grmako Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ΠΑλικάρια μόλις έβαλα το cod4 και πάνω που πάω να πέξω μου βγάζει αυτο: NAME PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player 'NAME' ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 1676b4e6 Προσπαθώ να του κάνω και uptade αλλά ούτε uptade κάνει...ξέρει κανείς τι μπορεί να φτέει και πως το φτιάχνω....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Εχεις <<φάει>> ban στο συγκεκριμένο server.Συνήθως αυτό γίνεται από κάποιο key που χρησιμοποιήθηκε με cheat,τον πήρε χαμπάρι το punkbuster,και τον έκανε ban. Δώσε και άλλες πληροφορίες.Είναι original το παιχνίδι;Το αγόρασες μεταχειρισμένο;Το κατέβασες;
grmako Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Το κατέβασα...και το κευ το βρήκα απο interent.... Αρα θα δοκιμάσω κανα άλλο μπας και πέξει.... ` Τπτ τελικά Λογικά όλα χάλια θανε.... αμα έχει κανείς να μου δώσει κανα key που πέζει αυτοσ κανονικά χωρίς προβλήματα...και εωωοείτε οτι δν θέλω να μου δώσει το official του αλλα κάπιο τυχέο που δουλευει όμως....
telegamesvg Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Tουλαχιστον αυτο το παιχνιδι , αξιζει να το αγορασει κανεις ....
grmako Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Έχεις απόλυτο δίκιο ότι απο τα λίγα που αξίζει να αγοράσεις αλλα τώρα που το κατέβαρα ξενέρωσα που δν μπορώ να πέξω online...και έλεγα μίπως βρισκόταν λύση να αποφύγω τη αγορά!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 'Ηθελα να ξεκλειδώσω το χρυσό ak-47 και έβαλα ένα αρχείο mpdata. Ναι μεν ξεκλείδωσα το όπλο, αλλά έφαγα hardware ban παρόμοιο με του grmako
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.