george_o/c Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 99% δεν θα κάνει boot το pc όμως οπότε ας μην τον πάρει καλύτερα... Thanks man ! Για αυτό έγραψα και νομίζω, με την ελπίδα ότι κάποιος θα κάνει quote και θα μου πει αν έχω δίκιο (ομολογώ ότι σκέφτηκα λίγο ανορθόδοξα ... )
Italos20v Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Βασικά ακόμα κι αν ανοίξει το cpu από τα 3200mhz δε θα πέσει αυτόματα στα 2100κατimhz??
george_o/c Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αν λάβουμε υπόψην μας ότι οι 3GHz Northwood / Preshot () έχουν 15άρι multi τότε μιλάμε για ~ 2GHz ... Αν ανοίξει ... Βέβαια δεν μπορείς να τον πάρεις με αυτό το σκεπτικό ...
Vatos_locos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 έχω πετύχει board chainteck πως σκατά λέγετε του πεταμού τελείως με σκασμένους πυκνωτές και max fsb support 533 και να bootαρει κανωνικά με s478 P4 extreme αλλά ήταν το μόνο που είδα στην ζωή μου όσα άλλα είδα, πέρασαν από τα χέρια μου δεν κατάφεραν να κάνουν boot... αν μιλάγαμε για σημερινά board θα βγάζαμε άκρη αλλά έτσι δύσκολο δες αν λέει κάτι ο κατασκευαστής στο site...
Vatos_locos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αυτό τέσπα και έψαχνα να βρω να κατεβάσω drivers και πάνω του να γράφει Chaintech και εγώ να βρίσκω ίδιο μοντέλο εμφανισιακά και χαρακτηριστικά σε jetway έκδοση φαντάσου χάλι δλδ....
george_o/c Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μία καλή μητρική θυμάμαι ότι είχε βγάλει η Chaintech, και αυτή ήταν για Socket 754 με το nForce 3 150 ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.