tempo Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το youtube.com ανοίγει σε εσας η σελίδα ή μήπως το πρόβλημα είναι στην δική μου σύνδεση;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Αυτή τη στιγμή κι εγώ δεν μπορώ να μπω...
Daimon Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 εδώ και μια εβδομάδα μου συμβαίνει αυτό, μια πάει σφαίρα, από τι ali σέρνεται η δε μπαίνει καθόλου..
Thail Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ....ημουν ετοιμη να ανοιξω θεμα!!!νομιζα οτι το προβλημα το εχει η συνδεση μου!!!Αληθεια,τι συμβαινει????:confused::confused:
geopoul Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ούτε και 'γω μπορώ να μπω (από Αμερική). Το nslookup επιστρέφει: ** server can't find http://www.youtube.com: SERVFAIL άρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικό με dns.
Thail Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 "Ο κεντρικός υπολογιστής του Youtube είναι σε μη απευθείας σύνδεση λόγω της συντήρησης και των αναπροσαρμογών.θα είναι on-line αρκετά σύντομα. Ίσως σε μια ημέρα ή δύο."αυτο απεσπασα απο google....
mkgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 εμενα συνδεεται κανονικα! αλλα γενικα ποτε ποτε διαφορες στιγμες , δεν το ανοιγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.