yassan Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ορίστε που είχες πρόβλημα με το κόκκινο, σε έφτιαξα: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1085484 Ουδέτερο χρωματάκι, ενόψει euro Θα το ρωτήσω και θα ζητήσω να το δω κιόλας ιδίοις όμμασι, για να μην κλαίω μετά. Χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ότι άλλο, ευπρόσδεκτο και εγώ αυτό είχα καψουρευτεί - παρότι φόλα γαύρος , το κοκκινο δεν μου αρεσε καθόλου - . τελικά παράγγειλα αυτό www.megamarket.gr/thermaltakevh6000bwsarmorplus-p-58409.html?filter_id=592&osCsid=0faa6d055a3
Erwdios Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 και εγώ αυτό είχα καψουρευτεί - παρότι φόλα γαύρος , το κοκκινο δεν μου αρεσε καθόλου - . τελικά παράγγειλα αυτό www.megamarket.gr/thermaltakevh6000bwsarmorplus-p-58409.html?filter_id=592&osCsid=0faa6d055a3 Ναι, οκ, πολύ καλό, αλλά να δώσω 160? για κουτί, τη στιγμή που έχω κάνει υποχωρήσεις σε άλλα πράγματα λόγω του οικονομικού? Προτιμώ να τα σκάσω για καλύτερη mobo. Αρχίζω να ψήνομαι για το Soprano, γιατί το είχα ξαναδεί. Είναι και γυαλιστερό το μαύρο του και θα ταιριάζει με την Samsung BW 2232. Θα τα δω από κοντά, μόνο έτσι θα κρίνω.
yassan Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 εκοψα από απο αλλου για να το πάρω , δεν μου περισσεουνε , αλλά σκέφτηκα οτι θα το κρατήσω για χρόνια , ενώ τα μέσα αλλαζουνε... πάντως και το NZXT, ειχα μπει στο site απειρες φορές και το ζαχάρωνα..
Erwdios Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Και μια απορία της τελευταίας στιγμής: 9800 gtx ή 8800 gts που είχα επιλέξει εξαρχής? Η τιμή είναι πάνω κάτω στα ίδια κι έχω τη εντύπωση ότι είναι καλύτερη η gtx. edit: Ξέρει κανείς αν ισχύουν και οι 12 άτοκες για αγορά PC part 2 PART από Πλαίσιο? Σε αναγκάζει να αγοράσεις και Windows? Μπορείς να τους πας κομμάτια από αλλού και να τα συναρμολογήσουν με τα κομμάτια που θα επιλέξεις από αυτούς? Η συναρμολόγηση κοστίζει? Sorry αν σας τα έπρηξα. Συνηθισμένοι θα είστε όμως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ναι η 9800 GTX είναι ελαφρώς καλύτερη...
Erwdios Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ναι η 9800 GTX είναι ελαφρώς καλύτερη... Ευχαριστώ... Και κάτι τελευταίο, για να καταλήξω και να ησυχάσουμε όλοι μαζί. Intel Core 2 Quad 9300 2,5 ή Intel Core 2 Duo 8500 3,16? Επεξεργασία Video, gaming (όχι αρρωστημένα) και web design.
N.I.C Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ...Και κάτι τελευταίο, για να καταλήξω και να ησυχάσουμε όλοι μαζί. Intel Core 2 Quad 9300 2,5 ή Intel Core 2 Duo 8500 3,16? Επεξεργασία Video, gaming (όχι αρρωστημένα) και web design. Κατ' εμε, εάν πάρεις quad, θα τα κάνεις και τα τρία μαζί οπότε αποφασίζεις....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 η σωστή ερώτηση είναι Q9300 ή Ε8400...o E8500 αν δεν κάνεις overlocking ΔΕΝ αξίζει, πλήρωνεις extra euro για 0.5 multiplier παραπάνω από τον Ε8400... τώρα για το ποιον να επιλέξεις, αν χρησιμοποιείς συχνά εφαρμογές που υποστηρίζουν 4 cores πάρε τον Q9300 αλλιώς πάρε τον Ε8400
liopyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 edit: Ξέρει κανείς αν ισχύουν και οι 12 άτοκες για αγορά PC part 2 PART από Πλαίσιο? Δεν ξέρω... Σε αναγκάζει να αγοράσεις και Windows? Όχι. Μπορείς να τους πας κομμάτια από αλλού και να τα συναρμολογήσουν με τα κομμάτια που θα επιλέξεις από αυτούς? Λογικά μπορείς, αλλά μάλλον θα σου την χρεώσουν την συναρμολόγηση, και αν δεν δουλεύει κάποιο part, άντε να βγάλεις άκρη.. Η συναρμολόγηση κοστίζει? Αν τα πάρεις όλα από εκεί, δεν την χρεώνουν. Sorry αν σας τα έπρηξα. Συνηθισμένοι θα είστε όμως. Συγχωρεμένος.
Erwdios Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Λογικά μπορείς, αλλά μάλλον θα σου την χρεώσουν την συναρμολόγηση, και αν δεν δουλεύει κάποιο part, άντε να βγάλεις άκρη.. Βασικά το κουτί και την gpu ( θέλω να τα πάρω από Πλαίσιο, γιατί το e-shop δεν τα έχει). Αν τυχόν δεν δουλεύουν, πίσω στο Πλαίσιο και αλλαγή. Είναι και φθηνότερη η gpu.
liopyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Καλά να έχει πρόβλημα κάποιο κουτί είναι λίγο απίθανο... Απλά άμα μπλέξεις hardware από 2 μαγαζιά και χαλάσει κάτι (όχι τόσο προφανές όπως η Gpu), μπορεί να μπλέξεις με, ξέρεις, φταίει αυτό τελικά πηγαινέ το σε αυτούς γιατί εκεί ισχύει η εγγύησή του, και πας σε ''αυτούς'' που σου λένε όχι, τελικά φταίει αυτό από τους ''άλλους''... Στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα έχεις πρόβλημα, γιατί αν φταίει η Gpu είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί και να αποδειχθεί .
george_o/c Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Το step-up της EVGA δεν έχει να κάνει με overclock και tuning.Είναι ένα πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο δηλώνεις την EVGA κάρτα σου όταν την αγοράζεις στην EVGA, και μπορείς να την αναβαθμίσεις με το επόμενο μοντέλο πληρώνοντας μόνο την διαφορά... Υπάρχουν βέβαια χρονικά περιθώρια που δεν θυμάμαι, αν σε ενδιαφέρει ψάχτο... Το χρονικό περιθώριο που σου δίνεται από τη στιγμή που θα δηλώσεις την κάρτα σου στην EVGA, μέχρι το step-up σε μια άλλη καλύτερη είναι 90 ημέρες
Erwdios Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Το χρονικό περιθώριο που σου δίνεται από τη στιγμή που θα δηλώσεις την κάρτα σου στην EVGA, μέχρι το step-up σε μια άλλη καλύτερη είναι 90 ημέρες Συνεπώς, αξίζει τελικά να δώσω τα παραπάνω 40? για να πάρω την Evga, με τη λογική ότι σε 3 μήνες θα έχει βγεί η νέα σειρά καρτών και θα μπορέσω να πάω σε κάτι καλύτερο? (πώς γίνεται το step up? πληρώνω τη διαφορά?). Σημειωτέον ότι με τα ίδια λεφτά μπορώ να πάρω 8800 gtx, οπότε αν αξίζει να τα σκάσω τα παραπάνω 40? για την Evga. Εξάλλου από Evga καλοκαίρι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 πρέπει να κρατήσεις το κουτί της κάρτας και όλα τα περιεχόμενα του καθώς και την απόδειξη αγοράς...κάνεις την αίτηση για step-up στο site της EVGA και στέλνεις την κάρτα στην Ευρωπαική της έδρα λογικά...(ναι μένεις χωρίς κάρτα μέχρι να σου στείλουν πίσω την καινούρια) πληρώνεις μεταφορικά νομίζω και την διαφορά τιμής παλιάς-καινούριας
Erwdios Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 πρέπει να κρατήσεις το κουτί της κάρτας και όλα τα περιεχόμενα του καθώς και την απόδειξη αγοράς...κάνεις την αίτηση για step-up στο site της EVGA και στέλνεις την κάρτα στην Ευρωπαική της έδρα λογικά...(ναι μένεις χωρίς κάρτα μέχρι να σου στείλουν πίσω την καινούρια)πληρώνεις μεταφορικά νομίζω και την διαφορά τιμής παλιάς-καινούριας Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Τελικά δεν με ενδιαφέρει και αποφάσισα να πάω στην 8800 gtx με λιγότερα λεφτά που είναι και λίγο καλύτερη από την 9600 gtx. (έτσι δεν είναι?) Έχω καταλήξει εδώ, ελπίζω να μην ξαναλλάξω γνώμη: Σύνολο: 997, 86 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.