UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 guys το εχω τερματίσει το παιχνιδάκι... το gameplay είναι το κλασσικό της gta μια χαρά... ο χειρισμός των οχημάτων είναι όμως άθλιο... στο san andreas ήταν πολύ καλύτερο... νομίζω πως το θαύμα της rockstar θα ήταν ένα παιχνιδάκι με το gameplay και το χειρισμό του san andreas και τη μηχανή γραφικών του IV...... ακούς απόψεις.... Mε την καμια ομως δεν ειναι καλυτερη η οδηγηση στο San Andreas...απ'το 2005 το εχω τερματισει πανω απο 5-6 φορες...και ποσες ωρες ακομα "μαλακινσης" μεσα στο game...O χειρισμος στα αμαξια και λοιπα του IV,ειναι κλασης ανωτερος απο αυτον του San Andreas........
d3m0n Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ο χειρισμός των οχημάτων είναι όμως άθλιο... στο san andreas ήταν πολύ καλύτερο Στο San Andreas ήταν ψεύτικο αλλά δικαιολογείται γιατί είναι παιχνίδι του 2004.Στο IV ο χειρισμός είναι πιο δύσκολος αλλά και πιο αληθινός,εγώ πιστεύω πως αυτή είναι η γοητεία του παιχνιδιού,η φυσική του. Το παιχνιδι ειναι πολυ απαιτητικο χωρις να δικαιολογηται και στην ουσια Γιατί δεν δικαιολογείται?? Απλά το 90% του βάρος του παιχνιδιού έχει πέσει στον επεξεργαστή για αυτό είναι τόσο βαρύ,σκέψου πόση επεξεργαστική ισχύ χρειάζεται για κινηθούν τα πάντα μέσα στο παιχνίδι. νομίζω πως το θαύμα της rockstar θα ήταν ένα παιχνιδάκι με το gameplay και το χειρισμό του san andreas και τη μηχανή γραφικών του IV Αν το κάνει αυτό η rockstar καλύτερα να το κλείσει το μαγαζάκι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:26 ---------- O χειρισμος στα αμαξια και λοιπα του IV,ειναι κλασης ανωτερος απο αυτον του San Andreas........ Λογικό μου φαίνεται είναι δυνατόν μετά από 4 χρόνια το καινούργιο GTA να έχει ίδιες απαιτήσεις και χειρισμό με το San Andreas??
gitz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 δεν είπα ότι ειναι αληθινό στο san andreas... είπα ότι ειναι πιο αληθινό... αν έχεις οδηγήσει ποτέ κανένα αμάξι θα το καταλάβαινες... και δεν πιστέυω ότι η rockstar θά το έκλεινε εάν έβγαζε ένα τετοιο παιχνιδι... αντιθέτως θα έκανε πάταγο...
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 δεν είπα ότι ειναι αληθινό στο san andreas... είπα ότι ειναι πιο αληθινό... αν έχεις οδηγήσει ποτέ κανένα αμάξι θα το καταλάβαινες... και δεν πιστέυω ότι η rockstar θά το έκλεινε εάν έβγαζε ένα τετοιο παιχνιδι... αντιθέτως θα έκανε πάταγο... Hδη εκανε παταγο ...και σε PC και στις Κονσολες...
d3m0n Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 δεν είπα ότι ειναι αληθινό στο san andreas... είπα ότι ειναι πιο αληθινό... αν έχεις οδηγήσει ποτέ κανένα αμάξι θα το καταλάβαινες... και δεν πιστέυω ότι η rockstar θά το έκλεινε εάν έβγαζε ένα τετοιο παιχνιδι... αντιθέτως θα έκανε πάταγο... Περίμενε για καταλάβω γιατί τα μάλλον τα λες ανάποδα.Στο San Andreas είναι πιο αληθινό η στο IV?? Επειδή οδηγώ αμάξι(όποτε μπορώ) στο IV μου φαίνεται ότι είναι πιο αληθινό. Δεν νομίζω πως θα έκανε πάταγο αυτό που είπες.Γιατί η rockstar να βγάλει ένα τέτοιο παιχνίδι που μας γυρίζει πιο πίσω.Θα ήταν μεγάλο fail.
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Περίμενε για καταλάβω γιατί τα μάλλον τα λες ανάποδα.Στο San Andreas είναι πιο αληθινό η στο IV??Επειδή οδηγώ αμάξι(όποτε μπορώ) στο IV μου φαίνεται ότι είναι πιο αληθινό. Δεν νομίζω πως θα έκανε πάταγο αυτό που είπες.Γιατί η rockstar να βγάλει ένα τέτοιο παιχνίδι που μας γυρίζει πιο πίσω.Θα ήταν μεγάλο fail. Στο IV είναι φυσικά πιο αληθινό σε όλα του. Και στο χειρισμό, και στο animation. Σε όλα.
gitz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 γενικά το IV είναι πιο αληθινό απο το san.... αλλά το μόνο που δε μ αρέσει στο IV είναι ο χειρισμός των αμαξιών... και ο λόγος είναι ότι πηγαίνει σα βάρκα... αυτή είναι η άποψή μου... φυσικά οι δικές σας ειναι σεβαστές...
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 γενικά το IV είναι πιο αληθινό απο το san.... αλλά το μόνο που δε μ αρέσει στο IV είναι ο χειρισμός των αμαξιών... και ο λόγος είναι ότι πηγαίνει σα βάρκα... αυτή είναι η άποψή μου... φυσικά οι δικές σας ειναι σεβαστές... Αμα έπαιζες Gran Turismo θα σου φαινόνταν σαν το σπίτι σου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε, να παίρνετε τις στροφές με 200?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα