erik25 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά παιδεύομαι εδώ και 5 μέρες με έναν SATA που πήρα. Έχω τη μητρική Jetway A689DAS, σύνδεσα τον SATA με τα jumper στο 1.5gb/sec αλλά δεν τον βλέπει.Μήπως πρέπει να μπω στο bios και να κάνω κάτι.Please κατατοπίστε με γιατί είμαι λίγο άσχετος με το bios.Μπήκα μέσα αλλά δεν είδα κάτι που μπορεί να αλλάξω.
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ...αλλά δεν τον βλέπει. Πώς το συμπέρανες αυτό; Δεν βλέπει τον σκληρό δίσκο η motherboard ή τα Windows; Γιατί σε δίσκο αφορμάριστο χωρίς partitions, δεν πιστεύω να περιμένεις ότι τα Windows μπορούν να αποδώσουν drive letter...
erik25 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Πώς το συμπέρανες αυτό; Δεν βλέπει τον σκληρό δίσκο η motherboard ή τα Windows; Γιατί σε δίσκο αφορμάριστο χωρίς partitions, δεν πιστεύω να περιμένεις ότι τα Windows μπορούν να αποδώσουν drive letter... Τα Windows δεν τον βλέπουν καθόλου, δεν πρέπει να μου λέει εντοπίστηκε νέο υλικό και να εγκαθιστώ τους sata drivers?Εγκατέστησα τους drivers και πάλι δεν τον βλέπει...Τι άλλο να φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.