Προς το περιεχόμενο

Update BIOS!!!!

alkis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πρόσφατα αγόρασα την asus p5n-d και τον q9300.Όταν ξεκινάει το pc μου λέει : ότι δεν αναγνωρίζει τον επεξεργαστή και πρέπει να αναβαθμίσω το bios. Αλλιώς F1 για να συνεχίσω.

Πρέπει να αναβαθμίζω το bios? Δεν υπάρχει δισκέτα(flopy) στο PC.

Καμια ιδέα συνφορουμίτες?:shifty::shifty:

Δημοσ.

Πανε σε κάποιο νετ καφέ , κατέβασε το τελευταίο Bios , μετέτρεψέ το σε εικονικό αρχείο (Bootable cd) και γράφτο σε cd και είσαι οκ :)

Δημοσ.

Έχω adsl σπίτι :P

Βρήκα αυτό σε ένα forum

1. Download the Bios to your hard drive.

2. Right click and extract the file to your to your flash drive, don't rename it.

3. Restart the computer and hit Del. to get into the Bios.

4. Use the left and right arrows to go to Tools, it's the one just to the right of Exit.

5. Enter Asus EzFlash 2

6. After your in EzFlash insert the flash drive

7. Use the up and down arrow keys to select the file.

8. Hit enter and that should take care of it.

I think it is the renaming of the file which is causing the problem. As I have never done that, used the above, and have loaded the last two updates easy.

Let us know if this works for you.

Τι λέτε?

Δημοσ.

Αυτό μου λέει..

unrecognized processor, please update bios to unlock the processors full potential

Το θέμα είναι το εξής: πως κάνω bios update (χωρις floppy) και πιο είναι το κατάληλο bios...

Δημοσ.

το bios θα το βρείς στο site της Asus. η διαδικασία είναι όπως ακριβώς την αναφέρεις παραπάνω, δεν είναι κάτι δύσκολο οπότε δεν θέλει άγχος. απλά πρόσεξε μην κοπεί το ρεύμα κατά το update.

Δημοσ.

Οπότε αποσιμπιέζω απλά το αρχείο το ρίχνω σε ένα άδειο usb και πάει μόνο του...Το θέμα είναι ότι το bios έχει ένα εικονικό αρχείο .BIN μέσα..Το βάζω όπως είναι>

Δημοσ.
<άκυρο τώρα που το ξανασκέφτομαι>

οχι δεν χρειαζεται να κανεις clear cmos.εγω οταν κανω bios update παντα βαζω να κανει μετα clear cmos και το ξαναφτιαχνω απο την αρχη.

Δημοσ.
οχι δεν χρειαζεται να κανεις clear cmos.εγω οταν κανω bios update παντα βαζω να κανει μετα clear cmos και το ξαναφτιαχνω απο την αρχη.

Να κάνει ένα reset στο bios θα πρότεινα αλλα αφου δε του αναγωνρίζει τον επεξεργαστή δε νομίζω οτι έχει νόημα , και γι αυτό με ακύρωσα

υπαρχει και το Live update που ειναι μεσα στο cd και κανεις bios update μεσα απο τα windows.

αν δε bootάρει ο υπολογιστής πως θα φορτώσει windows ? :fear: ( ή bootάρει κανονικά αλλα δε βλέπει π.χ. όλους τους πηρήνες ή κάτι τέτοιο)

Δημοσ.

Κανονικά bootαρει....Και όλους τους πυρηνες τους βλεπει απλος στο boot πρεπει να πατήσω f1 για να συνεχιστει η διαδικασία....Eυχαριστω πολυ παιδια θα κανω update μεσο internet που ειναι και πιο ευκολο....

P.S.Γίνεται κάτι τέτοιο να γίνει και σε asrock μητρική???

Δημοσ.

Κατέβασε το latest bios απο την asus όπως είπαν τα παιδιά. Βάλτην σε ένα flashaki. Βαλε το flashaki πριν ανοίξεις το pc στο usb. Ανοιξε το Pc πάτα φ1 οταν σοθ πεί. Εκέι στο τελευταίο tab είναι το Asus EzFlash 2. Μπές μέσα. Θα σου πέι πιο ver.bios έχεις τώρα και πιο ver. έχεις στο flash. Το επιλέγεις και το φλασάρει. Είναι πολύ εύκολο. Δεν εμπιστεύομαι το live update εγω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...