Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

με τι mode παίζει τώρα? PPPoE ή PPPoA?

και τέλος βάλτο σε ethernet και άσε το usb

Δημοσ.

Oταν το εγκατεστησα προσπαθησα να το συνδεσω με ethernet αλλα δημιουργουσε προβλημα και ουτε απο Tellas μου βρηκαν λυση, δυστυχως.

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι ενεργοποιημένο από το bios το ethernet port? drivers έχουν περαστεί για αυτό?

στα tcp/ip settings του είναι όλα στο automatic?

Δημοσ.

Τα παντα ειναι ΟΚ. Εφερα και τεχνικο να το ελεγξει, οπως μου ειπαν απο Tellas. Γιατι κι αυτοι δε μπορουσαν να βρουν ακρη

Δημοσ.

Κριμα. Ηλπιζα να βρω μια λυση, αλλα απ'οτι φαινεται, μονο ψυκτρες και αναβαθμισεις πουλανε.

Δημοσ.
ποιους εννοείς αν επιτρέπεται?

Σαφως και δεν εννοω εσενα, που σ'ευχαριστω ιδιαιτερα για την προσπαθεια σου να βοηθησεις και ζητω συγνωμη που δεν το εκανα νωριτερα. Αλλα μου φαινεται περιεργο που καποιοι εξαντλουν τη φαντασια τους (και την ωρα τους) στο αν καποιος πρεπει να βαλει την ταδε η τη δεινα καρτα γραφικων των 500? (για να λεμε οτι εχουμε, βρε αδερφε), τη στιγμη που συνηθως το p/c ειναι για κανα word η κανα light παιχνιδακι. Και για καποια προβληματα πραγματικα σοβαρα, που χρειαζονται λυση, αδιαφορουν. Δεν τολμω να πιστεψω οτι μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως μια ύστατη λύση είναι το format...κατά 99% θα διορθώσει το πρόβλημα με το ποντίκι...

αν και επιμένω ότι πρέπει να βρεις λύση με το θέμα το ethernet ώστε να παρατήσεις το usb...

παίζει να υπάρχει πρόβλημα με το usb ποντίκι σου και να σου κάνει αυτό που λες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...