ALEXMANIA Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Λοιπόν παιδιά ξερεί κανείς, με ποιον τρόπο μπορώ να επεξεργαστώ τα πνευματικά δικαιώματα ενός τραγουδιού? Προσπάθησα μέσα απο το Windows Media Player αλλα δεν αλλάζουν. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?
random Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 "επεξεργασία πνευματικών δικαιωμάτων" δεν κατάλαβαίνω τί εννοείς. Αν θέλεις να αφαιρέσεις DRM κλείδωμα, δεν ξέρω πώς. Αν θες να αλλάξεις τα mp3 tags κάπου εδώ θα βρεις αρκετούς τρόπους. Αν θες να πουλήσεις ενα τραγούδι της Madonna για δικό σου.. το τηλέφωνό της είναι έξι εφτάρια κι ένα έξι, ανοιχτό όλο το 24ωρο
ALEXMANIA Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 "επεξεργασία πνευματικών δικαιωμάτων" δεν κατάλαβαίνω τί εννοείς.Αν θέλεις να αφαιρέσεις DRM κλείδωμα, δεν ξέρω πώς. Αν θες να αλλάξεις τα mp3 tags κάπου εδώ θα βρεις αρκετούς τρόπους. Αν θες να πουλήσεις ενα τραγούδι της Madonna για δικό σου.. το τηλέφωνό της είναι έξι εφτάρια κι ένα έξι, ανοιχτό όλο το 24ωρο Έχω κατεβασει τραγούδια απο rapidshare, και όταν κάνω αναπαραγωγή το τραγούδι λέει κάτω το site ή τον uploader του κομματιού ως πνευματικά δικαιώματα. Θέλω να τα σβήσω, αν γίνεται. Αυτό θέλω.
pisio Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Τότε θα πρέπει να πας στο link που έδωσε ο random Αυτά είναι τα mp3 tags που θες να σβήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.