ZELDA Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Παιδια καλημερα , ασχολουμε ερασιτεχνικα με οργανοκατασκευη εχω φτιαξει αρκετα οργανα , αποφασισα να φτιαξω το δικο μου καλουπι (σκαφος- χελωνα ) για οσους γνωριζουν , το θεμα ειναι οτι εκτος απο photoshop και corel δε γνωριζω καποιο αλλο προγραμμα ειδικα 3D , πανω στο οποιο θελω να σχεδιασω ετσι το καλουπι μου δηλαδη το εκμαγείο του σκαφους του μπουζουκιου , ωστε να παω τα σχεδια σε καποιο cnc μηχανημα για να γινει η δουλεια , πόσο ευκολο ειναι να γινει αυτο , υπαρχει καποιο tutorial καπου ή μπορει να με βοηθισει κανεις ? ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες . Ευχαριστώ Το οργανο ειναι μπουζουκι
georgalasg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα και χρόνια πολλά Εχουν περασει και δυο χρόνια βεβαια αλλα απαντάω μπας και το ψαχνεις ακομα... Ασχολουμαι λιγο με 3d και εγω και η γυναικα μου. Εγω μαλιστα παιζω και μπουζουκι οποτε θα χαρω παρα πολυ να βοηθησω. Απλα δε ξερω αν θα τα καταφερω... Σου στελνω και πμ μηπως και δε το δεις εδω με στοιχεια επικοινωνιας....
gtroza Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 με "betform" και ράσπα, γίνεται η δουλεία .
jim_p Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αν και δεν εχω δοκιμασει ποτε να κανω κατι τοσο λεπτομερες, πιστευω θα βγαλεις ανετα ακρη με το google sketchup.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Προσφατα διαβασα ενα αρθρο που αναφερεται στη δημιουργια ενος μουσικου οργανου και συγκεκριμενα ενος φλαουτου. Ο δημιουργος του απο οτι φαινεται στο video, χρησιμοποιησε το Rhino 3D το οποιο μου θυμιζει παρα πολυ το solidworks. Yποθετω πως το Rhino οπως και το solidworks εχει με την εγκατασταση του μπολικα tutorials για τον αρχαριο και μπορεις να βρεις ακομα περισσοτερα μ ενα απλο search στο google. Το ερωτημα φυσικα ειναι αν θελεις να καταπιαστεις με μια τοσο επαγγελματικη λυση για κατι που πιθανοτατα το sketchup μπορει να σε καλυψει αξιοπρεπως.
gtroza Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 πριν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα και τα cnc μηχανήματα νέο σχέδιο ή απο αποτύπωση υπάρχοντος κάτοψη-όψεις-τομές κορδέλα κόλλημα ή βίδωμα ράσπα γυαλόχαρτο για πιό μεγάλα "σκάφη", "σάλα" ! .
bflouris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια καλημερα , ασχολουμε ερασιτεχνικα με οργανοκατασκευη εχω φτιαξει αρκετα οργανα , αποφασισα να φτιαξω το δικο μου καλουπι (σκαφος- χελωνα ) για οσους γνωριζουν , το θεμα ειναι οτι εκτος απο photoshop και corel δε γνωριζω καποιο αλλο προγραμμα ειδικα 3D , πανω στο οποιο θελω να σχεδιασω ετσι το καλουπι μου δηλαδη το εκμαγείο του σκαφους του μπουζουκιου , ωστε να παω τα σχεδια σε καποιο cnc μηχανημα για να γινει η δουλεια , πόσο ευκολο ειναι να γινει αυτο , υπαρχει καποιο tutorial καπου ή μπορει να με βοηθισει κανεις ? ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες . Ευχαριστώ Το οργανο ειναι μπουζουκι Αγαπητε φίλε δεν ξερω αν βρήκες ήδη λύση, αλλά έχω και έτοιμο σχεδιο και cnc μηχάνημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα