chrismfz Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Χαιρετώ το φορουμ, και μιας και που είναι των ημερών, χρονια πολλά και καλο μηνα. Λοιπον, εχω μια απορία που δεν ξέρω αν υπάρχει λύση για αυτο... Εχω ενα Α site και στον ιδιο σερβερ ενα φακελο πιο "περα" ενα β site που στην ουσια ειναι ενα script (εμπορικο με κλειστο κωδικα - ionCubed). To script κανει την "Αγγαρεία" να ελεγχει για domains και να τα καταχωρεί (domain check - register). Για να ενσωματώσουμε λοιπον το "κλειστο" script στο site το "γυμνωσα" ξυλωσα εικονές, αλλαξα το css για να "χωράει" Και να έρχετε στα μέτρα του A site σαν iframe. Εχω στην ουσια δηλαδη ενα γυμνο domain_checker.php που αν το δει κανεις μπορει να κανει κανονικα register ή whois και ενα αλλο domain.php πχ που είναι το site με τα γραφικακια του, το στυλακι του, τα headers, τα footers και πάει λεγοντας.. Και το domain_checker.php φυσικα στο κεντρο μεσα σαν iframe. Ολα καλά μεχρι εδώ. Τωρα ερχεται το ζορικο... Θελω σε μια αλλη σελιδα να βάλω μια φορμα για ελεγχο domains. Να γραφει ενας χρηστης ονομα και να τον "πεταει" ΟΧΙ στην γυμνη σελίδα (αυτο γιατι καταφερα μεχρι τωρα) αλλα στην σελιδα που είναι σαν iframe. O κώδικας είναι οπως ολες σχεδόν οι φορμες καπως έτσι: ><form method="post" action="gymno_domain_checker.php?search=bulk"> <textarea name="bulkdomains" cols="16" rows="2"></textarea> <input type="submit" id="Submit" value="Lookup"> </form> και θα "πεταξει" τον χρήστη στο γυμνο αρχείο. Υπάρχει καποιος τρόπος με php ή κατι αλλο να παρώ τις μεταβλητες, και να το κάνω να ψάξει για domains μέσα απο το iframe ωστε να δείξει τα αποτελέσματα στο full site (μεσα στο iframe) και οχι σκετο στο "γυμνο" php αρχειο που κάνει τον ελεγχο ?
shevchenko7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πιστεύω ότι κατάλαβα τι θες. Ο καλύτερος τρόπος πιστεύω είναι να βάλεις να αποθηκεύει σε Cookies τις μεταβλητές. Μετά θα βάλεις να σε πετάει κανονικά στο parent windows με το iframe . Εσύ θα έχεις βάλει στο iframe να τσεκάρει αν είναι σεταρισμένες η μεταβλητές και αν είναι τότε να κάνει τον έλεγχο. Τουλάχιστον κάπως έτσι αν κατάλαβα τι θές ακριβώς.
chrismfz Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Το καταφερα χρησιμοποιόντας την $_POST ... Κατω απο την μύτη μου ήταν τελικα. Απλα μετέφερα την μεταβλητη της φορμας μεσα στο frame source.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.