xampos20 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 καλημερα παιδια αυτο το καιρο εχω αναλαβει να φτιάξω το λαπτοπ ενος φιλου ο οποίος το δεν ξερει τπτ απο υπολογιστεσ και ήθελε να βάλει το nero 7 για το pc toy αλλα δεν γινοταν αφου εχει vista και μονο το nero to 8 ειναι για vista αλλα οταν πήγε να το βγάλει από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν το έβγαλε όλο και δεν μπορώ τωρα να βάλει κανενα άλλο nero γιατι λέει ότι έχει το 7 εντωμεταξύ εγώ προσπάθησα να του βάλω το 7 πάλι για να το καάνω unistall αλλα δεν κατάφερα τπτ δεν βγίνει ....τι να κάνω?? και συνεχως λέει πως λείπουν κάτι αρχεία neroag.dll αρχεια τι θα μπορούσα να κάνω?
HARISGR Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 καλημερα παιδια αυτο το καιρο εχω αναλαβει να φτιάξω το λαπτοπ ενος φιλου ο οποίος το δεν ξερει τπτ απο υπολογιστεσ και ήθελε να βάλει το nero 7 για το pc toy αλλα δεν γινοταν αφου εχει vista και μονο το nero to 8 ειναι για vista αλλα οταν πήγε να το βγάλει από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν το έβγαλε όλο και δεν μπορώ τωρα να βάλει κανενα άλλο nero γιατι λέει ότι έχει το 7 εντωμεταξύ εγώ προσπάθησα να του βάλω το 7 πάλι για να το καάνω unistall αλλα δεν κατάφερα τπτ δεν βγίνει ....τι να κάνω?? και συνεχως λέει πως λείπουν κάτι αρχεία neroag.dll αρχεια τι θα μπορούσα να κάνω? ελα υπάρχει λύση κατέβασε αυτό Nero Clean Tool που αφαιρεί ολα τα υπολείμματα από το nero και στο μέλλον εάν θέλεις να βγάλεις το nero δεν θα πας σε unistal αλλά θα χρησιμοποίησης αυτό το προγραματάκι ftp://ftp6.nero.com/tools/General-CleanTool.zip και μετά ξεκίνα εγκατάσταση ....
xampos20 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 μου λεει οτι το microsoft register server σταματησε να λειτουργει και παταω κλησειμο προγραμματοσ και δεν φευγει το nero τι να κανω????
rodos123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Πηγαινε εδω: http://support.microsoft.com/kb/290301 διαβασε το και βαλε αυτο: http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe τρεξε το και βρες οτι υπολειμματα εχει απο Nero και βγαλτα και προσπαθησε ξανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.