Προς το περιεχόμενο

windows vista και dll αρχεια κατεστραμενα.

xampos20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια αυτο το καιρο εχω αναλαβει να φτιάξω το λαπτοπ ενος φιλου ο οποίος το δεν ξερει τπτ απο υπολογιστεσ

και ήθελε να βάλει το nero 7 για το pc toy

αλλα δεν γινοταν αφου εχει vista

και μονο το nero to 8 ειναι για vista

αλλα οταν πήγε να το βγάλει από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν το έβγαλε όλο και δεν μπορώ τωρα να βάλει κανενα άλλο nero γιατι λέει ότι έχει το 7 εντωμεταξύ εγώ προσπάθησα να του βάλω το 7 πάλι για να το καάνω unistall αλλα δεν κατάφερα τπτ

δεν βγίνει ....τι να κάνω?? και συνεχως λέει πως λείπουν κάτι αρχεία neroag.dll αρχεια

τι θα μπορούσα να κάνω?

Δημοσ.
καλημερα παιδια αυτο το καιρο εχω αναλαβει να φτιάξω το λαπτοπ ενος φιλου ο οποίος το δεν ξερει τπτ απο υπολογιστεσ

και ήθελε να βάλει το nero 7 για το pc toy

αλλα δεν γινοταν αφου εχει vista

και μονο το nero to 8 ειναι για vista

αλλα οταν πήγε να το βγάλει από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν το έβγαλε όλο και δεν μπορώ τωρα να βάλει κανενα άλλο nero γιατι λέει ότι έχει το 7 εντωμεταξύ εγώ προσπάθησα να του βάλω το 7 πάλι για να το καάνω unistall αλλα δεν κατάφερα τπτ

δεν βγίνει ....τι να κάνω?? και συνεχως λέει πως λείπουν κάτι αρχεία neroag.dll αρχεια

τι θα μπορούσα να κάνω?

ελα υπάρχει λύση κατέβασε αυτό Nero Clean Tool που αφαιρεί ολα τα υπολείμματα από το nero και στο μέλλον εάν θέλεις να βγάλεις το nero δεν θα πας σε unistal αλλά θα χρησιμοποίησης αυτό το προγραματάκι ftp://ftp6.nero.com/tools/General-CleanTool.zip

και μετά ξεκίνα εγκατάσταση ....

Δημοσ.

μου λεει οτι το microsoft register server σταματησε να λειτουργει

και παταω κλησειμο προγραμματοσ και δεν φευγει το nero τι να κανω????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...