Προς το περιεχόμενο

Optical σύνδεση με Z-5500

Cleitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!!

μια βοήθεια για αυτήν την σύνδεση optical. Ένας φίλος πρόσφατα πήρε τα Z-5500 και έχει την Xfi extreme Gamer. Πως θα κάνει την σύνδεση; μου είπε ότ πήρε αυτό το καλώδιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751650. το συνδέει αλλά στο panel, όταν βάζει input optical του γράφει no digital data. Τι πρέπει να κάνει;; μήπως κάτι δν πάει καλά στην σύνδεση;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

αν εχει vista δεν θα λειτουργει .... μονο στα xp λειτουργουνε οι optical , και εγω αποσυνδεσα την κονσολα απο την x-fi ουτε τα EAX λειτουργουσαν σωστα

αν εχει xp προσεξε της τρυπες που θα τα βαλει ,στο πανελ της καρτας ηχου να ειναι το καλοδιο στο optical out και το αλλο που θα βγαζει στα ηχεια στο optical in ( τα ηχεια εχουν optical in ? )

Δημοσ.
αν εχει vista δεν θα λειτουργει .... μονο στα xp λειτουργουνε οι optical , και εγω αποσυνδεσα την κονσολα απο την x-fi ουτε τα EAX λειτουργουσαν σωστα

αν εχει xp προσεξε της τρυπες που θα τα βαλει ,στο πανελ της καρτας ηχου να ειναι το καλοδιο στο optical out και το αλλο που θα βγαζει στα ηχεια στο optical in ( τα ηχεια εχουν optical in ? )

ναι vista έχει... έγινε ευχαριστώ man ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι με μελλοντική κάρτα της Creative (ή με άλλη κάρτα ήχου) ή με drivers που θα κυκλοφορήσουν αφού βγει η καινούρια κάρτα ήχου από την Creative τους οποίους ασφαλώς θα πρέπει να πληρώσεις...

CREATIVE FTW ΡΕ! :P

Δημοσ.

παρε μια motherboard που να εχει optical και μη περιμενεις απο την creative , οι motherboard εχουν ενα optical out για να βγαζουν στα ηχεια , εχουν 7.1 η 8.1 surround .... και χεσε την creative

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά τώρα, εγώ τουλάχιστον εδώ και 5 μήνες , με οπτική τα έχω τα Z-5500,με x-fi platinum στο εξωτερικό πανελ ,Vista 64bit

Αυτό που δεν έχει φτιαχτεί ακόμα(ούτε πρόκειτε, σε αυτές της X-fi) είναι το digital , Dts decoding να γίνεται απο την κάρτα ήχου και DVD audio δεν υποστηρίζεται

Δημοσ.
Τι λέτε ρε παιδιά τώρα, εγώ τουλάχιστον εδώ και 5 μήνες , με οπτική τα έχω τα Z-5500,με x-fi platinum στο εξωτερικό πανελ ,Vista 64bit

Αυτό που δεν έχει φτιαχτεί ακόμα(ούτε πρόκειτε, σε αυτές της X-fi) είναι το digital , Dts decoding να γίνεται απο την κάρτα ήχου και DVD audio δεν υποστηρίζεται

και εχει καλη αποδοση στον ηχο ? σε μενα τα EAX - CMSS-3D - crystalizer παιζουν χαλια και απο αυτα που διαβασα στο forum της creative ελεγαν οτι τα optical δεν δουλεβουν , και δεν τα τεσταρα και στο δικο μου το αποσινδεσα και τελιωσε η υποθεση σκετη απογοητευση ειναι αυτη η creative ( μου φενεται θα παω να αγορασω τα xp sp2 γιατι τα 325 ευρο ειναι πολλα για μια καρτα που δεν λειτουργει σωστα στα vista )

Δημοσ.

Εγώ το ψηφιακό το χρησιμοποιώ συνήθως όταν βλέπω ταινείες σε Digital και Dts και ακούγεται τέλεια, CMSS-3D δεν το χρησιμοποιώ με την οπτική προτιμώ με 6 ch direct και αναλογική σύνδεση, crystalizer με όλα δουλεύει μια χαρά ...

To μόνο που με πειράζει με τα βιστα είναι ότι δεν παίζει dvd audio για κάποιο λόγο

Δημοσ.

εχεις ακουση τον ηχο της καρτας σου σε xp ? ... μονο τοτε θα καταλαβεις τη διαφορα και γιατι φοναζει ολος ο κοσμος στο forum της creative ... εγω που τη δουλευα 5 μηνες σε xp ειδα τις διαφορες που εχω τορα με τα vista , στα xp εχει πραγματικα κρυσταλινο ηχο , ηταν τοσο καλος που με ειχε σοκαρη , τορα στα vista ακουγονται bugs στον ηχο , ισος διακρινο τη διαφορα καλιτερα επειδη ακουο με ακουστικα και ακουγονται οι λεπτομεριες καλιτερα με τα razer barracuda hp-1

παντος στα vista ειναι σε ποιοτητα χαμηλοτερη ο ηχος , μεχρι και το alchemy του εβαλα και το εσβησα προχθες ενω εκανε καποιες ελαφρες διορθοσεις στον ηχο σε καποια σημεια αλιονοταν ασε που ετρογε ενα σορο πορους στο συστημα και στο battlefield 2142 ενω τους ειχα τους εχθρους μεσα στο στοχο αστοχουσε γιατι επεξεργαζοταν τον ηχο το alchemy και ψιλολαγκαρε

τραβηξα πολυ ζορι τους τελεφταιους μηνες με την καρτα

σε λιγο καιρο 780i με first packet και onboard sound και θα γεμισο kills

Δημοσ.

Ναι, φυσικά στο σύστημα έχω και μια xp εγκατάσταση...προσωπικά δεν βρίσκω μεγάλες διαφορές, στα games δεν χρησιμοποιώ alchemy , μερικά που χρησιμοποιούν openal δεν χρειάζονται, και ακόμα όταν το χρησιμοποίησα κάποτε δεν μου έκανε τέτοια κολλήματα , ποιους drivers έχεις?? Κατέβασε τους τελευταίους απο το σιτε της creative

Δημοσ.

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=17862559&highlight=drivers

εγω παντως απο το σαββατο εβγαλα την xfi fal1ty και ειμαι με μια asus xonar d2x (με τα ιδια ηχεια με εσενα)

το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν εχει cmms3d αλλα πρεπει να το αλλαξεις μονος σου απο το control panel της καρτας.

λυνεται με τα ηχεια στο analog, μιας και τα συγκεκριμενα εχουν δικα τους effects αλλα στο optical δεν μπορεις να αλλαξεις. λογικα με driver update θα φτιαχτει.\

και η xfi ειναι τελεια στα xp και στα vista ηταν 0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...