Προς το περιεχόμενο

Αρχάριος....

ermis01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Ως αρχάριος χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω στον υπολογιστή μου αποθηκευμένη μία ταινία και τους υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο.

Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να φτιάξω VCD ή DVD με την ταινία και τους υπότιτλους ενσωματωμένους, ώστε το δισκάκι να διαβάζεται από οποιοδήποτε DVD player??

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

καλημερα! πειτε μου παρακαλω την ολη διαδικασια για να προσθεσω ελληνικους υποτιτλους σε μια ταινια που εχω κατεβαζει?

Δημοσ.

convertx2dvd απλα το κορυφαιο το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι στην δωρεαν εκδοση ενδιαμεσα στην ταινια θα βλεπεις κ ενα υδατογραφημα αυτο αν δε σε πειραζει εχει καλως αν σε πειραζει κοιτα μηπως το βρεις απο αλλου,απο κανενα φιλο ας πουμε αλλιως κυκλοφορουν κ καποια αλλα προγραμματα τα οποια με λιγο google τα βρισκεις ανετα ομως προσωπικα δε με βολεψαν κ τοσο.

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους!

Ως αρχάριος χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω στον υπολογιστή μου αποθηκευμένη μία ταινία και τους υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο.

Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να φτιάξω VCD ή DVD με την ταινία και τους υπότιτλους ενσωματωμένους, ώστε το δισκάκι να διαβάζεται από οποιοδήποτε DVD player??

Ευχαριστώ!

καλημερα! πειτε μου παρακαλω την ολη διαδικασια για να προσθεσω ελληνικους υποτιτλους σε μια ταινια που εχω κατεβαζει?

Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να παραμείνει avi, χρησιμοποίησε ή το VirtualDub (free) ή το WinAvi Video Converter (share).

Δες τους οδηγούς "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER".

Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να το μετατρέψεις σε DVD, χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter (share) ή το ConvertXtoDVD (share) ή το DVDFlick (free).

Δες τους οδηγούς "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" και "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTX TO DVD".

Τους οδηγούς και links για τα προγράμματα θα τα βρεις εδώ: www.kastel.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...