Προς το περιεχόμενο

Σας μοιάζει αληθινό?

smallboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα σωστό σε βρίσκω!

Απ' όσο γνωρίζω, δε νομίζω ότι μπορεί να σου κάνει κάτι, μόνο με ένα IBAN και ένα όνομα κατόχου του λογαριασμού. Αν έχει κάποιος κάποια άλλη γνώμη, ας την ακούσουμε... :)

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω εντελώς καλοπροαίρετα, γιατί ασχολείσαι ακόμα με το θέμα;

Επείδη "γράφει πάρα πολλά....ολόκληρες σελίδες!"; Κάποτε τα έγραψε κάποιος άλλος ή και το ίδιο το άτομο με το οποίο επικοινωνείς κι από κει και πέρα κάνει απλώς ένα copy/paste και forward σε εσένα και σε αρκετούς ακόμα.

Δημοσ.

Αυτή η πρόσφυγας που είναι κλεισμένη σε ένα camp και δεν επιτρέπεται να βγει από εκεί παρά μόνο για λίγες μέρες και για λίγο χρονικό διάστημα....πως είχε τον χρόνο να σε γνωρίσει στο Internet μέσω chat και να σου στέλνει κάθε τρεις και λίγο mail??

Αφού λέει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα σε εκείνη την χώρα και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται όταν βγαίνει από την "φυλακή" όπως λέει....είναι να πάει σε ένα internet cafe να κάνει chat μπας και πετύχει κάποιον άσχετο για να στείλει την περιουσία της??

Και σε ταινία να το έβλεπα θα έλεγα .... τι μ@λ@κίες είναι αυτές.

Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου...αλλά μην ασχολείσαι.

"το τσάμπα τυρί είναι στη φάκα".
;)

Υ.Γ Κάνω την υπόθεση ότι όταν λες ότι "τρακάρατε" στο internet ότι εννοείς chat.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι εννοείς τρακάρισμα αν σου ήρθε ένα άκυρο mail.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται να πάει ένας πλούσιος πρόσφυγας σε χώρα που δεν μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματα του. Εχω την εντύπωση ότι από τέτοιες χώρες φεύγουν για μία καλύτερη ζωή.

Δημοσ.

πανε ανοιξε εναν λογαριασμο με ακυρα στοιχεια,και δωστης/ου τον αριθμο να δεις να σου βαλει λευτα ή οχι(και δεν θα κυδυνεψη κανενας)

Δημοσ.
πανε ανοιξε εναν λογαριασμο με ακυρα στοιχεια,και δωστης/ου τον αριθμο να δεις να σου βαλει λευτα ή οχι(και δεν θα κυδυνεψη κανενας)

Τσάμπα κόπος είναι, αλλά εντάξει...

Δημοσ.

Πωωωωωω απλα θεικο αυτα ειναι

Και μετα καθεσε και λες γιατι να μην το ειχα σκεφτει εγω αυτο.:cry::cry::cry:

Δημοσ.

συγνωμη κιολας ρε sadman αλλα λογαριασμος τραπεζας ειναι οχι e-mail, τι να ανοιξει λογαριασμο με ακυρα στοιχεια...

Το ζητημα ειναι καθαρα απατη...δεν υπαρχει καμια αμφιβολια, κανεις ποτε δεν χαρισε χρηματα σε κανεναν ποσο μαλλον σε καποιον αγνωστο μεσω e-mail

Δημοσ.
Μα πώς γίνεται να σου έρθει τέτοιο e-mail;

ετοιμαζω εγω ενα!πες μου εμαιλ να στο στλ να γουσταρεις!!χχα!:-D:lol:B)

Δημοσ.

λογαριασμο με ακυρα στοιχεια δεν ανοιγουν οι τραπεζες. Οσο για το γκομενακι εν ολιγις ειπε οτι

δολοφονηθηκαν οι γονεις της και επειδη δεν ειχε καθολου χρηματα και ηταν μικρη βρεθηκε προσφυγας κτλ κτλ. Τα χρηματα και καλα ειναι αποταμιευση του πλουσιου πατερα της που της ειχε κανει απο ποιο παλια ωστε να τα παρει οταν μεγαλωσει η γινει καμια στραβη με τον ιδιο. Απο εκει που γραφει ειναι λεει ενας "ιερεας" σαν πατερας τους που τους φροντιζει ολους και ολες και στελνει καπου καπου μαιλ οταν λειπει απο το pc του.περιπου αυτα ειπε.

θα συνεχισω να γραφω για να ελπιζει και οταν ζητησει τυχον χρηματα για μεταφορα ποσων κτλ θα παρει τα @@ μου !

Αν ομως δε ζητησει τοτε...βλεπουμε...

Η τραπεζα που της τα εβαλε δεν ειναι εκει αλλα ευρωπαικη για να μην το ξερει κανεις εκει

παρα μονο η ιδια.Μου ειπε ποια ειναι βεβαια lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...