Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ξένα κόλλυβα δεν κάνεις κηδεία,ki εγώ έχω σκάσει τα ζεστά μου ευρώ και σε ΑΤΙ και σε Nvidia αλλα η 2η ειναι για τον... με την πολιτική,τα κόλπα και το marketing που παρουσιάζει και μας πασάρει.Όσο πέφτει ο ανταγωνισμός τόσο θύμα γίνετε ο καταναλωτής.Αλλα μερικοί απο εσάς έχετε γίνει παπαγαλάκια και με φίμωτρο-χαλινάρι....Όσο για την ΑΤΙ μέχρι να κλείσει θα την προτιμώ.Καλύτερα low end παρά high λαλακας και να εθελοτυφλώ στα προβλήματα της Nvidia

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν τα αναφέρεις όμως για να προστατέψεις άλλους...απλώς κράζεις

Δημοσ.

το ιδιο ειναι :P

Γνωμη μου:Ας την πρασινη να λεει οτι θελει.Και στο Ηαρρυ Ποττερ μια ηλιθια μαντισα ελεγε πως θα πεθανει ο Ηαρρυ αλλα ειδατε...

Παντως αν το gt200 δεμ ειναι ανταγωνιστηκο θελω να δω που θα κρυφτει με τις δηλωσεις που κανει.

Δημοσ.
λαλακιες της Nvidia ας λύσει τα κρασαρισματα με τα Vista μια φορά και πολλά άλλα δικά της και βλέπουμε.Άλλωστε όλα τα midi και low end pc ακόμα φορούν και θα φορούν ATI και μή μου πείτε ότι όλοι έχουν hiend pc's και @@ριες...

εμενα σταματησε να βγαζει blue screen με το SP1 και εχω τον 169.32 driver , απο τοτε δεν ξαναδα καμια μπλε οθονη , και παιζω - crysis - gears of war - company of heroes - battlefield 2142

Δημοσ.
Μόλις κυκοφώρισε το 780α για ΑΜΔ επεξεργαστές η Nvidia. Είναι ανοιχτή πλατφόρμα τo Direct Connect. Οσο για τη πλατφόρμα της Ιντελ για το Quickpath υπαρχούν φήμες ότι δεν θα δώσει η Ιντελ αδεία στην Nvidia άλλα δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο.

ας κανει η intel την παπαρια και θα δει μετα οτι επαθε η creative με τους drivers θα γινει που βγενουν ολοι στο forum της και λενε στον κοσμο να παρη asus η razer , εγω θα παρο AMD αν κανει την μαλακια στην nvidia η intel , και οι phenom black edition καλη ειναι

Δημοσ.

καληστοι ειναι βρε,απλα δεν εχουνε ocability(τωρα στα 45νμ ισως δουμε βελτιωση).Παντως εγω ξερω οτι με 130-140 ευρω περνεις 3 πυρηνο και με 160 4 πυρηνο,οποτε δεν θελω τπτ αλλο(και με 350-400 ευρω εχεις ολοκληρο συστημα 3-4 πυρηνες,αντιθετα με την ιντελ)

Δημοσ.

ναι αλλά οι επιδόσεις δυστυχώς των AMD τετραπύρηνων είναι αρκετά χαμηλώτερες της Intel. και λέω δυστυχώς γιατί ως AMDακιας αναγκαστηκά γύρισα πρόσφατα σε Intel γιατί οι επιδόσεις δεν συγκρίνονται. όσο για το θέμα Nvidia και ATI ώς κάτοχος μίας ΑΤΙ 3850 και μίας Nvidia 8800GT μπορώ να πω ότι τα χρώματα της ΑΤΙ δεν πρόκειται να τα πιάσει η Nvidia που να κοπανιέται. και αν τα πιάσει η πρώτη κάνει 140 ευρώ ενώ η δεύτερη 225. οπότε για μένα είναι ξεκάθαρο τι θα προτιμήσω.

• Super Moderators
Δημοσ.
όσο για το θέμα Nvidia και ATI ώς κάτοχος μίας ΑΤΙ 3850 και μίας Nvidia 8800GT μπορώ να πω ότι τα χρώματα της ΑΤΙ δεν πρόκειται να τα πιάσει η Nvidia που να κοπανιέται. και αν τα πιάσει η πρώτη κάνει 140 ευρώ ενώ η δεύτερη 225. οπότε για μένα είναι ξεκάθαρο τι θα προτιμήσω.

εγώ πάντως διαφορά στα χρώματα δεν είδα...ίσως να είναι θέμα ρυθμίσεων...

η 8800 GT έχει πέσει στα 145 euro, είναι πλέον πιο φτηνή από 3850 512mb & 3870 512mb

Δημοσ.

ποια χρωματα ρε παιδια ...τι αλλο θα διαβασουμε!!! εχω και ati και nvidia οσο για τα χρωματα αποδιδουν επαξια .Και ολα αυτα σε καλο πανελ.

Δημοσ.

μπα εχει να κανει με ρυθμισεις.

Και εγω αμα αφησου ΑΤι και Νβντια σε default στο ματι μου καθετε η ατι,αλλα αμα τις βαλω οπως ειναι και στα 2 ακριβως τα ιδια δεν εχει διαφορα.

Δημοσ.

Εμενα παλι γιατι μου φαινεται οτι η nvidia φοβατε τις all in one λυσεις που σκεφτεται η amd? Ειναι μια καλη στιγμη για εξαγορα παντως.

Αν παει καλα το rv770 σε σχεση με το G200 ισως τα πραγματα να αλλαξουν.

Δημοσ.
δεν τα αναφέρεις όμως για να προστατέψεις άλλους...απλώς κράζεις

αντίθετα με σένα κάνω ακριβώς το ανάποδο.Δεν παίρνω θέση επειδή έχω κάτι που να συμφέρει αλλά απο προσωπική εμπειρία.Σου λέει κάτι η λέξη "προειδοποιήσω" σε αντίθεση με το Κράζω...έχει πιό πολύ ειλικρίνεια μέσα της.Το έντονο ύφος είναι απο αγανάκτηση και μόνο.Δέν ειμαι ούτε πλασιέ της ATI ούτε πωλητής την Nvidia.Στα pc της υπογραφής μου είναι μοιρασμένες οι επιλογές μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν αναφέρεις συγκεκριμένα προβλήματα της Nvidia και με αποδείξεις απλά trollάρεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...