Προς το περιεχόμενο

Q6600 ή 8400?

lionheart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα! Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ποια cpu να επιλέξω! Q6600, 8400 ή κάποια άλλη. Τον χρησιμοποιώ συνήθως για video rendering και κανένα game που και που! Να πάρω τον q6600 και μια καλή ψύκτρα και να τον πουσάρω ή να προτιμήσω 8400,8500? Οταν λέω παιχνίδια, παίζω και καινούργια games όπως assasin creed. GPU έχω μια X1950Pro με έναν AMD x2 3800+ αλλά σύντομα θα τον αλλαξώ και μάλλον θα κρατήσω για λίγο την GPU. Ευχαριστώ πολύ! Περιμένω νέα σας!

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα τον q9300.Είναι καλύτερος από τον q6600 και κερδίζει σε μέρη τον E8400.Κατατην γνώμη μου καλύτερα 4πύρηνος...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν χρησιμοποιεί εφαρμογές που αξιοποιούν 4πύρηνο αλλιώς ο Ε8400 είναι γρηγορότερος και από τον Q9300 λόγο περισσότερων mhz

Δημοσ.

q6600 και για πλάκα πάει 3+ GHz ανάλογα με το κομμάτι. Οπότε έχεις και 4πύρηνο για το rendering και τα 3GHz για τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Με απλό αέρα, δε νομίζω. Άντε 3,5 απροβλημάτιστα. Οι GO stepping πάνε 3,2-3,3 συνήθως, οπότε για να έχεις τετραπύρηνο, τα 200ΜΗz τα θυσιάζεις...

Δημοσ.

Ε, καλα ενοειται οτι θα πας σε 4πυρηνο... Με μια καλη ψυξη θα εισαι 3,5 ανετα... Βρες ενα μεταχ κανα 140-150 και παρτον

• Super Moderators
Δημοσ.
Με απλό αέρα, δε νομίζω. Άντε 3,5 απροβλημάτιστα. Οι GO stepping πάνε 3,2-3,3 συνήθως, οπότε για να έχεις τετραπύρηνο, τα 200ΜΗz τα θυσιάζεις...

με τον "απλό" αέρα μιας Thermalright Ultra 120 Extreme 4+ ghz :-)

Δημοσ.

Ε, ναι εγω για καθε μερα λεω να εισαι και ειναι πολυ οριακο αν χρησιμοποιηθουν και οι 4 μαζι...

Δημοσ.

Sorry αλλά ο 8400 χτυπά τα 4GHz με stock cooler εύκολα (αρκεί να γίνουν οι σωστές ρυθμίσεις από το bios, π.χ. λίγο παραπάνω Southbridge voltage etc) ... Για 24/7 τα 4GHz, είναι ότι πρέπει ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...