S.M.Greek Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Γειά σας. Έχω ένα laptop το οποίο παίρνει ιντερνετ ασύρματα απο το το router μου. Το ιντερνετ δουλεύει μια χαρά, αλλα το δίκτυο δεν δουλεύει.Πήγα έκανα τον οδηγό εγκατάστασης δικτύου αλλα δεν ΄γινε τίποτα. Όταν πάω στο ¨προβολή υπολογιστών ομάδας εργασίας Μου βγαίνει ενα σφάλμα που λέει Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο Mshome.Μπορεί να μην έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε αυτόν το πόρο δικτύου.Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αυτού του διακομιστή για να διαπιστώσετε εάν έχετε δικαίωμα πρόσβασης. Η λίστα των διακομιστών για αυτήν την ομάδα εργασίας δεν είναι αυτη τη στιγμή διαθέσιμη Αλλα και στα δύο pc το user account που έχω είναι Administrator.... Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω γιατι είμαι άσχετος
S.M.Greek Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Επίσης πως θα κάνω και τα games (πχ age of empires 2) να παίηξουν σε LAN? Πρέπει να κανω κατι πορτες δν ξερω γω τι στο router?(speedtouch 585(i)v6)
Blackman Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 δοκίμασε να αλλάξεις το wourkgroup name και στα δύο σε πχ HOME
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.