NUKE2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδια... Εκανα ενα φορματ και εβαλα τα XP με SP2 και ειχα κρατησει ολα μου τα αρχεια στον φακελο που ειναι στο Documents and Settings με το ονομα μου... Τα αποθηκευσα σε εναν αλλο σληρο και ειχα εναν κωδικο...Τωρα που εβαλα τα windows δεν ανοιγει ο φακελος...Μου βγαζει ενα Access Denied... Μη μου πειτε οτι τα εχασα ολα...Κατι θα γινεται να τον ανοιξω....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 και ειχα εναν κωδικο... δηλαδη ; Κανε μια δοκιμη περνωντας το ownership του φακελου. Πηγαινε στο my computer > tools > folder options > view και ξετικαρε την επιλογη use simple file sharing. Μετα κανε δεξι κλικ στον φακελο > properties > security > advanced >owner, επελεξε απο την λιστα το ονομα του user που εισαι, τικαρε το replace owner on subcontainers... και πατα apply.
jason_rethymno Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 EXSARXEIA_CITY εσύ είσαι στο avatar; άνδρας η γυναίκα είσαι;
alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 EXSARXEIA_CITY εσύ είσαι στο avatar; άνδρας η γυναίκα είσαι; ΖΝΤΟΪΝΓΚ!!! Για το πρόβλημα σου μπορείς να βάλεις και κάποιο live cs linux, να μεταφέρεις τα αρχεία σου και να το κλείσεις.
isixos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 το live cd να ειναι το knopel 0,6 sta ellhnika http://www.ellak.gr/pub/knoppix/KNOPPIX_GR.ISO θα κανεις δουλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.