privateer Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Με ανοιξιάτικη διάθεση στο MaXximum, η Vivodi Telecom φέρνει μια νέα προσφορά για τους συνδρομητές της, παλιούς και νέους. Από 1η Μαΐου το Vivodi MaXx έρχεται να «ρίξει» κι άλλο τις τιμές, για να απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση στο ADSL Internet (flat rate). Συγκεκριμένα η Vivodi λανσάρει το MaXx10, με ταχύτητες ADSL Internet έως τα 10Mbps και μηνιαίο πάγιο ?19, για συνδέσεις εντός δικτύου Vivodi (Shared LLU, μεριζόμενη πρόσβαση). το MaXx8 με ταχύτητα έως τα 8Mbps και μηνιαίο πάγιο ?21 ή το MaXx4 με ταχύτητα έως τα 4Mbps και αντίστοιχο πάγιο ?19 το μήνα για συνδέσεις ADSL Internet εκτός δικτύου Vivodi (μέσω ΑΡΥΣ-ΟΤΕ). Παράλληλα, με την προσφορά αυτή όλοι οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν: Δυνατότητα παροχής σύγχρονου broadband εξοπλισμού Δωρεάν εξελιγμένες υπηρεσίες e-mail, εμπλουτισμένες με Anti-Spam & Anti-Virus Δυνατότητα επιπρόσθετων χαρακτηριστικών όπως: επιπλέον e-mail accounts, Static IP(s), υπηρεσίες τηλεφωνίας (DSLphone) Δωρεάν 24ωρη τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη Πηγή: Δελτίο Τύπου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 με 512k upload...no thnx
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πιο ακριβο ειναι το 8 απο το 10? lol Ναι, γιατί δεν είναι μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της, αλλά μέσω ΑΡΥΣ.
lamargos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Άντε να υπάρχει κίνηση στην αγορά.Καλούτσικη φαίνεται η προσφορά
sam sam Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 εγω πληρωνω 14 ευρω τα 24Mbps ( μέσω ΑΡΥΣ ) και ειμαι μια χαρα...
saturn.sp Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μάγκες δεν θέλω να βγω εκτός θέματος αλλά... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ VIVODI !!! Δεν θα πω τι έχω τραβήξει με αυτήν την (ο Θεός να την κάνει) εταιρεία ακριβώς για να μην βγω εκτός θέματος, θα πω μόνο αυτό: Αναβαθμίστε την σύνδεσή σας μόνο όταν είναι εντελώς απαραίτητο, μην κοιτάτε ψευτό-προσφορές και "ευκαιρίες". Νομίζετε ότι γλιτώνετε κάποια ευρώ/μήνα ενώ σας τα παίρνουν πίσω διπλά από αλλού. Πολύ απλά, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, άρα χίλιες φορές προτιμώ την σιγουριά του ΟΤΕ έστω κι αν πληρώνω πάγιο.
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Άντε να υπάρχει κίνηση στην αγορά.Καλούτσικη φαίνεται η προσφορά Στα χαρτιά ναι, αλλά σε πόσους μήνες σε ενεργοποιεί η Vivodi? Γιατί ένας φίλος περιμένει το Cable TV από τον περασμένο Φλεβάρη (ναι, τον Φλεβάρη του 2007 εννοώ).
jimarass Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μάγκες δεν θέλω να βγω εκτός θέματος αλλά... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ VIVODI !!!Δεν θα πω τι έχω τραβήξει με αυτήν την (ο Θεός να την κάνει) εταιρεία ακριβώς για να μην βγω εκτός θέματος, θα πω μόνο αυτό: Αναβαθμίστε την σύνδεσή σας μόνο όταν είναι εντελώς απαραίτητο, μην κοιτάτε ψευτό-προσφορές και "ευκαιρίες". Νομίζετε ότι γλιτώνετε κάποια ευρώ/μήνα ενώ σας τα παίρνουν πίσω διπλά από αλλού. Πολύ απλά, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, άρα χίλιες φορές προτιμώ την σιγουριά του ΟΤΕ έστω κι αν πληρώνω πάγιο. ....ναι μεγάλη σιγουριά. Εχθές είχα πρόβλημα με το τηλέφωνο και δεν είχα ποιον να καλέσω για τεχνική υποστήριξη!!!
ghostdog Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τι υπάρχει ακόμα η vivodi? Μήπως φέρανε και καμιά τηλεφωνήτρια να σηκώνει τα τηλέφωνα? γιατί μέχρι τώρα η εξυπηρέτηση πελατών ήταν ένα τηλέφωνο που χτυπούσε μέσα σε κάποιο άδειο δωμάτιο...
PETROS13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 αντεπίθεση από τη vivodi... μείωση τιμών κάπως... κάτι είναι και αυτό! όσον αφορά το upload θα το αυξήσει... μην ξεχνάμε ότι στην αρχή η vivodi είχε το μεγαλύτερο upload από όλους...τώρα όλοι αυξήσαν και η vivodi έμεινε όπως ήταν(αν εξαιρέσουμε μια μικρή μείωση..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα