Προς το περιεχόμενο

Παράξενη φωτογραφία

LIONOR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δεν ειπα τπτ ουτε για ΕΤ ουτε για τπτ αλλο... απλα θελω μια πειστικη απαντηση, αν μπορει να την δωσει κανεις!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω δεν ειπα τπτ ουτε για ΕΤ ουτε για τπτ αλλο... απλα θελω μια πειστικη απαντηση, αν μπορει να την δωσει κανεις!

Δεν είπα ότι είπες. Απλά από περιέργεια ρωτάω πιο μέρος είναι... :-)

Δημοσ.

H 3/3 είναι 10000000000000% σπουργίτι /τσόνι/wtvr..

Η άλλη και πάλι είναι κάποιο όμορφο πτηνό η στην χειρότερη κάποιο αεροπλάνο που έτυχε να περνάει στο φόντο.. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην εξοχή που οι πιθανότητες να έχεις και ένα πουλί σε κάθε φωτό που βγάζει είναι πολύ μεγάλες.

Δέν βλέπω κάποιο extraterrestrial ενδιαφέρον σε καμία απο τις δύο φωτό..

fail... (και σαν φωτό fail ;p) εφόσον συχνάζεις στο dpgr πρέπει να διαβάσεις και 1-2 θεματάκια για το στήσιμο και το κάδρο τουλάχιστον...

Δημοσ.
Το να είναι κάτι στον φακό το αποκλείουμε;

(δεν ξέρω, ρωτάω)

:shock:

Δεν είναι στο ίδιο σημείο.. αρα δεν είναι σίγουρα κάτι στο φακό..

Και πάλι λέω είναι εξώφθαλμα πουλί στη φωτό.. στην άλλη είναι απλά ένα πιο θολό πουλί ;p

Δημοσ.
H 3/3 είναι 10000000000000% σπουργίτι /τσόνι/wtvr..

Η άλλη και πάλι είναι κάποιο όμορφο πτηνό η στην χειρότερη κάποιο αεροπλάνο που έτυχε να περνάει στο φόντο.. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην εξοχή που οι πιθανότητες να έχεις και ένα πουλί σε κάθε φωτό που βγάζει είναι πολύ μεγάλες.

Δέν βλέπω κάποιο extraterrestrial ενδιαφέρον σε καμία απο τις δύο φωτό..

fail... (και σαν φωτό fail ;p) εφόσον συχνάζεις στο dpgr πρέπει να διαβάσεις και 1-2 θεματάκια για το στήσιμο και το κάδρο τουλάχιστον...

Σε αυτη http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?album=random&cat=21291&pos=-257186&uid= εσενα σου μοιαζει για αεροπλανο.... ΜΕ ΤΠΤ! Αυτο που πεταει ειναι σε σχετικα χαμηλο υψος, σε αντιθεση μαλιστα με την 3η φωτο, οπου αυτο που πεταει μοιαζει να ειναι πολυ ψηλα. Παντως και στις 2 φωτο, που προσπαθησα να ζουμαρω, εχω μπερδευτει παρα πολυ. Εμενα προσωπικα ουτε για αεροπλανα μου μοιαζουν, ουτε για...πουλια.

Δημοσ.
κανε αναλυση και στην δικια μου φωτο

Ειναι εμφανες οτι βρησκετε σε εναν γαμο και εχουν ερθει οι αστυνομικοι για να πιασουν την νυφη επειδη επιασε τον γαμπρο με τον κουμπαρο στο κρεβατι να παιζουν ''παιχνιδια'' και εσυ εχεις τραβηξει εναν ευτηχισμενο καλεσμενο.Τα ειπα γρηγορα και καλα ουτε μια τελεια δεν εβαλα :lol::lol::lol:

Edit:την νυφη την επιασε η ατυνομια επειδη πλακωσε στον ξυλο κουμπαρο και γαμπρο

Δημοσ.
ναι αλλα η ραπτομηχανη? το φορτηγακι?

Το φορτιγακι ειναι κλουβα της αστυνομιας η ραπτομηχανη υπαρχουν δυο εκδοχες ή ηταν δωρο ή την εκλεψε απο τον γαμπρο καθως το χομπυ του ηταν να ραβει συνολακια και να τα δοκιμαζει μαζι με τον κουμπαρο.

Μην με ρωτησεις αλλα δεν μπορω να πω:X:X

Δημοσ.

Στο βάθος της φωτό του Toufas , διακρίνεται μία φιγούρα. Υποθέτω πως είναι εξωγήινος που ευθύνεται για την ακούσια ανατροπή του λεωφορείου. Ο γαμπρός ήτο αυτόπτης μάρτυρ, και ο εξωγήινος που για λόγους κουλτούρας που δεν αφορά, αντί να του ανασυνθέσει τα quark απ΄τα οποία είναι φτιαγμένος, μετατρέποντας τον σε παγκάκι, εξασφαλίζοντας έτσι την αιώνιά του εχεμύθια, προτίμησε να το επιτύχει δωροδοκώντας τον με μία ράπτορμηχανή

(εμπεριέχει σκληρό δίσκο με τα περισσότερα διαγαλαξιακά προγράμματα ραψίματος, κουμπότρυπα του Ωρίωνα, διπλόγαζο της Ανδρομέδας κ.α. ).

Ο γαμπρός, είναι ευτυχισμένος - βρήκε το ιδανικό δώρο για την μέλλουσα σύζυγο.

Κορόιδο γαμπρέ. Θέλω να δω ΠΟΥ θα βρεις service.

Δημοσ.
Στο βάθος της φωτό του Toufas , διακρίνεται μία φιγούρα. Υποθέτω πως είναι εξωγήινος που ευθύνεται για την ακούσια ανατροπή του λεωφορείου. Ο γαμπρός ήτο αυτόπτης μάρτυρ, και ο εξωγήινος που για λόγους κουλτούρας που δεν αφορά, αντί να του ανασυνθέσει τα quark απ΄τα οποία είναι φτιαγμένος, μετατρέποντας τον σε παγκάκι, εξασφαλίζοντας έτσι την αιώνιά του εχεμύθια, προτίμησε να το επιτύχει δωροδοκώντας τον με μία ράπτορμηχανή

(εμπεριέχει σκληρό δίσκο με τα περισσότερα διαγαλαξιακά προγράμματα ραψίματος, κουμπότρυπα του Ωρίωνα, διπλόγαζο της Ανδρομέδας κ.α. ).

Ο γαμπρός, είναι ευτυχισμένος - βρήκε το ιδανικό δώρο για την μέλλουσα σύζυγο.

Κορόιδο γαμπρέ. Θέλω να δω ΠΟΥ θα βρεις service.

θεικο. ωραιο ρε φιλε γελασα

Δημοσ.

Aμαν ρε Toufas , είσαι πιο ανικανοποίητος απ΄όλες τις πρώην μου μαζί.

Άντε, next please. Τα καινούρια toufoστοιχεία είναι : Prom - UPS - τραγικό. (κλεμμένο από Θανασοταινία)

Δημοσ.
Σε αυτη http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?album=random&cat=21291&pos=-257186&uid= εσενα σου μοιαζει για αεροπλανο.... ΜΕ ΤΠΤ! Αυτο που πεταει ειναι σε σχετικα χαμηλο υψος, σε αντιθεση μαλιστα με την 3η φωτο, οπου αυτο που πεταει μοιαζει να ειναι πολυ ψηλα. Παντως και στις 2 φωτο, που προσπαθησα να ζουμαρω, εχω μπερδευτει παρα πολυ. Εμενα προσωπικα ουτε για αεροπλανα μου μοιαζουν, ουτε για...πουλια.

Πουλί είναι... Πάνω στην αρχή του ανοίγματος των φτερών..

Ο Ε.Τ. πέθανε απο γηρατειά.

κανε αναλυση και στην δικια μου φωτο

Λές με μεγάλη σιγουριά οτι είναι απο prom...

Βάζω το στοιχείο οτι δεν είναι απο prom αλλα είναι καλεσμένος σε γάμο (αν όχι ο γαμπρός). Η ups του έφερε το δώρο (είτε για τον ίδιο, είτε που προοριζόταν για τους νεόνυμφους, μιας και φριτέζες ραπτομηχανές και λοιπές αηδίες είναι γνωστά δώρα γα γάμους). Ο οδηγός κατέβηκε να του δώσει το πακέτο (τύπος με τα καφέ) αλλα ξέχασε να βάλει χειρόφρενο...

Έτσι ο ευτυχής καλεσμένος/γαμπρός πήρε τη ραπτομηχανή του και ο ατυχής οδηγός τα @@ του... (αν και στην φωτό φαίνεται οτι γελαέι, μάλλον για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις)...

Νόημα τις φωτογραφίας: Και όλα αυτά για μια ραπτομηχανή..

Ευχαριστώ :P

Neeeeext

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...