sam sam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 σε εσας το gampad παιζει ; το εβαλα σημερα , αλλα δεν μπορω να παιξω . μονο με πληκτρολογιο και ποντικι... εχει κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει ; ( ουπσσσ.. μαλλον λαθος κατηγορια... )
themis1983 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ρε παιδιά πως γίνεται να απενεργοποιήσω τι κάμερα που κουνιέται σαν να έχει γίνει σεισμός?
giorgos147 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Έτσι ε; :cry: . Κρίμα.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!! Απάντηση "κάπως" αργά....Αλλά καλύτερα αργά παρά ποτέ που λέει μια παροιμία Το παιχνίδι δε θα βγει επειδή όπως είναι λογικό,δεν έχει τη δύναμη να το "σηκώσει" το ps2.
F33L Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 συμφερει να το παρω στο pc???kai να παιζω με πληκτρολογιο??και επεξεργαστη intel Core 2CPU 6300 @ 1.86GHz:-( μνημη 2.00GB:shock: γραφικα NVIDIA Ge Force 7600GS:cry: Windows vista home premium 32bit SP1:whistle: και gia online conn-x 1mbps Υ.Γ ειναι περσινο pc απαντηστε μου αν συμφερει σε αυτο to pc και αν ειναι και καλο pc:-D υστερεις σιγουρα σε καρτα γραφικων και ραμ εγω με τετιο pc ουτε θα το επιχειρουσα.. οσον αφορα το play2 Που καποιος ανεφερε.. :mrgreen::mrgreen:
dim21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 σε εσας το gampad παιζει ; το εβαλα σημερα , αλλα δεν μπορω να παιξω . μονο με πληκτρολογιο και ποντικι... εχει κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει ; ( ουπσσσ.. μαλλον λαθος κατηγορια... ) Νομίζω gamepad θέλει μόνο αυτό του Xbox. Αν ψάξεις στο google όμως θα βρεις κάποιο κολπάκι να το ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα.
loverman210 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 @themis1983 Έχεις πειρατική έκδοση και μάλιστα μια απο τις πρώτες που ήταν broken! 2 λοιπόν είναι οι επιλογές σου: 1)Κάνεις uninstall τα πάντα, το αγοράζεις αυθεντικό, κάνεις install απο την αρχή και παίζεις χωρίς προβλήματα 2)Κάνεις uninstall τα πάντα, ψάχνεις στο net να βρείς την έκδοση απο RAZOR1911, την κάνεις install και παίζεις Άν έχεις ακόμα απορίες στείλε μου p.m
billyaris Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Παιδια τ εχω τ παιχνιδακι τ εχω τερματησει,το εχω μονταρει και δεν βαριεμαι ποτε να παιζω.Καθε φορα που παιζω ειναι σαν να το πηρα εκεινη τν μερα.!!
FallenAngelGR Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ρε παιδιά πως γίνεται να απενεργοποιήσω τι κάμερα που κουνιέται σαν να έχει γίνει σεισμός? Για την απενεργοποιησεις παρτο αυθεντικο ή κατεβασε το καινουργιου crack. Το πρωτο ειχε την καμερα του μεθυσμενου!
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια εχω διαβασει τοσα και τοσα..Τι λετε να το παρω απτον θειο στα 7ε ή τζαμπα λεφτα?
UpToDate_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια εχω διαβασει τοσα και τοσα..Τι λετε να το παρω απτον θειο στα 7ε ή τζαμπα λεφτα? By "θειος" you mean...πειρατικο ε; To παιχνιδι αξιζει καθε του ευρω ρα...
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 By "θειος" you mean...πειρατικο ε;To παιχνιδι αξιζει καθε του ευρω ρα... Μάλλον εννοεί να πληρώσει rapidshare Και απο εκεί να συνδεθεί με θείο στο Ουασιγκτον και να του το στέιλει τσάκα τσάκα
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το παιχνίδι απαιτητικο κάργα... Χ1600 σε λαπτοπ με την καμια
Sadamiraq Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το παιχνιδι ειναι πολυ απαιτητικο χωρις να δικαιολογηται και στην ουσια
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μάλλον εννοεί να πληρώσει rapidshare Και απο εκεί να συνδεθεί με θείο στο Ουασιγκτον και να του το στέιλει τσάκα τσάκα λολ..Εγω εννοουσα απο ενα μαγαζακι..Πολυ καλο εχω παρει παρα πολλα..Αλλα για το gta δεν ξερω που ειναι τοσο προβληματικο.. καρφωνομαι ή μου φαινεται??
gitz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 guys το εχω τερματίσει το παιχνιδάκι... το gameplay είναι το κλασσικό της gta μια χαρά... ο χειρισμός των οχημάτων είναι όμως άθλιο... στο san andreas ήταν πολύ καλύτερο... νομίζω πως το θαύμα της rockstar θα ήταν ένα παιχνιδάκι με το gameplay και το χειρισμό του san andreas και τη μηχανή γραφικών του IV...... ακούς απόψεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα