Προς το περιεχόμενο

Στην τελική ευθεία...

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μια χαρά και κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 1000 euro :P

Ακριβώς :-D

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Ες αύριον τα σπουδαία ;)

Δημοσ.
Άντε με το καλό ;) Μεγιές :-)

Σε ευχαριστώ πολύ.

Last question:

Να πάρω αυτό το τροφοδοτικό, αντί για το 550? Μου είπε ένας φίλος μου ότι είναι οριακή η σύνθεση με 550W κι ότι θα ταλαιπωρηθεί το PC.

Τι λέτε?

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται. Και για κάποιο ύποπτο λόγο στο συγκεκριμένο δίνουν μόλις 2 χρόνια εγγύηση, αντί για 5 που έχουν τα υπόλοιπα Corsair.

Δημοσ.
Όχι δεν χρειάζεται. Και για κάποιο ύποπτο λόγο στο συγκεκριμένο δίνουν μόλις 2 χρόνια εγγύηση, αντί για 5 που έχουν τα υπόλοιπα Corsair.

Μάλλον έχουν κάνει λάθος στο Πλαίσιο, εκτός αν ξέρουν κάτι παραπάνω από το e-shop και το δίνουν με μειωμένη εγγύηση.

Όπως και να 'χει, εγώ παρήγγειλα το Corsair των 550W από το Πλαίσιο.

Τέλος στο e-shop, μου προτάθηκε αυτός ο σκληρός αντί για αυτόν, λόγω μεγαλύτερης εγγύησης και buffer memory.

Να τον προτιμήσω?

Δημοσ.

Πιστευώ πως ναι... ήμουν και εγώ σε αυτό το δίλλημα, και οι περισσότεροι μου είπαν για τον seagate... τελικά άξιζε, είναι πολύ καλός...

Δημοσ.
Πιστευώ πως ναι... ήμουν και εγώ σε αυτό το δίλλημα, και οι περισσότεροι μου είπαν για τον seagate... τελικά άξιζε, είναι πολύ καλός...

Ευχαριστώ.

Κι εκεί που τα είχα όλα συμφωνημένα με e-shop, για τη συναρμολόγηση και έχω ήδη παραγείλει από Πλαίσιο, Gpu, κουτί και τροφοδοτικό, ζήτησα τη γνώμη του IT στη δουλειά μου και μου είπε να κόψω από κάπου για να αποκτήσω αυτή τη μητρική, λόγω chipset.

Η διαφορά είναι στα 50?, αλλά δεν περισσεύουν και δεν θέλω να κατεβώ σε cpu.

Αξίζει να θυσιάσω τον σκληρό (έχω έναν εξωτερικό 320GB που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε συνδυασμό με αυτόν :cry:), για αυτή τη μητρική ή τελικά με καλύπτει η Gigabyte?

Δημοσ.

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής. Η gpu που παρήγγειλα δεν υπάρχει και δεν είμαι διατεθειμένος να την περιμένω.

Αναπροσαρμογή σκέψεων λοιπόν, καθώς προτιμώ να τα χώσω σε mobo με υποχωρήσεις στα γραφικά των games και όταν με το καλό βγουν οι νέες της Nvidia και πέσουν και οι τιμές τους, τότε χτυπάω μία.

Αυτή εδώ η mobo με αυτές τις μνήμες είναι αρκετά καλή επιλογή, μιας και με ενδιαφέρει να είναι Χ48 to chipset?

Τέλος ποιά Windows XP είναι 64-bit?

Δημοσ.

Θες οποσδήποτε DDR3 μνήμες; παίρνεις την ίδια μητρική αλλά την DDR2 έκδοση, και ένα πολύ καλό κιτ μνημών DDR2 και τα βάζεις σε dual channel και είσαι άρχοντας, γλιτώνεις και χρήματα λόγω του ότι oi DDR3 κοστίζουν ακόμα αρκετά... οι μνήμες DDR3 που διάλεξες κιόλας είναι εξαντλημένες :-)....

Δημοσ.
Θες οποσδήποτε DDR3 μνήμες; παίρνεις την ίδια μητρική αλλά την DDR2 έκδοση, και ένα πολύ καλό κιτ μνημών DDR2 και τα βάζεις σε dual channel και είσαι άρχοντας, γλιτώνεις και χρήματα λόγω του ότι oi DDR3 κοστίζουν ακόμα αρκετά... οι μνήμες DDR3 που διάλεξες κιόλας είναι εξαντλημένες :-)....

Σκέφτομαι ότι μιας και αγοράζω τόσο ακριβή mobo με προοπτική το βάθος χρόνου, να ακολουθήσω την ίδια λογική και στις μνήμες. Το ξέρω ότι είναι πανάκριβες ακόμα, αλλά θα μπορώ σε 2 χρονάκια να επεκτείνω τη RAM με πολύ λογική τιμή και με καλύτερη τεχνολογία.

Αυτές εδώ, τι λένε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...