Προς το περιεχόμενο

Πρότασεις για DVD-RW Sata - Αθόρυβο -

Vice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος να προτείνει ένα ήσυχο dvd-rw SATA μέχρι 50 ευρώ που να μην σπινιάρει όταν βλέπω dvd ταινίες;

Τώρα έχω ενα NEC AD 7170S το οποίο με το ζόρι έχει φιλοξενήσει 10 δισκάκια στο tray του

Έχω δώσει ενα τσουβάλι χρήμα για αθόρυβα components στο PC μου και όταν βλέπω dvd με εκνευρίζει αφάνταστα αφού είναι το μόνο που ακούγεται.

Δημοσ.

πήγαμε στο φεγγάρι και δεν καταφέραμε να κάνουμε ενα silent drive? :P :lol:

Δημοσ.
πήγαμε στο φεγγάρι και δεν καταφέραμε να κάνουμε ενα silent drive? :P :lol:

Με 50? παίρνεις ένα υπέροχο επιτραπέζιο και αθόρυβο DivX player το οποίο μπορεί να μην είναι RW, αλλά τουλάχιστον δεν ακούς σπινιαρίσματα και κωλίδια :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω ότι με κάποιο tool του Nero μπορεί να χαμηλώσει την ταχύτητα του dvd για να μην κάνει τόσο θόρυβο...αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει

Δημοσ.

Ναι. Υπάρχουν προγράμματα που ρυθμίζεις την μέγιστη ταχύτητα της συσκευής όταν κάνει ανάγνωση DVD. To nero είχε ένα τέτοιο εργαλείο...

http://www.cdr-zone.com/software/drive_speed_tools/nero_drivespeed.html

Είναι λίγο παλιό όμως δεν ξέρω αν θα προκαλέσει προβλημα συμβατότητας. Επίσης μια εφαρμογή που βγάζει τα protection απο τις DVD ταινίες έχει και τέτοια επιλογή. Δεν θυμάμαι το όνομα της.

Δημοσ.

Δεν τα έχω δοκιμάσει σε SATΑ έκδοση, αλλά τα DVD-RW της Samsung και της LG είναι συνήθως σχετικά αθόρυβα.

Δημοσ.

Eγώ που έχω αυτό της LG δεν μου ακούγεται καθόλου κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής.

Όταν γράφει βέβαια, ακούγεται σαν μπιστολάκι μαλλιών, αλλά μικρό το κακό...

(είναι IDE, αλλά δεν νομίζω πως έχει διαφορά με το αντίστοιχο Sata)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...