N.I.C Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πάλι τα ίδια: πριν κάνα μήνα περίπου είχα κάνει ένα θέμα σχετικά με ένα πρόβλημα που είχα με την vga μου, εκεί που έπαιζα κανονικά oblivion με πέταξε έξω και πέταξε το σχετικό μήνυμα ότι δεν λειτουργεί σωστά κτλ... Πολλοί μου είπατε ότι ίσως να φταίει η σκόνη κτλ..Την έβγαλα την καθάρισα καλά καλά, κάθαρισα όλο to case... Επίσης άλλαξα και PSU μήπως και δεν έπαιρνε σωστά και αρκετό ρεύμα...όλα οκ για ένα διάστημα... Πριν 5 λεπτά το ξαναέκανε! Αυτή την φορά όμως δεν έβγαλε το μήνυμα ότι δεν λειτουργεί σωστά αλλά έσβησε η οθόνη μόνη της! Πάτησα να κάνω reboot από το κουμπάκι κάτω και δεν έκανε τίποτα, το pc είχε κολλήσει, και η οθόνη επίσης! Από τι φαίνεται ή αρχισε να κάνει απέργια η κάρτα ή είναι στα τελευταία της! Μπορείτε να καταλάβετε από που προέρχεται; Την επέστρεψα στα κανονικά της ρολόγια αλλά πάλι τίποτα...για πείτε καμμιά ιδέα μπας και την σώσουμε..
koridallos 21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 λοιπον ειχα το ιδιο πεοβλημα με μια his1600pro(agp).μου εκανε τα ιδια .το προβλημα το δημιοθργοθσε το motherboard.ηταν ενα albatron του 2002 και ειχε προβλημα οταν εβαλα πηγα απο 9600χτ σε 1600!βλεπεις albatron εταιρια για κλαματα.αυτο το λεω γιατι δοκιμασα την καρτα σε ενα αsus πολυ παλιο και πιγαινε κανονικα!τωρα στη δικη σου περιπτωση παιζει να φταιει και η καρτα
N.I.C Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μάλλον ναι...αυτό νομίζω και εγώ...πάλι καλά πάω για αναβάθμιση και άλλη κάρτα, αλλά κρίμα θα την έδινα στον αδερφό αυτήν. Ωστόσο αν έχει κανείς άλλος καμμιά ιδέα περι τίνος πρόκειται ας σφυρίξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.