Προς το περιεχόμενο

Σας μοιάζει αληθινό?

smallboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συνεχιζω για να γελασετε...

Hello dearest,

how are you today and how is your health? hope all is well? thank you so much for contacting the bank and please i will like you to please help me to forward what they reply you okay.

dear please i am pleading with all my heart for you to be fast with the bank so that i will go out of this camp because i am tire of staying in this camp and i need to go out of this camp because i am really suffering here in this camp. have a good day and hopping to hear from you.

Yours in love,

Jane.

δεστε την απαντηση μου ...(ολο τρελα....)

i will get you out!!!! send me quick all your papers you have!

i am waiting

Δημοσ.
i will go out of this camp (1)because i am tire of staying in this camp (2) and i need to go out of this camp (3) because i am really suffering here in this camp (4).

Έχουμε εμπεδώσει που βρίσκεται. :lol:

Δημοσ.
συνεχιζω για να γελασετε...

Hello dearest,

how are you today and how is your health? hope all is well? thank you so much for contacting the bank and please i will like you to please help me to forward what they reply you okay.

dear please i am pleading with all my heart for you to be fast with the bank so that i will go out of this camp because i am tire of staying in this camp and i need to go out of this camp because i am really suffering here in this camp. have a good day and hopping to hear from you.

Yours in love,

Jane.

δεστε την απαντηση μου ...(ολο τρελα....)

i will get you out!!!! send me quick all your papers you have!

i am waiting

Την επομενη φορα στειλε email οτι θα στειλεις το Michael Scofield να τη βοηθησει να αποδρασει απο το camp. Τοσος κοσμος εχει αποδρασει με το MIchael και απο χειροτερες φυλακες, απο ενα camp δε θα μπορεσουνε να το σκασουνε? :P

Δημοσ.

αρχίζει να εχει ενδιαφέρον το πράμα.συνέχισε να ενημερώνεις με τις απαντησεις. Εχει τρελο γελιο...Να ξερεις οτι μου εχουν στειλει απειρα τετοια μεηλ. Παντα ειναι σε χωρες της αφρικης και παντα ολοι εχουν σκοτωθει σε αεροπορικο//αυτοκινητιστικο ατυχημα. Επισης εχω κληρονομησει και μια κυρια που ηταν αρρωστη και έχω κερδισει πολλες φορες τωρα τελευταια σε κληρωσεις οπου το e-mail μου αποδεικνυεται υπερβολικα κωλοφαρδο σε κατι τετοια.

Ερωτηση.

Πολλοι εχουν λογαριασμους σε τραπεζες της ελβετιας.Πως τους ανοιγουν από ελλάδα;κανεις τους σχεδον δεν εχει παει εκει. Αρα και οταν θελουν να κανουν αναληψη την κανουν τηλεφωνικα και επιβεβαιωνουν με φαξ και υπογραφες. Υποθετω συντομα θα λαβεις τα χαρτια της και καλα τραπεζας, θα πρεπει να τα υπογραψεις, να δωσεις και μερικα στοιχεια που και καλα χρειαζονται για τη μεταφορα χρηματων και καπως ετσι αρχιζει το τυλιγμα. Αποκτουν την υπογραφη σου και οτι αλλο χρειαζονται και απο το τιποτα βρισκεσαι μπλεγμενος.

Δημοσ.

σημερα δεν ειχα καμια απαντηση :-)

Μαλλον απαντουσαν σε αλλα κοροιδα που εχουν

ποιο πολλες πιθανοτητες !

Δημοσ.
σταμάτησε να μου στέλνει! χαχα

κατάλαβε γρήγορα οτι τον δούλευα!

γτ μας το χαλαει τωρα??ελα και ειχε ενδιαφερον!!ξαναστλ του!

Δημοσ.

Διάβαζα σε εφημερίδα πως κάποιος δικηγόρος Έλληνας, έπεσε στη φάκα και πήγε στο Λονδίνο να εισπράξει την κληρονομιά, εκεί αφού του φάγανε 30.000 ευρώ, παραλίγο να τον σκοτώσουνε. Με λίγα λόγια αστεία με μαφίες δεν γίνονται.

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα λίγο παιδιά, μήπως την κοπελιά την λέγανε rosemary zuma και είναι από την Ζιμπάμπουε;; (δεν παρακολούθησα όλο το θέμα sorry)... γιατί και εμένα μου ήρθε πριν λίγο ένα παρόμοιο mail, στον λογαριασμό της otenet που έχω, και λίγο πολύ ζητάει τα ίδια πράγματα με αυτά που αναφέρει ο topic creator... από gmail.com ήταν το mail;; Έχει και ένα attached γράμμα, αλλά δεν τολμάω να το ανοίξω...μην μπλέκουμε με ιούς τώρα...

Δημοσ.

γτ δεν το σβηνεις με τη μια φιλτατε??εχεις κανα κονε στο ζιμπαμπουε?αν ναι μελετησε το!!αν οχι σβηστο στα καπακια!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...