Προς το περιεχόμενο

εχω Gigabyte GA-X38-DQ6 να βάλω Core 2 Quad Q9450 2,66GHz ???

andatha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια

MotherBoard=Gigabyte GA-X38-DQ6

και

λεω να βαλω επεξεργαστή

Core 2 Quad Q9450 2,66GHz

...να το κανω ή εχετε να προτεινεται τιποτα καλύτερο?:rolleyes:

Δημοσ.

Γιατί να μην τον βάλεις; όταν λες καλύτερο εννοείς να πάρεις άλλη μητρική; :confused:

Δημοσ.
Γιατί να μην τον βάλεις; όταν λες καλύτερο εννοείς να πάρεις άλλη μητρική; :confused:

αλλα μηπως βαλω αλλον επεξεργαστη εννοώ...

Δημοσ.

Για τι το θες το pc; Gaming, βαριές εφαρμογές; Για Q9450 θα περιμένεις αρκετά απότι φαίνεται...

Δημοσ.
Για τι το θες το pc; Gaming, βαριές εφαρμογές; Για Q9450 θα περιμένεις αρκετά απότι φαίνεται...

Εχω βρει κατι προσφορές κοιτα Link.png Site: εδω

λες να το χτυπήσω?

Δημοσ.

Να τον χτυπήσεις ναι... το θέμα όμως είναι ότι κάνενα μαγαζί δεν τον έχει... γιατί και εγώ τον περιμένω πως και πως.... ή την άλλη εβδομάδα ή σε κανα μήνα θα τον δούμε

Δημοσ.

Από αυτά μόνο το hardshop τον έχει διαθέσιμο, και στον παραδίδει σε 7 - 13 ημέρες ... :P Καλά μας δουλεύουν ... ? :lol: Μήπως ΙΣΩΣ σε 7 - 13 ημέρες θα τον φέρουν, και σου λέει " Να πρωτοτυπήσουμε ... ? :lol: Τον έχουμε on stock :P " ? Κατά τ' άλλα δεν είναι πουθενά αλλού διαθέσιμος ...

Δημοσ.
Από αυτά μόνο το hardshop τον έχει διαθέσιμο, και στον παραδίδει σε 7 - 13 ημέρες ... :P Καλά μας δουλεύουν ... ? :lol: Μήπως ΙΣΩΣ σε 7 - 13 ημέρες θα τον φέρουν, και σου λέει " Να πρωτοτυπήσουμε ... ? :lol: Τον έχουμε on stock :P " ? Κατά τ' άλλα δεν είναι πουθενά αλλού διαθέσιμος ...

Σιγά μην τον έχει διαθέσιμο. Ελπίζει ότι θα τον φέρει σε 7 με 13 μέρες κι αν δεν τον έχει φέρει θα σου πεί ότι εννοούσε εργάσιμες :devil:, οπότε μέχρι τότε θα τον έχει και η εγχώρια αγορά.

Θα προτιμήσω τον Intel Core 2 Quad Q9300 2.50 Box, για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο από διαθεσιμότητες. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...