flo1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Εχει κολλησει το κουτακι που λεει "Brightness" και δεν βγαινει. Τα κουμπακια κατω δεν δουλευουν που κανω τις ρυθμισεις, ουτε κλεινει η οθονη. Την εβγαλα απο την πριζα, αλλα παλι το ιδιο βγαζει. (Δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα ειχα τον υπολογιστη κλειστο για 10 μερες, και η οθονη ηταν ανοιχτη, αναβοσβηνε το φωτακι δηλαδη δεν την ειχα κλεισει.)
Αmbient Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Mην το σβήσετε για να μην δημιουργούμε καινούργιο ας πω και εγώ το δικό μου πρόβλημα που δεν μπορώ να το καταλάβω.Έχω μια καινούργια hp w2007v συνδεδεμένη με τον 7χρονο υπολογιστή μου ακόμα μιας και ήταν το πρώτο κομμάτιπου πήρα(το λεώ μηπως παίζει κάποιο ρόλο).Λπν την συνδέω και μέτα από κάποιο διάστημα(το έχω κάνει 2 φορές-την πρώτη μετά από διάστημα λίγων ωρών και την δεύτερη μετα από διάστημα λίγων ημερών) κλείνει. Επειδή το service της είναι αρκετά μακριά από εμένα αν έχετε κάποια λύση να πείτε ....
Αmbient Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Aπ'οτι καταλαβαίνω δεν έχει κανείς μια ανάλογη εμπειρία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.