sdfun Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Εντύπωση μου κάνει ο ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που αγοράζουν gps. Σίγουρα είναι χρήσιμο σε κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως ταξί, οδηγοί, off road διαδρομές, αλλά όλοι οι άλλοι αλήθεια χαθηκαν και χρειάζονται gps??? H βλαχιά του Έλληνα (και όχι μόνο) σε όλο της το μεγαλείο. Κάθε ψώνιο και με gps. Κάτι βεντουζάρες στη μέση του τζαμιού! Δηλαδή πόσες φορές χαθήκατε στην Αθήνα? Η χρήση του κλασικού οδηγού δρόμων δεν βοήθησε?
coolman Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Για τα λεφτά που κοστίζουν πια είναι μεγάλη διευκόλυνση. Και εντάξει, αυτοί που κάνουν δρομολόγιο εργοστάσιο-σπίτι είναι άχρηστο. Αλλά κατά τα άλλα είναι μεγάλη διευκόλυνση. Και σε γλυτώνει από το να ρωτάς σε κάθε σοκάκι "Με συγχωρίτε, που είναι η τάδε οδός". Με αυτό το σκεπτικό δεν χρειαζόμαστε ούτε κάμερες στα κινητά, ούτε άλλα gadgets.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Εντύπωση μου κάνει ο ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που αγοράζουν gps. Σίγουρα είναι χρήσιμο σε κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως ταξί, οδηγοί, off road διαδρομές, αλλά όλοι οι άλλοι αλήθεια χαθηκαν και χρειάζονται gps??? H βλαχιά του Έλληνα (και όχι μόνο) σε όλο της το μεγαλείο. Κάθε ψώνιο και με gps. Κάτι βεντουζάρες στη μέση του τζαμιού! Δηλαδή πόσες φορές χαθήκατε στην Αθήνα? Η χρήση του κλασικού οδηγού δρόμων δεν βοήθησε? Θα ήταν καλύτερα να μην χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Αν εσύ ξέρεις όλους τους δρόμους και όλες τις περιοχές της Αθήνας, αυτό δεν συμβαίνει και με άλλους οδηγούς. Σήμερα έχω να πάω σε έναν άγνωστο σε εμένα δρόμο στην Ηλιούπολη. Τι είναι προτιμότερο: να σταματήσω δυο-τρεις φορές για να ρωτήσω ή να χρησιμοποιήσω το GPS μου; Και σε κάθε περίπτωση, τι σε ενοχλεί στην τελική; Σε ανάγκασε κανένας να αγοράσεις GPS; Αν θεωρείς ότι δεν το χρειάζεσαι μην το πάρεις. Άσε όποιον θέλει να το πάρει. ΥΓ: Επειδή δεν το έχω στερεώσει με βεντούζα στο τζάμι, μπορώ να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ;
firegarden Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Φιλε μου,εχεις δοκιμασει να βρεις φαρμακειο μεσα στη νυχτα;Toτε θα καταλαβεις ποσες ωρες ψαξιμο μπορει να σου γλιτωσει μια τετοια συσκευη.
Eki_13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 βαλτε και τους νεους οδηγους..που δεν ξερουν τιποτα απο δρομους..
pass02 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εντύπωση μου κάνει ο ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που αγοράζουν gps. Σίγουρα είναι χρήσιμο σε κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως ταξί, οδηγοί, off road διαδρομές, αλλά όλοι οι άλλοι αλήθεια χαθηκαν και χρειάζονται gps??? H βλαχιά του Έλληνα (και όχι μόνο) σε όλο της το μεγαλείο. Κάθε ψώνιο και με gps. Κάτι βεντουζάρες στη μέση του τζαμιού! Δηλαδή πόσες φορές χαθήκατε στην Αθήνα? Η χρήση του κλασικού οδηγού δρόμων δεν βοήθησε? νομιζω οτι υπερβαλεις φιλε μου. μας αρεσουν τα gadget κακο ειναι?
vasilis1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εντύπωση μου κάνει ο ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που αγοράζουν gps. Σίγουρα είναι χρήσιμο σε κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως ταξί, οδηγοί, off road διαδρομές, αλλά όλοι οι άλλοι αλήθεια χαθηκαν και χρειάζονται gps??? H βλαχιά του Έλληνα (και όχι μόνο) σε όλο της το μεγαλείο. Κάθε ψώνιο και με gps. Κάτι βεντουζάρες στη μέση του τζαμιού! Δηλαδή πόσες φορές χαθήκατε στην Αθήνα? Η χρήση του κλασικού οδηγού δρόμων δεν βοήθησε? Nα σου πω ρε μεγαλε που δεν σου αρέσει η "βεντούζα-βεντούζα" νομίζεις ότι όλος κόσμος/τόπος/χώρος ειναι η Αθήνα επειδη ζεις εσύ εκει αρα και δεν υπάρχει τίποτα πιο πέρα? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 51 ΝΟΜΟΙ ΟΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ (οχι πως δεν υπάρχει ανάγκη στην αθήνα). Αυτιά
thanocaster Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εντύπωση μου κάνει ο ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που αγοράζουν gps. Σίγουρα είναι χρήσιμο σε κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως ταξί, οδηγοί, off road διαδρομές, αλλά όλοι οι άλλοι αλήθεια χαθηκαν και χρειάζονται gps??? H βλαχιά του Έλληνα (και όχι μόνο) σε όλο της το μεγαλείο. Κάθε ψώνιο και με gps. Κάτι βεντουζάρες στη μέση του τζαμιού! Δηλαδή πόσες φορές χαθήκατε στην Αθήνα? Η χρήση του κλασικού οδηγού δρόμων δεν βοήθησε? Δεν πιστεύω να έχεις αυτοκίνητο με υπολογιστή ταξιδιού/ζάντες αλουμινίου/βάλε-εδώ-ότι-κάποιος-μπορεί-να-θεωρήσει-ακριβό-και-άχρηστο...
thodoris1985 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Άσε που δεν γνωρίζουμε ΟΛΑ τα σοκάκια ΟΛΩΝ των πόλεων! (μην αναφερθώ σε χώρες γιατι ίσως είναι μικρό το ποσοστό Ελλήνων που χρησιμοποιούν το GPS τους εκτός Ελλάδας) Υ.Γ. όχι οτι έχω GPS, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχω σταματήσει για να ρωτήσω για κάποιο δρόμο EDIT: πολύ μου αρέσουν τα άτομα που κάνουν ένα post και μετά εξαφανίζονται!! Σαν να ξέρουν τις απαντήσεις και προτιμάνε
lpat2001 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εντύπωση μου κάνει ο ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που αγοράζουν gps. Σίγουρα είναι χρήσιμο σε κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως ταξί, οδηγοί, off road διαδρομές, αλλά όλοι οι άλλοι αλήθεια χαθηκαν και χρειάζονται gps??? H βλαχιά του Έλληνα (και όχι μόνο) σε όλο της το μεγαλείο. Κάθε ψώνιο και με gps. Κάτι βεντουζάρες στη μέση του τζαμιού! Δηλαδή πόσες φορές χαθήκατε στην Αθήνα? Η χρήση του κλασικού οδηγού δρόμων δεν βοήθησε? Οπως ελεγε κι ο Καλαχαν - Κλιντ Ιστγουντ στον Dirty Harry .... "Οι γνωμες ειναι σαν τους κώ'!ους..ολοι εχουμε απο εναν..."
deathlok Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Σήμερα έχω να πάω σε έναν άγνωστο σε εμένα δρόμο στην Ηλιούπολη. έλα ρε γιατί δεν το έλεγες πιο νωρίς θα σου πω εγώ πως θα πας που είμαι από την Ηλιούπολη. Πέρα από την πλάκα τα χρήματα πλέον είναι λίγα και δεν είναι μέσο επίδειξης αλλά ευκολίας.
Tenshi Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εντύπωση μου κάνει ο ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που αγοράζουν gps. Σίγουρα είναι χρήσιμο σε κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως ταξί, οδηγοί, off road διαδρομές, αλλά όλοι οι άλλοι αλήθεια χαθηκαν και χρειάζονται gps??? H βλαχιά του Έλληνα (και όχι μόνο) σε όλο της το μεγαλείο. Κάθε ψώνιο και με gps. Κάτι βεντουζάρες στη μέση του τζαμιού! Δηλαδή πόσες φορές χαθήκατε στην Αθήνα? Η χρήση του κλασικού οδηγού δρόμων δεν βοήθησε? Δηλαδή εσύ ξέρεις όλα τα νοσοκομία και που βρίσκονται; Μπορείς να βρείς αμέσως δρόμο για να κόψεις όταν γίνεται χαμός σέ ένα ύψος πχ. της Ιεράς Οδού;Όταν σου τελειώνει η βενζίνη ξέρεις αμέσως όλα τα τα πρατήρια σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου;Τα φαρμακία που αναφέρθηκαν; Έχω και έντυπο οδηγό στα αυτοκίνητο και δέν τον χρησημοποιώ γιατί μου την σπάει να ξεφυλίζω σαν τρελός για να βρώ ένα στενάκι στη μέση του πουθενά.Δέν σταματάω για να ρωτήσω γιατί (Α) δέν γουστάρω να ενοχλώ αγνώστους και (Β) δέν είμαι σίγουρος οτι θα πέσω σε άμπαλο και οι υποδίξεις του θα με στείλουν στον προορισμό μου ή στου διαόλου τη μάνα.Ναι έσκασα μια 500αρα για να πάρω ένα gadget (σύν μνήμη σύν δερμάτινη θήκη) που θα χρησημοποιήσω μια στο τόσο.Αν σε κάποιους τώρα δέν αρέσει η βεντούζα,ας κοιτάξουν αλλού...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ας πούμε,εκεί που πραγματικά θα πρέπει να έχουν την προσοχή τους στραμμένη. Στην Αθήνα δέν έχω χαθεί ποτέ,είναι αδύνατον άλλοστε με τόσες πινακίδες.Θα χαλάσεις 10euro σε βενζίνη,θα κάνεις κύκλους επι κύκλων,θα αργήσεις και 2 ώρες αλλα θα φτάσεις. Ξέρεις όμως πραγματικά ποια είναι η βλαχιά του Έλληνα;Η ζηλοφθονία η κακομοιριά και η αδιακρισία.Τα χρήματά μας θα τα χαλάσουμε όπου και όπως θέλουμε.Αρκετοί συμβουλάτορες μαζεύτηκαν.
dext Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εγώ δεν μπορώ να προσανατολιστώ με τίποτα. Και να έχω ξανάπαει σε ένα σημείο μετά πάλι μπερδεύομαι. Άσε όταν θέλω να πάω εκτός Αθηνών. Το απόλυτο χάος ευτυχώς που βγήκαν τα GPS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.