Προς το περιεχόμενο

2 μικρές προτασούλες από μένα...

kallair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω αν έχουν ξαναπροταθεί αλλά θα τις πω.

1ον. δίπλα στο όνομα κάθε χρήστη να βγάζει εικονίδιο αν είναι άντρας ή γυναίκα.

2ον. να μπει έστω και σε μορφή υπό-κατηγορίας για δορυφορικά. το ξέρω ότι υπάρχουν άλλα εξεζητημένα φόρουμ πάνω σε αυτό αλλά όταν ποστάρονται απορίες πάνω σε δορυφορικά θέματα στο φόρουμ μας, πηγαίνουν σε άσχετες κατηγορίες. θα ήταν πολύ καλό να τα έχουμε μαζεμένα και να αλληλοβοηθηθούμε όσο μπορούμε και από εδώ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια πρόταση και από εμένα. Πιστεύω ότι θα ήταν καλή ιδέα να βάζαμε καναδυο smiles ακόμα. Νομίζω ας πούμε πως το thumpsup είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

2ον. να μπει έστω και σε μορφή υπό-κατηγορίας για δορυφορικά. το ξέρω ότι υπάρχουν άλλα εξεζητημένα φόρουμ πάνω σε αυτό αλλά όταν ποστάρονται απορίες πάνω σε δορυφορικά θέματα στο φόρουμ μας, πηγαίνουν σε άσχετες κατηγορίες. θα ήταν πολύ καλό να τα έχουμε μαζεμένα και να αλληλοβοηθηθούμε όσο μπορούμε και από εδώ.

Δορυφορικές / Τηλεοπτικές / HD λήψεις

Απλά προτείνω πιο γενικό θέμα για να ʽχωράειʼ περισσότερα.

Δημοσ.
Μια πρόταση και από εμένα. Πιστεύω ότι θα ήταν καλή ιδέα να βάζαμε καναδυο smiles ακόμα. Νομίζω ας πούμε πως το thumpsup είναι απαραίτητο.

Το είχα προτείνει και εγώ εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250375

(Δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίζεται αυτή τη στιγμή σαν Thread εδώ… Ίσως είναι moved)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...