Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχές Μαρτίου έκανα αίτηση για Tellas Zisto 12 Mbps. Μένω Χανιά και μου είπαν 30 μέρες για ενεργοποίηση και απαλλαγή από ΟΤΕ. Πράγματι, σε 24 μέρες έγινε η σύνδεση. Μπορώ να πω ότι η ποιότητα της τηλ. γραμμής δεν είναι καλή, όπως χαμηλές είναι και οι ταχύτητες του Download. Τα παράξενα όμως, αρχίζουν εδώ: α) Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω πάνω από 450 - 500 Kbps down και αυτό ΜΟΝΟ σε περίπτωση που κατεβάζω πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Τους το είπα, αλλά είναι λέει φυσιολογικό. Αν κατεβάζω ένα μόνο αρχείο, συνήθως δεν πιάνει πάνω από 100-120 Kbps !!!! β) αυτό κι αν είναι τελείως κουλό, αν και φαντάζομαι δεν φταίει η Tellas γι αυτό. Αν υποθέσουμε ότι κατεβάζω 5 αρχεία και έχουν απο 100 Kbps έκαστο, αν αφήσω το ποντίκι ακούνητο για λίγα δευτερόλεπτα, η ταχύτητες πέφτουν και σύντομα κανένα αρχείο δεν κατεβαίνει με πάνω απο 4-5 (ναι, καλά διαβάζετε, τέσσερα έως πέντε) Kbps !!!! Όταν αρχίσω πάλι να κουνάω το ποντίκι, οι ταχύτητες επανέρχονται στο φυσιολογικό !! Παιδιά παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας, πριν μου στρίψει εντελώς....

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

στα πόσα mbit συγχρονίζει το router σου?

download manager χρησιμοποιείς?

από που κατεβάζεις για να testάρεις την γραμμή σου?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν το router είναι συνδεδεμένο με ethernet(lan) ανοίγεις browser και βάζεις την ip του router για να μπεις στο web config του...εκεί στα στατιστικά της adsl line βλέπεις στα πόσα κλειδώνει...

βάζεις οπωςδήποτε download manager (πχ getright,DAP,flashget,IDM, free download manager) και κατεβάζεις από το site της Nvidia κάποιο αρχείο...100% θα τερματίσει την γραμμή σου

για rapidshare βάλε rapget...

Δημοσ.

Δεν είναι συνδεδεμένο με ethernet, ομως. Αλλιως???

Το rapget που το βρισκω ???

Κι αν καταλαβαινω απο τις απαντησεις σου, μου λες οτι, οντως ολα αυτα που μου συμβαινουν ειναι φυσιολογικα ;;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

βάλτο με ethernet αν υπάρχει δυνατότητα...

google it :-)

υπάρχει περίπτωση να είναι φυσιολογικά ναι...

Δημοσ.

Παει, θα το χασω και το λιγο μυαλο που ειχα.... Δηλαδη, αν θελω να κατεβασω αρχεια 1Gb, θα πρεπει να κουναω το ποντικι επι μια ωρα ;;; Αυτο κανουν ολοι ;;; Ελεος. Και τελος παντων, με το 1 Mbps που ειχα πριν, τουλαχιστον μπορουσα να το αφησω ολο το βραδυ να κατεβαζει σταθερα με 100-110. Τωρα θα πρεπει να ξενυχταω και γωωωωωωω !!!! Αυτο σημαινει εξελιξη ;;;; Aυτο ειναι το γρηγορο ιντερνετ ????

• Super Moderators
Δημοσ.

ahem τι εννοείς ότι πρέπει να κουνάς το ποντίκι επί μια ώρα? :o

Δημοσ.
ahem τι εννοείς ότι πρέπει να κουνάς το ποντίκι επί μια ώρα? :o

Αντιγραφω απο το πρωτο μου post : β) αυτό κι αν είναι τελείως κουλό, αν και φαντάζομαι δεν φταίει η Tellas γι αυτό. Αν υποθέσουμε ότι κατεβάζω 5 αρχεία και έχουν απο 100 Kbps έκαστο, αν αφήσω το ποντίκι ακούνητο για λίγα δευτερόλεπτα, η ταχύτητες πέφτουν και σύντομα κανένα αρχείο δεν κατεβαίνει με πάνω απο 4-5 (ναι, καλά διαβάζετε, τέσσερα έως πέντε) Kbps !!!! Όταν αρχίσω πάλι να κουνάω το ποντίκι, οι ταχύτητες επανέρχονται στο φυσιολογικό !!

• Super Moderators
Δημοσ.

wtf...οκ αυτό δεν είναι κάτι φυσιολογικό και δεν ξέρω κατά πόσο "δουλεύει"...δλδ ότι φταίει αυτό που ανεβαίνουν οι ταχύτητες πάλι...

βάλε ένα download manager και κατέβαζε με αυτόν για να δούμε πόσο πιάνεις

Δημοσ.

Το δοκιμασα ολη μερα αλλα τιποτα. Τι στην ευχη προβλημα ειναι αυτο. Καποιος αλλος καμια ιδεα βρε παλληκαρια;;;

Δημοσ.

Καμια βοηθεια; Πειτε κατι βρε παιδια. Εδω εχω ρωτησει σε 5-6 μαγαζια, αλλα τιποτα. Μηπως ειναι προβλημα hardware?? Help, plzzz.

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ έβαλες download manager (πχ getright) και κατέβασες από το site της Nvidia (πχ κάποιον driver) και σερνόταν πάλι?

τότε άρχισε τηλέφωνα στην ΤΥ της Tellas...

Δημοσ.

Οχι, εννοω οτι εβαλα το Free Download Manager και οσα αρχεια ειχα μεσα για κατεβασμα, οταν σταματησα να κινω το ποντικι, μετα απο 10 λεπτα μου τα εβγαλε corrupted.

• Super Moderators
Δημοσ.

το pc είναι καθαρό από viruses/trojan/spyware ?

ειλικρινά πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...