metmat Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Παιδιά επειδή πρόκειται να αγοράσω cpu (και γενικότερα να φτιάξω ένα νέο pc) θέλω τη βοήθειά σας. Με ενδιαφέρουν πιο πολύ τα παιχνίδια και σκέφτομαι να πάρω τον Ε8400. Θα με καλύψει για αρκετό καιρό ή μήπως είναι προτιμότερο να πάω σε Quad; Το pc θα έχει 8800GT (μια οικονομική λύση μέχρι να βγούν οι νέες κάρτες της nvidia) και 2GB RAM.
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Βάζεις κάτω τα λεφτά που έχεις για να ξοδέψεις σε CPU, και (αφού σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα παιχνίδια) δίνεις περισσότερο βάρος σε ταχύτητα, L2 cache, overclockability, και μετά πυρήνες. (καθώς, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, δεν υπάρχει παιχνίδι που να τους εκμεταλεύεται σωστά. Τα περισσότερα δεν τους εκμεταλεύονται καν.) Νομίζω πως είναι πολύ καλή αγορά ο 8400.
metmat Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Τον 8400 τον διάλεξα για αναφορά γιατί έχω ακούσει ότι με μια καλή ψύκτρα μπορεί να πάρει πολύ καλό overclocking. Λογικά, όταν τα παιχνίδια θα αρχίσουν να εκμεταλλεύονται τους πυρήνες, ο επεξεργαστής που θα πάρω τώρα θα έχει ήδη παλιώσει. Ελπίζω μόνο να μου κρατήσει για να μπορέσω να παίξω και το FarCry 2 όταν βγει. (Κολλήματα είναι αυτά!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.