Προς το περιεχόμενο

Παράξενη φωτογραφία

LIONOR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλλον κάποιο σκάφος εξωγήινων όντων. Ή θα μπορούσε να είναι μια μπεκάτσα (ή περιστέρι ή άλλο πτηνό) με τα φτερά διπλωμένα.

Δημοσ.

thumb_IMG_0447.jpg

Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο ψηλα στον ουρανο..;

Σπούργιτας αλήτης :lol::lol::lol::lol:

Μάλλον είσαι καινούργιος στην ψηφιακή φωτογραφία ή απλά τώρα έτυχε να το παρατηρήσεις.

Και εγώ εδώ και χρόνια την πρώτη φορά που το παρατήρησα παραξενεύτηκα.

Με τον καιρό ανακάλυψα ότι έχω δεκάδες τέτοιες φωτογραφίες που σε κάποιο σημείο περνάει κάποιο πουλάκι και δείχνει έτσι.

Και φυσικά πάντα είναι εκτός κέντρου της φωτογραφίας και φυσικά ανεστίαστα οπότε έχουν την φυσιολογική θολούρα και το κλασικό μυστήριο «τι είναι αυτό» ;)

Τώρα εδώ που τα λέμε , δεν σπάει και ο διάολος το πόδι του να βγάλουμε φώτο κάνα ούφο να πουλήσουμε την φώτο να κονομήσουμε κάνα φράγκο :mad:

Δημοσ.

Φιλε μου, πραγματι ειμαι καινουργιος στην ψηφιακη φωτογραφια...Κι εγω στην αρχη ειπα οτι ειναι πουλι... Παρε τωρα και κοιτα και αυτην την φωτο παρατηρησε τι βλεπεις στον ουρανο πανω απο την στεγη), τραβηγμενη στον ιδιο χωρο, την προηγουμενη μερα

http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?album=random&cat=21291&pos=-257186&uid=

Δημοσ.
Το να είναι κάτι στον φακό το αποκλείουμε;

(δεν ξέρω, ρωτάω)

το αποκλειω γιατι αν ηταν ετσι, και οι επομενες φωτογραφιες θα ειχαν το ιδιο 'σημαδι'. Εχω βγαλει πανω απο 500 φωτος με την μηχανη και μονο αυτες οι 2-3 εχουν δειξει κατι....παραξενο

Δημοσ.

Μάλλον κάποιο σκάφος εξωγήινων όντων. Ή θα μπορούσε να είναι κάποιο mini κατασκοπευτικό των Αμερικάνων. Ή όπως είπαν ποιο παλιά κάποιο μετεωρολογικό μπαλόνι. Ή θα μπορούσε να είναι μια μπεκάτσα (ή περιστέρι ή άλλο πτηνό) με τα φτερά διπλωμένα που έχει φωλιά εκεί κοντά.

Από την στιγμή που δεν είναι καθαρή η εικόνα μπορεί να είναι οτιδήποτε από τα παραπάνω.

Δημοσ.
ελατε ρε παιδια.

Ελικοπτερο ειναι :-D

αν κοιταξεις πιο προσεκτικα το πισω μερος του, μονο με ελικοπτερο δεν μοιαζει...

Περιμενω σχολια και για την 2η φωτο

Δημοσ.

BTW... που είναι τραβηγμένες οι φωτό; Να ξέρουμε που κάνει διακοπές ο ΕΤ ρε παιδί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...