panetolikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ειμαι ετοιμος να παραγγειλω την 9800gtx...το προβλημα ειναι η μαρκα...gainward,asus,gigabyte,bfg δεν ξερω ποια να διαλεξω... η bfg εχει gddr3 μνημη.οι αλλες ddr3...γιατι? απλα μην μου πειτε υλοποιησεις απο αλλου, μονο απο e-shop... ευχαριστω προκαταβολικα....
panetolikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 καλο....παντως απ'οτι φαινεται απ΄το χρωμα και το αυτοκολλητο θα αποφασισω....
N.I.C Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ε ναι ρε ίδιες είναι... και εκείνες που λένε ο/ced μηδαμινές διαφορές έχουν από τις κανονικές... Η XFX έχει πολυ καλό αυτοκόλητο, έβγαλε νέα έκδοση Black edition όλα τα λευτά αλλά δεν μπορώ να την βρω εδώ στην Ελλάδα
panetolikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 τελωσπαντων..εγω θελω να παρω την gainward σαν πιο φθηνη αλλα ακουσα για θερμοκρασιεςκαι κολησα. αλλιως δεν θα εκανα ολοκληρο θεμα....
george_o/c Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 EVGA FTW ! Λόγω step-up προγράμματος Και η BFG πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε πρόγραμμα step-up, αλλά είναι μόνο για 100 μέρες ... Όσο για τις XFX, να ξέρεις ότι τουλάχιστον στις 8800GTX, οι shaders είχαν μεγαλύτερο multiplier οπότε ανέβαιναν στο θεό, πολύ πιο εύκολα από αυτούς των αντίπαλων εταιρειών ... Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για την 9800GTX ... Κατα τ' άλλα, οι διαφορές των εταιρειών, είμαι μόνο το αυτοκόλλητο και η συσκευασία Εκτός από τις superclocked (και καλά ), που τις δίνουν 40 ευρώ ακριβότερα, επειδή έχουν 20 - 30 mhz παραπάνω core και memory It's your call m8 ...
panetolikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 EVGA FTW ! Λόγω step-up προγράμματος Και η BFG πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε πρόγραμμα step-up, αλλά είναι μόνο για 100 μέρες ... Όσο για τις XFX, να ξέρεις ότι τουλάχιστον στις 8800GTX, οι shaders είχαν μεγαλύτερο multiplier οπότε ανέβαιναν στο θεό, πολύ πιο εύκολα από αυτούς των αντίπαλων εταιρειών ... Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για την 9800GTX ... Κατα τ' άλλα, οι διαφορές των εταιρειών, είμαι μόνο το αυτοκόλλητο και η συσκευασία Εκτός από τις superclocked (και καλά ), που τις δίνουν 40 ευρώ ακριβότερα, επειδή έχουν 20 - 30 mhz παραπάνω core και memory It's your call m8 ... ετσι ειναι απο τις τεσσερις του e-shop ποια θα επαιρνες???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 george της BFG το step-up ισχύει μόνο για USA νομίζω...ενώ EVGA και σε εμάς τέσπα...ή την φτηνότερη ή EVGA πιστεύω
george_o/c Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Turns out that I made a mistake, και thanks για την παρατήρηση Χάρη Λοιπόν έχουμε και λέμε : EVGA step-up : Ισχύει για 90 ημέρες, αλλά στη λίστα περιλαμβάνεται και η Ελλαδίτσα μας BFG step-up : Ισχύει για 100 ημέρες, αλλά προς το παρόν μόνο για USA και Canada ... Βέβαια, με την πρώτη ευκαιρεία και αν είναι εφικτό, θα " εξαπλωθεί " και στις υπόλοιπες χώρες Από επίσημη ανακοίνωση της BFG : The BFG Trade Up program applies to all BFG graphics cards released after February 21, 2008. This includes all BFG graphics cards released by the company after this date including all BFG NVIDIA® GeForce 9-series products. While the program is currently only available to U.S. and Canadian customers, BFG will offer the program in other countries as becomes feasible to do so. @panetolikos: Όταν αποφασίσει να ανοίξει το e-shop.gr (), θα σου πω
panetolikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 τελοσπαντων σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις....πριν απο λιγο παρηγγειλα την gainward..ελπιζω να ειναι καλη..
N.I.C Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Και εγώ EVGA θα σου έλεγα αλλά τεσπα...περιμένουμε εντυπώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.