nick#18 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 μετά να βάλεις μονο ένα antivirus μέσα δεν κανεις σωστή δουλειά με 2
xouzel Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Οχι δεν ειναι USB. Και δυστυχως με το φορματ δε βρηκα λυση.
xouzel Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 μετά να βάλεις μονο ένα antivirus μέσα δεν κανεις σωστή δουλειά με 2 Γιατι το λες αυτο;;
nick#18 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 επειδή είχα μπει σε site με ιούς επίτηδες για να τους κολλήσω και είχα φορτωμένα 2 antivirus κανένα από τα 2 δεν βρήκε τίποτα μόλις έβγαλα το ένα το άλλο μου βρήκε 4 ιούς....το έχουν δοκιμάσει αρκετοί φίλοι και γνωστοί και μου λένε το ίδιο....+ότι κάθιστερείς τον υπολογιστή σου περισσότερο. δηλαδή μπερδεύονται τα antnivirus. ένα καλο antnivirus και ένα καλο firewall και έτοιμος
ioannis1962 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Αρχές Μαρτίου έκανα αίτηση για Tellas Zisto 12 Mbps. Μένω Χανιά και μου είπαν 30 μέρες για ενεργοποίηση και απαλλαγή από ΟΤΕ. Πράγματι, σε 24 μέρες έγινε η σύνδεση. Μπορώ να πω ότι η ποιότητα της τηλ. γραμμής δεν είναι καλή, όπως χαμηλές είναι και οι ταχύτητες του Download. Τα παράξενα όμως, αρχίζουν εδώ: α) Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω πάνω από 450 - 500 Kbps down και αυτό ΜΟΝΟ σε περίπτωση που κατεβάζω πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Τους το είπα, αλλά είναι λέει φυσιολογικό. Αν κατεβάζω ένα μόνο αρχείο, συνήθως δεν πιάνει πάνω από 100-120 Kbps !!!! β) αυτό κι αν είναι τελείως κουλό, αν και φαντάζομαι δεν φταίει η Tellas γι αυτό. Αν υποθέσουμε ότι κατεβάζω 5 αρχεία και έχουν απο 100 Kbps έκαστο, αν αφήσω το ποντίκι ακούνητο για λίγα δευτερόλεπτα, η ταχύτητες πέφτουν και σύντομα κανένα αρχείο δεν κατεβαίνει με πάνω απο 4-5 (ναι, καλά διαβάζετε, τέσσερα έως πέντε) Kbps !!!! Όταν αρχίσω πάλι να κουνάω το ποντίκι, οι ταχύτητες επανέρχονται στο φυσιολογικό !! Παιδιά παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας, πριν μου στρίψει εντελώς.... Φίλε μου την πατήσαμε..και γω από Χανιά είμαι,,dslam κυδωνα.. και γω έχω προβλήματα με την σύνδεση μου.. κακή ποιότητα στην τηλεφωνική γραμμή.. αποσυνδέσεις στο ιντερνετ.. και κυρίως χαμηλές ταχύτητες.. υπάρχει πρόβλημα μεγάλο.. δεν είναι ακόμα έτοιμοι να παρέχουν αυτά που υπόσχονται. .. το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα.. την μια είναι όλα καλά και μετά χάλια.. το κακό είναι ότι τα χάλια διαρκούν σχεδόν όλη μέρα.. μόνο αργά την νύχτα κοντά στα ξημερώματα πιάνεις ταχύτητες καλές και ποτέ αυτές τι υψηλές που σου υποσχεθήκαν.. λάθος επιλογή κάναμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.