Προς το περιεχόμενο

Update BIOS!!!!

alkis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι άλλο τα αρχεία του bios είναι το κύριο σε μορφή .BIN το ρίχνω μεσα στο flash και είμαι οκ?

Δημοσ.
Κατέβασε το latest bios απο την asus όπως είπαν τα παιδιά. Βάλτην σε ένα flashaki. Βαλε το flashaki πριν ανοίξεις το pc στο usb. Ανοιξε το Pc πάτα φ1 οταν σοθ πεί. Εκέι στο τελευταίο tab είναι το Asus EzFlash 2. Μπές μέσα. Θα σου πέι πιο ver.bios έχεις τώρα και πιο ver. έχεις στο flash. Το επιλέγεις και το φλασάρει. Είναι πολύ εύκολο. Δεν εμπιστεύομαι το live update εγω

και εγω ελεγα windows και live update δεν πολυλεει.εν τουτοις εχω κανει απειρα με αυτον τον τροπο οπως και με τον τροπο που λες μεχρι και απο δισκετα και ολα πηγαν μια χαρα.

Ξέρετε φοβάμαι το περιθώριο του λάθους....Πόση ώρα περίπου διαρκεί?

ολα θα πανε μια χαρα μην αγχωνεσαι.εγω οτι και να παρω απο ρουτερ μεχρι δεν ξερω τι παντα κανω firmware η bios update.σε motherobard πρεπει να εχω κανει πανω απο 200-300 και δεν εχω χαλασει κανεναν.σε ρουτερ πανω απο 300-400 και μονο 2 εχουν αποτυχει.

Κάτι άλλο τα αρχεία του bios είναι το κύριο σε μορφή .BIN το ρίχνω μεσα στο flash και είμαι οκ?

ναι μονο αυτο.λογικα θα δει το stick οταν πας στο ez flash θα σου πει καποια στοιχεια τι bios βρηκε κτλ και 8α το κανει .απλα πρεπει να διαλεξεις το stick σαν γραμμα.8α σου εχει και ισως καποιον δισκο η floppy που εχεις.τωρα ποιο γραμμα θα σου δωσει 8α το δεις εκεινη την στιγμη.θα τα παρεις ενα ενα και καποιο θα ειναι το stick.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...