johnpap Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά, υπάρχει κανείς που να έχει κάνει το software backup γι' αυτό το μοντέλο και να μπορεί να τα κάνει upload στο rapidshare? Θα το εκτιμούσα πολύ. Δεν με ενδιαφέρουν οι drivers όσο οι εφαρμογές (Acer Empowering Technology, eRecovery κλπ) Προτού αναλωθείτε σε μηνύματα του τύπου μπες στην Acer κλπ, να πω ότι έχω μπει, έχω κατεβάσει τους drivers έχω κάνει επανεγκατάσταση από άλλο CD (Vista Ultimate αλλά έχω κλειδί για Home Premium, κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση) όλα δουλεύουν κανονικά εκτός από τις εφαρμογές της Acer. Επειδή δεν υπάρχει το Acer Empowering Technology Framework (ότι σκ@%@ τι αν είναι αυτό) κάνει το εξής κουφό... στο eNet μου λέει να το κλείσω, στο eRecovery το ίδιο (για να μπορέσω να τα εγκαταστήσω) σε ένα τρίτο μου λέει ότι δεν το έχω. Δεν μπορώ να κάνω recovery γιατί 1. Δεν έχω τα recovery disks (ο ξάδελφος δεν πιστεύει σε αυτά, μέχρι τώρα που την πάτησε) 2. Έγινε αλλαγή δίσκου γιατί ο άλλος χτύπησε. Δοκίμασα να κατεβάσω το Acer Empowering Technology που το βρήκα στα downloads της Acer αλλά για άλλο Laptop, αλλά τζίφος! Μου λέει ότι είναι ασύμβατο (είχε και σχετική προειδοποίηση στο site είναι η αλήθεια) Κάθε άλλη γνώμη δεκτή!
actorgr Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_7720/vista/Applications
johnpap Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν... Λείπει το Acer Empowering Technology από αυτά. Τέλος πάντων την λύση τελικά την βρήκα, δημιούργησα ένα Applications disk από ένα acer 5920 και εκεί είχε όλες τις εφαρμογές αλλά και πάλι... Τελικά χρησιμοποίησα τα recovery disks του 5920 και όλα πήγαν κατ' ευχήν! Έλειπε ένας driver (τον έβγαζε ως άγνωστη συσκευή) αλλά τον βρήκα (MIR_ENE λεγόταν) και ok. Τελευταίο πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν δουλεύει (ή μάλλον δεν εγκαθίσταται) το eRecovery (not D2D system βγάζει). Αυτό συμβαίνει επειδή έχει αλλαχτεί ο δίσκος και δεν υπάρχει το hidden recovery partition αλλά θα κάνω κάτι μαγικά σήμερα και ελπίζω να το φτιάξω. Θα ενημερώσω εδώ για το αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.