bj.eirini Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 :lol:hi παιδιά!!!!θέλω να ρωτήσω κάτι....έχω το wii της nintendo και θέλω να το συνδέσω με υπολογιστή για να παίζω παιχνίδια μέσω internet.τι χρειάζετε να έχω (κάρτα tv, ποια καλώδια)...thanks a lot answer a.s.a.p.
GR.destroyerH20 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Πρεπει να παρεις ενα adaptor που εχει θυρα για ICS
vassilis_pap Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 :lol:hi παιδιά!!!!θέλω να ρωτήσω κάτι....έχω το wii της nintendo και θέλω να το συνδέσω με υπολογιστή για να παίζω παιχνίδια μέσω internet.τι χρειάζετε να έχω (κάρτα tv, ποια καλώδια)...thanks a lot answer a.s.a.p. Πες μας τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με τη σύνδεση wii - pc. Θέλεις απλώς να συνδέσεις το wii σου στο internet? Η θέλεις να χρησιμοποιήσεις και την οθόνη του pc σου για να παίζεις με το wii? Στο internet πως συνδέεσαι? Υποθέτω έχεις DSL σύνδεση... Έστω και έτσι το pc σου μπαίνει στο internet με modem η με router? Αν έχεις router είναι ασύρματο? Μπορεί να σου φαίνονται κινέζικα όλα αυτά αλλά πρέπει να απαντήσεις αν θές συγκεκριμένες και χρήσιμες (κυρίως) απαντήσεις...
bj.eirini Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Εχω ένα lan καλώδιο και θέλω να πάρω ένα wii lan adapter για να τα συνδέσω με τον υπολογιστή μου...Μετά θα κάνω τις ρυθμίσεις απο το wii...Επίσης θέλω να το σινδέσω με την οθόνη του υπολογιστή τι πρέπει να έχω??
Mr_Terror Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 επειδη τωρα σαν να καταλαβαινω τι θες. Για να το συνδεσεις το wii με την οθονη του υπολογιστη σου θες κατι τετοιο http://www.play-asia.com/paOS-13-71-10x-49-en-70-2b90.html για το αλλο πες μας τον τροπο που συνδεεσε στο internet να σου πουμε την καλυτερη λυση
bj.eirini Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Έχω ένα wi-fi modem/router αλλά την σύνδεση την έχω κάνει ενσύρματα και όχι ασύρματα...Το modem μου έχει 4 θύρες ethernet και υποθέτω ότι αφού το wii lan adapter παίρνει lan καλώδιο απο πίσω μπαίνει σε μία ethernet θύρα του modem σωστά??Τα υπολοιπά για τις μετέπειτα ρυθμίσεις σχετικά με την σύνδεση τα έχω διαβάσει απο το manual!!
Mr_Terror Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 αφου ειναι ασυρματο τοτε ασυρματα θα συνδεθεις με το wii.Δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο.Το πως θα συνδεθεις? Απο το μενου του wii θα κανεις τις ρυθμισεις.Αν δεν ξερεις καθολου απο αυτα τοτε βημα βημα θα σου πουμε.
bj.eirini Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δηλαδή δεν μπορώ με καλώδιο??Το wii lan adapter δεν μου κάνει??
cortaN@ Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Και ευχαριστώ όλους για τισ πληροφορίες!!! 1) To Wii έχει ασύρματο wifi adapter μέσω του οποίου μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο wifi router/modem. 2) Μέσω καλωδίου - Wii Lan Adapter - μπορεί επίσης να συνδεθεί στο internet σε οποιοδήποτε router είτε ασύρματο είτε ενσύρματο. 3) Από τη στιγμή που έχεις WiFi router, εξυπακούεται πως ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος σύνδεσης είναι ασύρματα και όχι με καλώδια. 4) Αν φοβάσαι για ακτινοβολία κτλ. δύο υποσημειώσεις: i) Αν χρησιμοποιείς το router ενσύρματα μόνο, τότε θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το ασύρματο είτε μέσω του firmware του router (τα περισσότερα έχουν ip adress: 192.168.1.1) είτε αφαιρώντας την κεραία. ii) Τα ασύρματα δίκτυα WiFi εκπέμπουν σε 2.4Ghz μη-ιονίζουσας ακτινοβολίας, η οποία κυμαίνεται από 10-100 miliWatt συνήθως και με την απόσταση από το router μειώνεται. Αντίθετα ένα κινητό εκπέμπει σε κλήση συνήθως 1-2 Watt/cm3. Όπως καταλαβαίνεις αν χρησιμοποιείς κινητό εσύ ή η οικογένειά σου μέσα στον ίδιο χώρο, τότε πρέπει να σε ανησυχεί πολύ περισσότερο από την ακτινοβολία των wireless δικτύων.
vassilis_pap Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 1) To Wii έχει ασύρματο wifi adapter μέσω του οποίου μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο wifi router/modem.2) Μέσω καλωδίου - Wii Lan Adapter - μπορεί επίσης να συνδεθεί στο internet σε οποιοδήποτε router είτε ασύρματο είτε ενσύρματο. 3) Από τη στιγμή που έχεις WiFi router, εξυπακούεται πως ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος σύνδεσης είναι ασύρματα και όχι με καλώδια. 4) Αν φοβάσαι για ακτινοβολία κτλ. δύο υποσημειώσεις: i) Αν χρησιμοποιείς το router ενσύρματα μόνο, τότε θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το ασύρματο είτε μέσω του firmware του router (τα περισσότερα έχουν ip adress: 192.168.1.1) είτε αφαιρώντας την κεραία. ii) Τα ασύρματα δίκτυα WiFi εκπέμπουν σε 2.4Ghz μη-ιονίζουσας ακτινοβολίας, η οποία κυμαίνεται από 10-100 miliWatt συνήθως και με την απόσταση από το router μειώνεται. Αντίθετα ένα κινητό εκπέμπει σε κλήση συνήθως 1-2 Watt/cm3. Όπως καταλαβαίνεις αν χρησιμοποιείς κινητό εσύ ή η οικογένειά σου μέσα στον ίδιο χώρο, τότε πρέπει να σε ανησυχεί πολύ περισσότερο από την ακτινοβολία των wireless δικτύων. +1 και από εμένα για όλα τα παραπάνω, πιστεύω η wireless σύνδεση είναι η καταλληλότερη για τη περίπτωσή σου. Πάντως αν επιμένεις ενσύρματα τότε υπάρχει usb to lan adapter (νομίζω πρέπει να έχει βγάλει και official η nintendo) οπότε πας εκεί. Για την οθόνη τώρα έχω την εντύπωση πως αφού έχεις κάρτα tv δεν χρειάζεσαι τους hardware adapter που σου προτάθηκαν παραπάνω. Παίρνεις το στάνταρ καλώδιο του wii για τη τηλεόραση (όχι το υψηλής ανάλυσης component) και το κίτρινο βύσμα της εικόνας, το βάζεις στην αντίστοιχη είσοδο της κάρτας tv σου. Μετά ανοίγεις το πρόγραμμα που βλέπεις tv στα windows και αντί για antenna κανάλια κλπ ψάχνεις για την επιλογή line in (ή κάτι τέτοιο). Έτσι έχεις εικόνα. Τώρα για ήχο πάλι πρέπει να οδηγήσεις το άσπρο και κόκκινο βύσμα του καλωδίου του wii στην είσοδο ήχου είτε της κάρτας tv σου είτε της κάρτας ήχου σου (αν η κάρτα tv δεν έχει είσοδο ήχου). Αν η είσοδος είναι σε μικρότερο βύσμα (stereo "καρφάκι" mini jack) τότε χρειάζεσαι ένα μετατροπέα από διπλό RCA (θηλυκό) σε mini jack (αρσενικό). Φθηνό και εύκολο εξάρτημα για να βρεθεί, κοίτα σε καταστήματα με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, κεραίες κλπ. Αυτά από εμένα αν κάτι είναι λάθος στα παραπάνω ας με διορθώσετε μιας και δε τα έχω δοκιμάσει άλλα λογικά πρέπει να δουλεύουν Οι hardware adapters που πρότειναν τα παιδιά πιο πάνω είναι χρήσιμοι αν θες να συνδέσεις το wii με την οθόνη σου χωρίς να χρειάζεσαι το pc σου, απευθείας.
bj.eirini Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ και πάλι αλλα για ασύρματο δεν χρειάζομαι wi-fi usb connector??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.