Προς το περιεχόμενο

Pandora battery

kostas16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να ρωτήσω τι επιπτώσεις εχει αμα κανω την μπαταρια μου Pandora????

με τον τροπο που λεει: να ανοιξω την μπαταρια και να διαλυσω το 5ο συρματακι!!!

τι επιπτώσεις υπαρχουν μετα????

Δημοσ.

Αμα κάνεις hard mod, όχι... καμία..

Επιπτώσεις δεν υπάρχουν μιας και με τα καινούρια ipl μπορείς να χρησιμοποιείς και την πανδορα σαν κανονική μπαταρία..

Απο την άλλη έχει 10 ευρώ απο multirama οπότε δεν ξέρω αν και πόσο σε νοιάζει.

Δημοσ.

εχω ένα phat psp με 1800mAh 3.6v μπαταρία και οταν την άνοιξα δεν είχε την μεγάλη την πλακέτα με τα τσιπακια τα πολλα αλλα ειναι ενα μικρο τσιπακι στο πάνω μερος της μπαταριας πως γινεται να γινει Pandora????

Ευχαριστώ!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα συμβατότητας με κάποιες μπαταρίες pandora.... οπότε πήγαινε πάρε εκείνη από τα multirama που κάνει και δέκα ευώ μόνο, που είναι και δοκιμασμένη για πανδόρα και κράτα την άλλη για κανονική.... και αυτή που πουλάνε τα μουλτιράμα είναι και 2100mah αν θυμάμαι καλά..! τώρα αν την κάνεις hardmod είναι λογικό πως μετά αν δεν κολλήσεις το ποδαράκι πίσω, να σου μείνει ως πανδόρα η μπαταρία, αλλά υπάρχει και προγραμματάκι που στην κάνει softmode πίσω σε κανονική.... μπορείς όμως, να ξεκινάς το psp μονάχα με τον φορτιστή του, χωρίς μπαταρία μέσα, μετά να βάζεις την πανδόρα μέσα όπως είναι ανοιχτό το πσπ, βγάζεις τον φορτιστή από πάνω και voila, μια χαρά δουλεύει....

Δημοσ.

αν έχεις κάνει το hardmod ήδη δε νομίζω πως το UPMS θα μπορέσει να στην κάνει κανονική. πάντως κι εγώ συμβουλέυω να πάρεις αυτή με το 10ευράκι κ να καθαρίσεις. ;)

Δημοσ.

βασικά δεν είναι ακριβώς με το UPMS αλλά βάζεις πάνω στο memory stick σου ένα μικρό πρόγραμμα, κάτι σαν το ΧΜΒ του psp και έτσι αντί να διαβάζει από την flash μνήμη το xmb το διαβάζει απο το memory stick.... πολύ απλή λύση για να έχεις δύο μπαταρίες όποτε το χρειαστείς, και το μέγεθοσ αυτού του αρχείου αν θυμάμε καλά δεν υπερβαίνει τα 20 mb οπότε δεν είναι και καμία μεγάλη θυσία.... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...