Προς το περιεχόμενο

Σας μοιάζει αληθινό?

smallboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά μπορούν να γίνουν πιστευτές αυτές οι παπαριές.

Αφού αρκετοί εδώ μέσα μιλάνε για την μικρή πιθανότητα να είναι αλήθεια όλα αυτά...

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν ήταν πρόσφυγας με ένα μαρκούτσι "νααααα" θα ασχολιόσουνα τόσο με την ιστορία με τις τράπεζες, τα εμβάσματα, κτλ?? :o

Δημοσ.

Είναι απάτη 100%

Ούτε 0,00001% δεν σου δίνω. sorry.

Σου φαίνεται να μην έχεις κανένα πρόβλημα στην αρχή αλλά αυτή είναι η δουλειά τους. Να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σίγουρος ότι δεν έχεις καμιά επίπτωση μέχρι να ξανοιχτείς και να νομίζεις ότι είσαι ο πρίγκηπας που σώζει την φτωχή σταχτοπούτα από την κακιά μάγισσα μέχρι που θα "σκάσει" το παραμύθι. Γι αυτό καλύτερα κόψε από τώρα μη κοπείς μετά.

Δημοσ.

Επειδή εγώ το έχω χάσει λίγο, να ρωτήσω κάτι...

Γιατί δεν της λες να σου δώσει τα στοιχεία της, εξουσιοδότηση και ότι άλλο χρειάζεται, να κάνετε τη μεταφορά να τελειώνει το παιχνίδι;

Όχι τίποτ'άλλο, αλλά να δεις ότι παίζει μαλακία και να ξεμπερδεύεις, μη νομίζεις άδικα ότι θα κάνεις την τύχη σου...

Δημοσ.

Μην ξεχάσεις να του δωσεις τα πλήρη στοιχεία σου και τη διευθυνσή σου.'ολο και κάποιος απο την παρέα του θα χρειάζεται κανένα νεφράκι για πούλημα η τίποτα τιμαλφή που κρατάς στο σπίτι:))

Δημοσ.

εγω να πω κατι που σκεφτηκα?

Και δεν το λεω.:-D

Πεστηνα να μπει msn και να βαλει να την δεις απο καμερα,και να σου μιλαει απο μικροφωνο(εκει να δεις γελιο,οταν θα σου βγει κανενας μπαρμπας με το μουστακη 10 χιλιομετρα :-D)

Δημοσ.
εγω να πω κατι που σκεφτηκα?

Και δεν το λεω.:-D

Πεστηνα να μπει msn και να βαλει να την δεις απο καμερα,και να σου μιλαει απο μικροφωνο(εκει να δεις γελιο,οταν θα σου βγει κανενας μπαρμπας με το μουστακη 10 χιλιομετρα :-D)

Και άντε σου λέω εγώ βλέπεις από την κάμερα ότι έχεις απένταντί σου την super γκόμενα. Θα σημαίνει ότι η ιστορία είναι αληθινή;

Κι εγώ εκπλήσομαι με το πόσο εύπιστοι είμαστε μερικοί.

Δημοσ.

Άντε παιδιά καλά λεφτά!Και όταν με το καλό εισπράξετε...μην ξεχάσετε και τους υπόλοιπους συμforumίτες:lol:

Δημοσ.

και ειναι και σκατομπαζο.δηλαδη και αληθεια να λεγε μαυτη την φατσα μην διανοηθεις να ενδωσεις...εκτος αν εισαι ολα α σφαζω ολα τα μαχαιρωνω... :-)

Δημοσ.

Νομίζω ότι τώρα πιά αποδείχθηκε πως πρέπει να τελειώνουν οι κουβέντες για αυτό το θέμα.Αρκετά το αναλύσαμε:X

Δημοσ.
Και άντε σου λέω εγώ βλέπεις από την κάμερα ότι έχεις απένταντί σου την super γκόμενα. Θα σημαίνει ότι η ιστορία είναι αληθινή;

Κι εγώ εκπλήσομαι με το πόσο εύπιστοι είμαστε μερικοί.

και υπαρχει περιπτωση να σου βγει μια super θεογκομενα για απατεωνας(τετοιου στυλ?)

Συνηθως αυτες καπαρωνουνε πλουσια κοροϊδα ;)

flo1

Πρωτον σβηστα τα greeklish καικαντα greek γιατι κανενας δεν προκειτε να διαβασει το κατεβατο chain mail

Δημοσ.
" As a

refugee here i don't have any right or privilege to any thing be it

money or whatever because it is against the law of this country "

"How are you? How is your day hope fine.?.

Mine is a little bit warm over here in Dakar Senegal

In this camp we are only allowed to go out from the camp only on few

days of the weeks.Its just like one staying in the prison and i hope

by Gods grace i will come out here soon"

ας δώσω ένα δείγμα...

παντως παιδια γράφει πάρα πολλά....ολόκληρες σελίδες!

θα απαντήσω σε μερικά e-mail για να δω

αν θα συζησει λεφτα για τη μεταφορά!

αν ζητήσει περιτο να σας πω οτι τα γαμοσταυρίδια

θα ειναι τόσα πολλά που θα γίνει σεισμός!

* ρε μάγκες,στην απίστευτη περίπτωση που ζητήσει μονο νούμερο για να μου στείλει

λεφτά τι κάνω????

Πρόσεχε, σε απατάει, το έχει στείλει και σε άλλους

http://419.bittenus.com/7/9/mariyodily.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...