SPARTAN-480-SS Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 εχω βαλει ολους τους τελεφτεους drivers , στα openal games που εχω τα EAX λειτουργουνε στα vista μονο με το alchemy
super_Vegeta Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Από τη ξέρω το Alchemy χρησιμοποιήτε στα παιχνίδια που χρησιμοποιούν DirectSound3D, και μεταφράζει τιε κλήσεις τους σε openal κλήσεις το οποίο είναι hardware accelarated ,όλα αυτά γιατί η Microsoft απέκλεισε το hardware abstraction layer από το DirectSound, λογικά τα games που το χρησιμοποιούν δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το Alchemy
tzinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 χχμμμ για να μην ανοιγω νεο τοπικ, εχω τα Z680 και μια xfi platinum. To προβλημα ειναι οτι αλλαξα πισι και στο διαστημα αυτο ειχε κανει κατι βολτες η πλατινουμ, δεν ξερω αν πειραχτηκε τιποτα στο πανελ, αλλα δεν μου δουλευει με αποτελεσμα να εχω χασει το οπτικαλ και να μου φαινεται ο ηχος λιγο μαπα στο αναλογικο. Και τα 3d settings kai to crystalize δεν μου αρεσουν στο αναλογικο. Σκεφτομαι να παρω την ασους d2x, αξιζει η τσαμπα λεφτα?? Αν θα δω βελτιοση στην μουσικη δεν με νοιαζει να την παρω, διοτι θελω να περασω και σε pci x, μιας και εχω και μια δορυφορικη καρτα κολητη στην xfi στα απλα pci. Και το μακρυ καλωδιο που συνδει το πανελ μου σπαει τα νευρα, αλλα ετσι και αλλοιως δεν δουλευει το πανελ τωρα. Παιχνιδια πεζω σπανια, μονο ταινιες αλλα κυριωε θελω κορυφαια ποιοτητα στην μουσικη. Οποτε αν πιστευετε οτι αποδιδει καλυτερα σε μπ3, σε αναλογικο η οπτικαλ, και τι ρυθμισεις εχει για σαραουντ η κολπα σαν το crystalize? Κατι διαβασα οτι κανει ενα ειδος upscale στο αναλογικο και παιζει καλυτερα απο αλλες καρτες σε αναλογικη συνδεση tufas ικανοποιημενος δηλαδη απο την αλλαγη? μιας και ακουμε ιδια μουσικη μηπως γινεται καλυτερη διαχειρηση του μπασου με την ασους? Να ειναι λιγο ποιο ισοροπημενο με τις ψηλες συχνοτητες. Το λεω διοτι το δωματιο μου ειναι σχετικα μικρο, και τα μπασα τον λοτζιτεκ ακουγονται πολυ βαρια, αφου το σαμπγουφερ το εχω στις 4 μπαρες μονο και το μπασο στο 45%. αν και νομιζω οτι γι αυτο φταινε κυριως τα ηχεια, η ο μικρος χωρος.
Tzimmys Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δε ξέρω να απαντήσω στο ερώτημά σου, αλλά θα βάλω ακόμα μία επιλογή. Είναι αυτή της Auzentech X-Fi Prelude. Έχω ακούσει τα καλύτερα και νομίζω είναι της κλάσης που ψάχνεις. Τώρα δε ξέρω κατά πόσο αξίζει να μεταβείς σε αυτή από μία platinum x-Fi, ας απαντήσει κάποιος πιο ειδικός.
tzinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ναι κοιτα ηδη ειναι σπαταλη να παω απο xi fi platinum se xonar dx2, οποτε δεν γουσταρω να δωσο και αλλα 70-80 ευρω που ειναιη διαφορα της auzentech. Κατι αλλο, στο πισω μερος η xifi εχει optical?? αμα ειναι να παρω αλλο καλωδιο πρωτα, διοτι το spdif καλωδιο που εχω τωρα σιγουρα δεν υπαρχει πισω.
super_Vegeta Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Όχι δεν έχει Optical πίσω , μόνο Coaxial (που στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα) που είναι και αυτό ψηφιακό.Optical μόνο στο Panel. Πάντως όσον αφορά την ποιότητα, έχω ακριβώς την ίδια σύνθεση σου (X fi platinum + z-5500) και προτιμάω να ακούω μουσική απο το αναλογικό (6 ch direct) και CMSS σε Stereo Surround Mode και το προτιμάω σε σχέση με το Optical το οποίο το χρησιμοποιώ μόνο για ταινείες να ακούσω κανένα DTS ή Digital που είναι όλα τα λευτά , έχω την εντίπωση ότι το optical παραμορφώνει λίγο τον ήχο στα MP3, και εγώ είχα προβλήματα κάποτε με το panel και έφταιγε το ρεύμα (δεν το είχα καλά συνδεμένο), αυτά απο μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.