N.I.C Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Το έσβησα με την μία φίλε... απλώς απόρησα, επείδη μου έχουν έρθει κι άλλα τέτοια περίεργα...κάτι λοτταρίες, και ότι βγήκα νικητής στο Λονδίνο και τέτοια... και όλα αυτά άρχισαν από τότε που έκανα λογαριασμό στο yahoo.com τώρα που το σκέφτομαι...
sotoul Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 καθε μερα μου ερχετε κι ενα παρομοιο mail. πριν 15 χρονια μου ειχαν στιλει το ιδιο, με φαξ. δεν ηταν και στα φορτε τους τοτε τα mail. το φαξ ηταν απο εναν αραβα που μου εγραφε ακριβως τα ιδια πραγματα με τα σημερινα mails. πλεων ουτε που τα δινω σημασια. τα διαγραφω αμεσως.
pcfan Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 συγνώμη που ειναι off-topik αλλά.. Για spam fax πρώτη φορά ακούω. εμενα πριν περίπου 1 βδομάδα μου ήρθε ενα spam sms στο κινητό μου. xaxaxaxaxa πλάκα είχε.
kosmasgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ελεος. Σε λίγο θα μας στέλνουν και spam αλληλογραφία απο ταχυδρομεία
-WISE- Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 και σπαμ μηνυματα πανω στο κουτι του νερου σε λιγα χρονια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.