dr_zhivago Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Καλησπερα σας, Εχω αγορασει ενα Laptop απο το Πλαισιο. Ειναι ενα Turbo-x core 2 duo. To bluetooth δεν λειτουργει μετα απο ενα φορματ (για την ακριβεια δεν γνωριζω αν λειτουργουσε πριν το φορματ!) και οταν προσπαθω να εγκαταστησω το driver/προγαμμα απο το cd με τα drivers, μετα την απαραιτητη επανεκκινηση μου βγαζει μια σειρα παραθυρακιων που λενε "Error". To μηνυμα λεει "Can not co-create instance HID." Ψαχνοντας το forum σας και διαφορες αλλες τοποθεσιες στο διαδικτυο εχω βρει ενα thread εδω για προβλημα με driver για xp με turbo-x λαπτοπ αλλα εγω χρησιμοποιω Vista home Premium. Kατω απο το λαπτοπ γραφει BRB TURBO-X D154SRG TURBO-X IRON VS. Το εψαξα στο google και το yahoo και μου δινει διαφορα site που ειναι ολα στα Τουρκικα, μιας και ειναι Τουρκικη η εταιρια που τα φτιαχνει τα λαπτοπ απο οτι καταλαβα. Η εταιρια λεγεται Vestel. Μηπως γνωριζει κανεις γιατι παιρνω αυτο το Error message oταν χρησιμοποιω το cd με τα drivers που εχω απο το πλαισιο? Ειναι προβλημα του cd η του λαπτοπ? Ολα τα αλλα drivers που υπηρχαν στο cd λειτουργουν καλα. Μονο αυτο το Vestel mobile utilities μου δινει αυτο το μηνυμα Error.Aπ'οτι καταλαβα, το vestel mobile utilities ειναι αυτο που χρειαζεται για να λειτουργησει το bluetooth. Δεν ειμαι σιγουρος ομως. Δεν γνωριζω καν τι ειδους συσκευη bluetooth εχει ο υπολογιστης μιας και δεν αναγνωριζεται στο device manager η οπουδηποτε αλλου. Zητω συγγνωμη για τον βομβαρδισμο ερωτησεων αλλα μου ειναι πολυ απαραιτητο να καταφερω να λειτουργησω το bluetooth δι'οτι χρησιμοποιω πολυ συσκευες pocket pc και εχω αγορασει λογισμικο επικοινωνιας συσκευων bluetooth που δεν μπορω να χρησιμοποιησω. Αν ειχατε το κουραγιο να διαβασετε αυτο το μεγαλο ποστ μου και ξερετε πως να λυσω το προβλημα μου θα το εκτιμουσα παρα πολυ. Μου ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να παω στο Πλαισιο για service μιας και μενω σε νησι οπου κανω το αγροτικο μου (ιατρος-μαλλον ασχετος με υπολογιστες). Ηλπιζα να προλαβω σημερα που εφθασα Αθηνα για δυο μερες αλλα αργησα περιπου 2 ωρες για το σερβις και αυριο επιστρεφω. Ευχαριστω και παλι για το χρονο σας.
fx125cc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Εδω έχει drivers για xp και vista http://www.mekancity.com/bilgisayar-driver/7815-vestel-d154-srg-xp-ve-vista-driver-indir-ve-yukle/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.