pataridis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Mihalakis το όλο άρθρο εκεί λογικά αποσκοπούσε. Κάποιοι από εμάς ίσως έχουν συμφέροντα να θάψουν ένα τέτοιο μηχανάκι που πραγματικά είναι για τον επαγγελματία εργαλείο. Ο ανταγωνισμός αυτή την στιγμή υστερεί πραγματικά βγάζουν οθόνες αφής κτλ που δεν μπορούν να υπερτερήσουν και χρησιμοποιούν το πιο γνωστό όπλο για το θάψιμο το φτυάρι. Ο αδαής από κινητά που δεν την έχει πολυψάξει θα οδηγηθεί στην πιο προσφιλή λύση που έιναι άμεσα προς κατανάλωση,άμεσα διαθέσιμο στην αγορά και αφού το έχουν πάρει και οι περισσότεροι έιναι και καλύτερο. Το μόνο ελάττωμα του Ιphone είναι η κάμερα του 2mp.Αυτά .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Lol. Και τα blackberry τι είναι; Fashion statement? Τα blackberry είναι ...λάθος της φύσης! Κουβαλάω μαζί μου (μαζί με το Iphone) ένα curve 8310 για λόγους beta testing (θέλουμε να τα πάρουμε για εταιρικά κλπ) και απορώ πως αντέχω και δεν το έχω κάνει κομμάτια!
dali13gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Τα blackberry είναι ...λάθος της φύσης! Κουβαλάω μαζί μου (μαζί με το Iphone) ένα curve 8310 για λόγους beta testing (θέλουμε να τα πάρουμε για εταιρικά κλπ) και απορώ πως αντέχω και δεν το έχω κάνει κομμάτια! Πφφφ... Μην τα συζητάς... Άσχετα αν το iPhone είναι εύχρηστο ή δύσχρηστο, αυτά τα Blackberry είναι για τ' ανάθεμα
gs20309 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Τα blackberry είναι ...λάθος της φύσης! Κουβαλάω μαζί μου (μαζί με το Iphone) ένα curve 8310 για λόγους beta testing (θέλουμε να τα πάρουμε για εταιρικά κλπ) και απορώ πως αντέχω και δεν το έχω κάνει κομμάτια! γιατί το λες αυτό? πήρε πρόσφατα μια φίλη μου το ίδιο 8310, υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 γιατί το λες αυτό? πήρε πρόσφατα μια φίλη μου το ίδιο 8310, υπάρχει κάποιος λόγος ανυσηχίας? Πέρα από το δύσχρηστο μενού και το software γενικότερα που ανά διαστήματα τα παίζει και θέλει reboot για να "φρεσκαριστεί", έχει και τον χειρότερο GSM δέκτη που έχω συναντήσει σε κινητό τηλέφωνο (εκτός και αν φταίει η Wind και όχι το 8310)! Επίσης στη δουλειά που όλα μας τα mails είναι μέσω Google Apps, υπάρχει πρόβλημα με τον Pop server του gmail (έχουμε υπηρεσία BIS) γιατί ανά 400 περίπου mails, σταματάει να φέρνει νεότερα μέχρι να πας στις ρυθμίσεις του mail και να κάνεις disable και enable ξανά στην προώθηση Pop ώστε να κάνεις reset στο counter! Ευτυχώς τελευταία με τη χρήση IMAP φαίνεται να ξεπεράστηκε το πρόβλημα!
ATG Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Πέρα από το δύσχρηστο μενού και το software γενικότερα που ανά διαστήματα τα παίζει και θέλει reboot για να "φρεσκαριστεί", έχει και τον χειρότερο GSM δέκτη που έχω συναντήσει σε κινητό τηλέφωνο (εκτός και αν φταίει η Wind και όχι το 8310)! Επίσης στη δουλειά που όλα μας τα mails είναι μέσω Google Apps, υπάρχει πρόβλημα με τον Pop server του gmail (έχουμε υπηρεσία BIS) γιατί ανά 400 περίπου mails, σταματάει να φέρνει νεότερα μέχρι να πας στις ρυθμίσεις του mail και να κάνεις disable και enable ξανά στην προώθηση Pop ώστε να κάνεις reset στο counter! Ευτυχώς τελευταία με τη χρήση IMAP φαίνεται να ξεπεράστηκε το πρόβλημα! Δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα με το σημα του.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα με το σημα του. Μάλλον εγώ δεν το έγραψα σωστά! Η ένδειξη σήματος είναι μια χαρά, η ποιότητα των φωνητικών κλήσεων είναι χάλια σε σχέση με άλλα κινητά που χρησιμοποίησα μέχρι τώρα! Με την παραμικρή δυσκολία στο σήμα χάνεις τελείως την κλήση!
ATG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μάλλον εγώ δεν το έγραψα σωστά! Η ένδειξη σήματος είναι μια χαρά, η ποιότητα των φωνητικών κλήσεων είναι χάλια σε σχέση με άλλα κινητά που χρησιμοποίησα μέχρι τώρα! Με την παραμικρή δυσκολία στο σήμα χάνεις τελείως την κλήση! Κανε fw upgrade.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.