silencer51 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αν ειναι κι ο επόμενος δίσκος τόσο καλός όσο το 'In Rainbows', εγω προσωπικά θα τα σκάσω τα $$ για να τον αποκτήσω. Κατα τα άλλα συμφωνώ με τον Directx, ηταν ενα πείραμα, ουδέποτε δήλωσαν οτι θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν δίσκους online τσάμπα.
livewire Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Όχι άλλο άλμπουμ...τελεία. όπως αναφέρθηκε ήδη εξάλλου.
kfyros Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Συγγνώμη από τους οπαδούς των radiohead, αλλά το inrainbows ήταν απαράδεκτο. Smashing Pumpkins εκατό επίπεδα πιο κάτω ένα πράγμα. Παλιότερα μου άρεσαν κάποια κομάτια τους, αλλά αυτό ήταν θόρυβος στα αυτιά μου. Καλύτερα να άκουγα napalm death.
polyz81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 εγώ πιστεύω ότι επειδή ακόμα οι εταιρείες κάνουν ότι θέλουν στο χώρο τους κάναν ντα ντα και αυτοί σαν καλά παιδιά που είναι κάτσανε στα αυγά τους. πράγμα πολύ φυσιολογικό. αλλά να ξέρουν οι εταιρείες θα έρθει μια μέρα που απλά δεν θα υπάρχουν.;)
michael92 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Ούτως ή άλλως για τα μπάζα ήταν το cd τους bye bye και τον π0Υλ0...
alexjm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Συγγνώμη από τους οπαδούς των radiohead, αλλά το inrainbows ήταν απαράδεκτο. Smashing Pumpkins εκατό επίπεδα πιο κάτω ένα πράγμα. Παλιότερα μου άρεσαν κάποια κομάτια τους, αλλά αυτό ήταν θόρυβος στα αυτιά μου. Καλύτερα να άκουγα napalm death. Ρε παιδιά, έλεος.. Εντάξει. Ο καθένας με τα μουσικά του γούστα, αλλά μην απαξιώνεται κάποιον επειδή μόνο & μόνο δεν αρέσεις σε σας. Δεν σας αρέσει? Ωραία, πετάξτε τα 50mb στα σκουπίδια και πάμε παρακάτω. Αυτό που θέλαν να κάνουν το κάναν. Ακόμα γι αυτή την κίνηση τους μιλάμε, παρόλο που πέρασε καιρός. Και υπάρχουν και κάποια ονόματα, "μεγάλα" που ακολουθούν κι αυτοί την συγκεκριμένη κίνηση. Εγώ μάλιστα το album το αγόρασα, σε βινύλιο. Δεν σημαίνει πως είμαι υπέρ ή κατά της κίνησης αυτής. Μάλλον μου πέρασε αδιάφορη.
superstarr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Το ακουσαμε κ αυτο.. Οτι οι radiohead ειναι σαν τους δικους μας μπουζουκοβιους, το in rainbows ειναι για τα μπαζα, οι radiohead ειναι 100 επιπεδα κατω απο τους smashing pumpkins και οτι απλα γρατζουνανε κιθαρες και πινουν ναρκωτικα.. ..η θαλασσα ειναι κοκκινη, τα πουλια γαβγιζουν, η γη ειναι τετραγωνη και εσεις ξερετε απο μουσικη.. Καληνυχτα λεωφορειο..
Missionary Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Συμφωνώ με alexjm και superstarr. Btw alexjm και εσύ βινυλιολάτρης? Και εγώ το αγόρασα σε LP μόλις 12$ απτό insound, αν και δεν μου άρεσε που δεν είχε μέσα και τον δεύτερο δίσκο που απ' ότι φαίνεται υπάρχει μόνο στο boxset... :S
thanocaster Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Πιστεύω κι εγώ ότι το κόλπο με το in rainbows ήταν μαρκετιστικό κολπάκι, όπως και η ιστορία με το "δεν υπογράφουμε με δισκογραφική". Και πιστεύω ότι αυτό αποδείχτηκε με το ότι όταν κυκλοφόρησε το in rainbows στα δισκοπωλεία (σε συνεργασία με την Warner/Chappell Music) σταμάτησε και η δωρεάν διανομή του έναντι έστω και συμβολικού ποσού (θεωρώ τέτοιο ακόμα και τα 5 ευρώ).
alexjm Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Συμφωνώ με alexjm και superstarr. Btw alexjm και εσύ βινυλιολάτρης? Και εγώ το αγόρασα σε LP μόλις 12$ απτό insound, αν και δεν μου άρεσε που δεν είχε μέσα και τον δεύτερο δίσκο που απ' ότι φαίνεται υπάρχει μόνο στο boxset... :S Ναι ναι χρόνια τώρα, εάν και είμαι μολις 22. Ψωνίζω από μικρός. Εγώ απο την άλλη κυρίως από \//\/\
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Απλά respect στους Radiohead. Αγαπημένα μου κομμάτια: No surprises High And Dry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα