Προς το περιεχόμενο

Εχετε εισαλθει απο διαφορετικο υπολογιστη

PeLLoS-CooL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μερικες φορες οταν εχω ανοιχτο το msn μου και λειπω με το που μπενω σπιτι λεει μου (εχετε εισαλθει απο διαφορετικο υπολογιστη) καπιος πρεπει να μπενει μεσα στο msn μου το πιο πιθανο αν ναι καπιοια βοηθεια τη να κανω?

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι ότι - κρίνοντας από τα posts σου στο forum - ενώ είσαι άπειρος στους υπολογιστές, κάνεις πράγματα που είναι επικίνδυνα: όπως για παράδειγμα να αφήνεις τον messenger ανοιχτό. Κάνε αυτό που σου λέει ο pantnick και να είσαι πιο προσεκτικός στο μέλλον για να μη μπερδεύεσαι...

Για δες εδώ...

http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.msn.messenger&tid=da7b7915-13b5-4933-bb58-f1d0f99040e9&cat=&lang=en&cr=US&sloc=&p=1

Υ.Γ. : Και φίλε μου άσε τα κυπριακά γιατί ανέ μπιάσω κιεγώ τα κρητικά θέλει ν'αλληλοϊσουνε οι αποδέλοιποι που μπαίνουν' επαέ. Γροικάς το;

(Σοβαρά τώρα, είναι τουλάχιστον κουραστικό να χρησιμοποιεί ο καθένας τη διάλεκτό του - και αν τη χρησιμοποιεί σωστά βέβαια...)

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε σωστα!

απλως θα ηθελα την βοηθεια σου που πρεπει να παω να αλλαξω τον κωδικο γιατι εχει 2 χρονια που μπενω και δεν βρηκα τιποτε...οσο για το κομπιουτερ το εχω ανοιχτο συνεχεια 24 ωρες και το msn το ιδιο ανοιχτο απλως ειμαι away οταν λειπω δεν μπορω να το κλεισω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...