Προς το περιεχόμενο

420 watt φθανουν???

panetolikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρηγγειλα μια 9800 gtx και εχω μεινει ταπι....δεν εχω ουτε ευρω για τροφοδοτικο...:cry:

θα δουλεψει με το 420 watt trust που εχω??? χωρις να κανω ζημια εννοειται... :rolleyes:

το συστημα μου ειναι το εξης:

intel c2duo 3,0

sata 250gb

motherboard:msi G33M

2gb ram 800mhz twinmos

2 fans 120mm

9800gtx(αναμενεται)

1dvd r

ευχαριστω...

Δημοσ.

Kαλά ειναι φιλε μου, για μένα όμως θα προτιμουσα λόγω καταναλωσης του επεξεργαστή σου που ειναι ενεργοβόρος να πάρεις ένα ποιοτικό επώνυμο τροφοδοτικό των 550 βάτ για να κοιμάσαι ήσυχος..

Δημοσ.
Kαλά ειναι φιλε μου, για μένα όμως θα προτιμουσα λόγω καταναλωσης του επεξεργαστή σου που ειναι ενεργοβόρος να πάρεις ένα ποιοτικό επώνυμο τροφοδοτικό των 550 βάτ για να κοιμάσαι ήσυχος..

ο επεξεργαστης ειναι ο Ε8400 45 nm..και εχει απ'οτι ξερω 30 watt χαμηλοτερη καταναλωση απ'τον Ε6850 στα 3,0gh επισης....

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι μόνο τα watt αλλά και τα amperes που βγάζει η 12V...

εγώ πιστεύω ότι δεν πρόκειται να σου φτάνει λόγο μάρκας κυριώς...τα "δεμαξεμα" (δεν μας ξέρει η μάνα μας) δεν προσφέρουν τα ονομαστικά watt/amperes...παίζει ούτε τα ονομαστικά να μην σε καλύπτουν

Δημοσ.
δεν είναι μόνο τα watt αλλά και τα amperes που βγάζει η 12V...

εγώ πιστεύω ότι δεν πρόκειται να σου φτάνει λόγο μάρκας κυριώς...τα "δεμαξεμα" (δεν μας ξέρει η μάνα μας) δεν προσφέρουν τα ονομαστικά watt/amperes...παίζει ούτε τα ονομαστικά να μην σε καλύπτουν

τα υπολογισα στο psu calculator και μου βγαζει 290.. αν τα υπολογισα σωστα μεχρι τα 420 περισσευουν πολλα...

και με το 80% που λενε οτι δινουν τα psu τα 420 γινονται 340 οποτε παλι περισσευουν....)

τελοσπαντων αν το δουλεψω για 1 μηνα θα παθει τιποτα???:rolleyes:

η 12V βγαζει 16 Α...

• Super Moderators
Δημοσ.

η 12V του τροφοδοτικού σου πρέπει να έχει τουλάχιστον 26A (έστω και combined αν είναι πάνω από ένα rail) για να παίξει η κάρτα

Δημοσ.
η 12V του τροφοδοτικού σου πρέπει να έχει τουλάχιστον 26A (έστω και combined αν είναι πάνω από ένα rail) για να παίξει η κάρτα

φιλε χωρις να σε αμφισβητω εχω δει 550αρια με 18 Α... και λενε και για sli κιολας

αυτα δεν παιρνουν καρτες γραφικων?

• Super Moderators
Δημοσ.

+12V1: 18A, +12V2: 18A

όπως έγραψα έχουν πάνω από ένα rail 12V με αποτέλεσμα combined να τα πιάνουν

• Moderators
Δημοσ.

Εχουν ομως δυο γραμμες 12volt, συνδυασμενα δινουν πολυ παραπανω απο 26Α (λιγοτερα απο το απολυτο αθροισμα ομως-> 18+18=36)-> περιπου στα 32 να αναμενεις απο ενα τετοιο τροφοδοτικο.

Thresh με προλαβες :P

Δημοσ.

οκ καταλαβα...

δεν το γλιτωνω το τροφοδοτικο...

εχετε καμια γνωμη για τροφοδοτικο?κανενα φθηνο και οσο το δυνατον πιο αξιοπιστο...

αν γινεται links μονο απο e-shop...

• Moderators
Δημοσ.

Φουλ αξιοπιστια, αθορυβο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808018

Προσωπικα δε θα εδινα πιο λιγα για τροφοδοτικο, αφου αυτο εγγυαται την ευρυθμη λειτουργια του pc για πολλα χρονια.

Χωρις τα παραπανω να σημαινουν πως και με το chieftec που εδωσες λινκ οτι δε θα κανεις τη δουλεια σου...

Δημοσ.
Φουλ αξιοπιστια, αθορυβο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808018

Προσωπικα δε θα εδινα πιο λιγα για τροφοδοτικο, αφου αυτο εγγυαται την ευρυθμη λειτουργια του pc για πολλα χρονια.

Χωρις τα παραπανω να σημαινουν πως και με το chieftec που εδωσες λινκ οτι δε θα κανεις τη δουλεια σου...

οκ ευχαριστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...