washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Bρε jimarass .... Λοιπόν,,,κέρδισες (τί ήταν να το πω πριν ! ) Και ιδού το φύλλο αγώνος : το ότι γράφω ακόμα έχει απλά να κάνει με έναν αγώνα που κάνει ο jimarass με την υπομονή μου και τον ΧΑΝΕΙ Και όσο χάνεις εσύ την υπομονή σου, άλλο τόσο μπορώ να την χάσω και εγώ. Δε θα με βάλεις και σε άμυνα με μηδενικής αξίας επιχειρήματα δηλαδή :δεν είπα ότι ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ... ...είπα ότι χάνεις ΕΣΥ στον "αγώνα" μ' αυτήν = άρα...κέρδιζε η υπομονή μου Αλλά μετά το γκολ απ' τη σέντρα (που αντέστρεψες το πρόσημο σ' αυτό που είπα...) Ι.... (..εγώ ΜΙΑ "πλάκα" έκανα, "..και συ το πήρες σοβαράααααααααυυυυυυυυυ...και συ το πήρες σο-βαρά....") (...και ΣΤΡΑΒΑ , ΚΑΙ σοβαρά...) .Και πειράχτηκες κι όλας Τισκ-τισκ... (κι αν με τον αφορισμό "δεν κατάλαβες τίποτα από όσα είπα" πήρες φόρα για το γκολ...ε...Τί να πω. Κρίματζ, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο... ) Οι περισσότεροι μάλλον άθεοι δηλώνουν παρά άθρησκοι.nope. Μόνο 1-2 "ηχηρές" εξαιρέσεις. Εδώ μιλάμε μια ώρα για την λανθασμένη......ΜΙΑ ώρα σου φάνηκε "όλο αυτό που ζήσαμε" ; ...Παρακάτω τώρα,,, "...-π...π...ΠΑρακάτω είναι γκρεμός παιδάκι μου, θα σκοτωθούμε!", που έλεγε κι ο απάλευτος Χάρρυ Κλυνν. Δηλαδή (το είχα δηλώσει και προσφάτως) παρακάτω έχω πρόβλημα να σε "πιάσω". Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο μειωμένων νοητικών δυνατοτήτων, και φυσικά ούτε το αυτό για 'σένα, αλλά...σε χάνω. Σε χάνω όχι γιατί δεν καταλαβαίνω τί λες, αλλά γιατί δεν μπορώ να "πιάσω" από που το πιάνεις, τι αναφορές κάνεις ξάφνου, που το γυρνάς... Κάτι σου λέει το άλλο το παιδί, όχι δεν ξέρει ο Σιμόπουλος να βρεί his ass with a funnel που λένε κι οι φίλοι μας οι Άγγλοι, του απαντάς, στο φιλοσοφικό το πας, στην άγνοια που "υποστηρίζουμε", πατάς... για να πεις....τί ; Ότι αυτό που ΦΑΙΝΕΤΑΙ σαν αποτυχία της θρησκείας, είναι η αποτυχία της προσπάθειες του ανθρώπου να...συλλάβει το ασύλληπτο, και το επιχείρημά μας είναι ο... Μακάκας (..ΜΕΓΑΛΟΣ μακάκας όμως αυτός...) και η Εύα ; ! (Το κλώθεις, το γυρνάς, πάλι μη σου χαλάσουμε την πίστη φαίνεται να το πολεμάς... Κράτα την ! Κανείς δεν σου είπε όχι. Δικιά σου είναι, ό,τι θες την κάνεις.) Rewind: Λέμε "ξυπνήστε" και να κοιτάτε γι' αποδείξεις (και να μην προσπερνάτε τις ΟΠΟΙΕΣ ενδείξεις) , και συ λες ότι βλέπουμε το δέντρο, αλλά χάνουμε το δάσος ; Καλά βρε jimarass *(σημ. μνείας στον paredwse : μπορεί και να είχες δίκαιο που απέλειψες Αντώνιο νωρίς- νωρίς, αλλά τί να κάνω, είχα κέφια να το συζητήσω ) Μάλλον φτάσαμε στη φάση που εσύ λες τομέιτο και εγώ τομάτο, και πριν τα κάνουμε σαλάτα, πάρε εσύ τα παιδιά, κι εγώ το εξοχικό, ή όπως θέλεις τέλος πάντων (εδώ κολλάει και το κινέζικο "..μην προσπαθείς να κάνεις έναν πιστό να δει την αλήθεια.Χάνεις τον καιρό σου - κι ενοχλείς και τον πιστό...") Όσο για το ότι προσπέρασα όπως λες ("φυσικά" μάλιστα... ) κάτι που είπες (...κι άντε κι ορίστε για να μην πεις "μα και ΤΩΡΑ το προσπερνάς" , μιλάμε γι αυτό σε ρώτησα "πες μου μια θρησκεία που λατρεύεται με σωστό τρόπο" σε διαβεβαιώ πως ΟΥΤΕ καν το πρόσεξα!,,,πού και πότε το είπες/ρώτησες...Και μην πεις "εμ βέβαια", γιατί ΚΑΙ με προσοχή σε διάβαζα, και ποτέ δεν "προσπέρασα κάτι επειδή με βόλευε"...Αλλά δεν γίνεται ούτε να σχολιάζουμε τα πάντα, ούτε και να δίνουμε την ΙΔΙΑ βαρύτητα σε όλα... Αλλά και τώρα που το 'προσέχω",,,δεν "βλέπω" κάτι ! [Μπορεί μάλιστα να μην το εξέλαβα σαν ευθεία σου ερώτηση - αλλά μάλλον σαν ρητορική (είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν ψάξω το κείμενο που την περιέχει, κάπως έτσι και τώρα θα το δω, και μάλλον δεν θα "φταίω" ΕΓΩ γι' αυτό - αλλά επιφυλάσσομαι κι όλας... ) ] ...Τέλος πάντων, να δηλώσω με την πρώτη ματιά (εκτός ορίτζιναλ κειμένου δηλαδή), ότι όπως είπα...δε μου λέει κάτι ως ερώτηση! (γιατί..άραγε ; !) Τί θέλεις με αυτό δηλαδή ; Ν' "αποδείξεις"...τί ! Ότι επειδή οι θρησκείες ΔΕΝ λατρεύονται "σωστά", δεν είναι θέμα για την ύπαρξη θεού ή μη ; ! (ΑΝ σε πιάνω σωστά, θα πω με τη μία ότι ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ, οι θρησκείες είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ δημιουργήματα. Απλά να το ΔΕΙΣ χρειάζεται. Οι θρησκείες, και ο,οι,το,god is black-yes she is που υπάρχει πίσω, μέσα, έξω, επί τα αυτά, πανταχού παρών και λοιπά-ΟΧΙ το "ιεροτελεστικό" τους. Η ΟΥΣΙΑ τους. Το ο θεός ο ΕΝΑΣ παγκόσμιος, άχρωμος, άοσμος, άγευστος κι απλά ακαταμάχητος. ...Εκτός κι αν ξαναγυρνάμε στον....Τζίζας που τον λέει κι ο Lucifer (...καλά, ΑΥΤΟΣ κι ο The_Judas είναι λόγω νικ και μόνο ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ "άκυροι" για το θρεντ, όσο άκυρη είναι και μια παρθένα μες στη wall street ) (...παρθένα κάθε φύλου), τον "υιο του θεού τον μονογενή τον τρικατάληκτο και διγενή, την Σεμίνα Διγενή" και δε συμμαζέ... Εκτός λοιπόν κι αν μιλάμε για Τον θεό που το κήρυγμά του είναι "Η Αλήθεια" και την έχουμε και χρυσόδετη στη βιβλιοθήκη.... Ε ΠΕΣ το βρε χριστιανέ μου, μην τρώμε τζάμπα τα χρόνια μας.... *** ....Παραδόθηκα νωρίς. Έφαγα το τεμάχιο στο 85' κι έπαψα να ελπίζω. Το δήλωσα. Να πω την αλήθεια βέβαια, δεν ήταν μόνο το γκολ, είδα και να κοιτάει συνέχεια το ρολόι του ο διΑτητης (έμεινα με την αίσθηση ότι θες απλά να τελειώνει το ματς, να το πάρεις, να τελειώνει, κι από 'δω παν κι οι άλλοι), είδα το κατενάτσιο που έπαιζα να είναι εκτός τόπου και χρόνου, είδα και σ΄ένα ΑΛΛΟ γήπεδο (...ε...ονόματα να λέμε τώρα...Υπολήψεις να θίγουμε...ασ' το...) να παίζεις 4-4-2, ενώ εδώ το είχες ρίξει στους πειραματισμούς και στα λίμπερο.... ...και είπα καλά....Άσε, θα παίζω για τη φανέλα εγώ....
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Φίλε πάλι αυτά που μου απαντάς και μου προσάπτεις σαν "ατοπήματα" δεν έχουν καμία σχέση με πράγματα που έχω πει. Και ο Σιμόπουλος (και όχι ο κάθε Σιμόπουλος), πολύ σωστά τα είπε και δεν είπε τίποτα του στυλ: "ο καθένας στα quark του έχει και την υπογραφή του" που υποστηρίζεις εσυ. Και ρε φίλε σε παρακαλώ, αν δε κατανοείς κάτι όπως σου το λέει ο άλλος, δεν είναι ανάγκη να του μαμας τη μανα και να το μεταφράζεις όπως εσύ νομίζεις οτι θα έπρεπε να το πει. Δεν είναι ανάγκη να έχεις για όλα υποχρεωτικά μια ερμηνεία και μια γνώμη. δικαίωμα σου βέβαια και καλά κάνεις και το ασκείς, αλλά σκέψου για λίγο οτι δεν είσαι το κέντρο του σύμπαντος, και οτι καμια φορά μπορεί να τυχαίνει να λες και άσχετα πράγματα σε σχέση με αυτά που έχεις τη μανία να κάνεις quote. Απλά πριν πεις κάτι για μένα, καλύτερα κάνε ένα quote στο τι είπα, για να καταλαβαινόμαστε!!
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Το ότι κάποιος ψάχνεται δε σημαίναι ΟΥΤΕ ότι έχει κενά, ούτε ότι δε ζει το τώρα. Ψάχνεται ίσως γιατί είναι περίεργος. Το "ζήσε το τώρα" είναι για κάποιον μια σοφή κουβέντα αλλά οι περισσότεροι δεν το κάνουν συνειδητά αλλά ρομποτικά! Σίγουρ ατο ζήσε το σήμερα είναι σοφή κουβέντα αλλά όλα στη ζωή έχουν να κανουν και με τις ισορροπίες μέσα μας. Στο θέμα της μεταθανάτιας ζωής δεν έχει δώσει κάποιο απάντηση ακόμα. Το θέμα απασχολεί φιλοσόφους από την αρχή της ιστορίας. Ωστόσο δε θα δεχτώ ότι όποιος χάχνεται έχει κενά ,αλλά το ότι όποιος δε ψάχνεται, απλά ρομποτίζει. Δίότι μπορείς να ψάχνεσαι και παράλληλα να ζεις το τώρα χωρίς φοβίες και ενδοιασμούς. Αρκεί να το κάνεις με την επιστημονική σκέψη και όχι με τις φοβίες της θρησκείας!! Bρε jimarass .... Λοιπόν,,,κέρδισες (τί ήταν να το πω πριν ! ) Και ιδού το φύλλο αγώνος : δηλαδή :δεν είπα ότι ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ... ...είπα ότι χάνεις ΕΣΥ στον "αγώνα" μ' αυτήν = άρα...κέρδιζε η υπομονή μου Αλλά μετά το γκολ απ' τη σέντρα (που αντέστρεψες το πρόσημο σ' αυτό που είπα...) Ι.... (..εγώ ΜΙΑ "πλάκα" έκανα, "..και συ το πήρες σοβαράααααααααυυυυυυυυυ...και συ το πήρες σο-βαρά....") (...και ΣΤΡΑΒΑ , ΚΑΙ σοβαρά...) .Και πειράχτηκες κι όλας Τισκ-τισκ... (κι αν με τον αφορισμό "δεν κατάλαβες τίποτα από όσα είπα" πήρες φόρα για το γκολ...ε...Τί να πω. Κρίματζ, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο... ) nope. Μόνο 1-2 "ηχηρές" εξαιρέσεις. ...ΜΙΑ ώρα σου φάνηκε "όλο αυτό που ζήσαμε" ; ...Παρακάτω τώρα,,, "...-π...π...ΠΑρακάτω είναι γκρεμός παιδάκι μου, θα σκοτωθούμε!", που έλεγε κι ο απάλευτος Χάρρυ Κλυνν. Δηλαδή (το είχα δηλώσει και προσφάτως) παρακάτω έχω πρόβλημα να σε "πιάσω". Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο μειωμένων νοητικών δυνατοτήτων, και φυσικά ούτε το αυτό για 'σένα, αλλά...σε χάνω. Σε χάνω όχι γιατί δεν καταλαβαίνω τί λες, αλλά γιατί δεν μπορώ να "πιάσω" από που το πιάνεις, τι αναφορές κάνεις ξάφνου, που το γυρνάς... Κάτι σου λέει το άλλο το παιδί, όχι δεν ξέρει ο Σιμόπουλος να βρεί his ass with a funnel που λένε κι οι φίλοι μας οι Άγγλοι, του απαντάς, στο φιλοσοφικό το πας, στην άγνοια που "υποστηρίζουμε", πατάς... για να πεις....τί ; Ότι αυτό που ΦΑΙΝΕΤΑΙ σαν αποτυχία της θρησκείας, είναι η αποτυχία της προσπάθειες του ανθρώπου να...συλλάβει το ασύλληπτο, και το επιχείρημά μας είναι ο... Μακάκας (..ΜΕΓΑΛΟΣ μακάκας όμως αυτός...) και η Εύα ; ! (Το κλώθεις, το γυρνάς, πάλι μη σου χαλάσουμε την πίστη φαίνεται να το πολεμάς... Κράτα την ! Κανείς δεν σου είπε όχι. Δικιά σου είναι, ό,τι θες την κάνεις.) Rewind: Λέμε "ξυπνήστε" και να κοιτάτε γι' αποδείξεις (και να μην προσπερνάτε τις ΟΠΟΙΕΣ ενδείξεις) , και συ λες ότι βλέπουμε το δέντρο, αλλά χάνουμε το δάσος ; Καλά βρε jimarass *(σημ. μνείας στον paredwse : μπορεί και να είχες δίκαιο που απέλειψες Αντώνιο νωρίς- νωρίς, αλλά τί να κάνω, είχα κέφια να το συζητήσω ) Μάλλον φτάσαμε στη φάση που εσύ λες τομέιτο και εγώ τομάτο, και πριν τα κάνουμε σαλάτα, πάρε εσύ τα παιδιά, κι εγώ το εξοχικό, ή όπως θέλεις τέλος πάντων (εδώ κολλάει και το κινέζικο "..μην προσπαθείς να κάνεις έναν πιστό να δει την αλήθεια.Χάνεις τον καιρό σου - κι ενοχλείς και τον πιστό...") Όσο για το ότι προσπέρασα όπως λες ("φυσικά" μάλιστα... ) κάτι που είπες (...κι άντε κι ορίστε για να μην πεις "μα και ΤΩΡΑ το προσπερνάς" , μιλάμε γι αυτό σε διαβεβαιώ πως ΟΥΤΕ καν το πρόσεξα!,,,πού και πότε το είπες/ρώτησες...Και μην πεις "εμ βέβαια", γιατί ΚΑΙ με προσοχή σε διάβαζα, και ποτέ δεν "προσπέρασα κάτι επειδή με βόλευε"...Αλλά δεν γίνεται ούτε να σχολιάζουμε τα πάντα, ούτε και να δίνουμε την ΙΔΙΑ βαρύτητα σε όλα... Αλλά και τώρα που το 'προσέχω",,,δεν "βλέπω" κάτι ! [Μπορεί μάλιστα να μην το εξέλαβα σαν ευθεία σου ερώτηση - αλλά μάλλον σαν ρητορική (είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν ψάξω το κείμενο που την περιέχει, κάπως έτσι και τώρα θα το δω, και μάλλον δεν θα "φταίω" ΕΓΩ γι' αυτό - αλλά επιφυλάσσομαι κι όλας... ) ] ...Τέλος πάντων, να δηλώσω με την πρώτη ματιά (εκτός ορίτζιναλ κειμένου δηλαδή), ότι όπως είπα...δε μου λέει κάτι ως ερώτηση! (γιατί..άραγε ; !) Τί θέλεις με αυτό δηλαδή ; Ν' "αποδείξεις"...τί ! Ότι επειδή οι θρησκείες ΔΕΝ λατρεύονται "σωστά", δεν είναι θέμα για την ύπαρξη θεού ή μη ; ! (ΑΝ σε πιάνω σωστά, θα πω με τη μία ότι ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ, οι θρησκείες είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ δημιουργήματα. Απλά να το ΔΕΙΣ χρειάζεται. Οι θρησκείες, και ο,οι,το,god is black-yes she is που υπάρχει πίσω, μέσα, έξω, επί τα αυτά, πανταχού παρών και λοιπά-ΟΧΙ το "ιεροτελεστικό" τους. Η ΟΥΣΙΑ τους. Το ο θεός ο ΕΝΑΣ παγκόσμιος, άχρωμος, άοσμος, άγευστος κι απλά ακαταμάχητος. ...Εκτός κι αν ξαναγυρνάμε στον....Τζίζας που τον λέει κι ο Lucifer (...καλά, ΑΥΤΟΣ κι ο The_Judas είναι λόγω νικ και μόνο ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ "άκυροι" για το θρεντ, όσο άκυρη είναι και μια παρθένα μες στη wall street ) (...παρθένα κάθε φύλου), τον "υιο του θεού τον μονογενή τον τρικατάληκτο και διγενή, την Σεμίνα Διγενή" και δε συμμαζέ... Εκτός λοιπόν κι αν μιλάμε για Τον θεό που το κήρυγμά του είναι "Η Αλήθεια" και την έχουμε και χρυσόδετη στη βιβλιοθήκη.... Ε ΠΕΣ το βρε χριστιανέ μου, μην τρώμε τζάμπα τα χρόνια μας.... *** ....Παραδόθηκα νωρίς. Έφαγα το τεμάχιο στο 85' κι έπαψα να ελπίζω. Το δήλωσα. Να πω την αλήθεια βέβαια, δεν ήταν μόνο το γκολ, είδα και να κοιτάει συνέχεια το ρολόι του ο διΑτητης (έμεινα με την αίσθηση ότι θες απλά να τελειώνει το ματς, να το πάρεις, να τελειώνει, κι από 'δω παν κι οι άλλοι), είδα το κατενάτσιο που έπαιζα να είναι εκτός τόπου και χρόνου, είδα και σ΄ένα ΑΛΛΟ γήπεδο (...ε...ονόματα να λέμε τώρα...Υπολήψεις να θίγουμε...ασ' το...) να παίζεις 4-4-2, ενώ εδώ το είχες ρίξει στους πειραματισμούς και στα λίμπερο.... ...και είπα καλά....Άσε, θα παίζω για τη φανέλα εγώ.... 1)Μήπως κάποιος επιστήμονας απέδειξε ότι η θρησκείες είναι όλες άκυρες? Όχι. 2)Οι θρησκείες όπως λές είναι κατά μεγάλο ποσοστό η κάθε μία ανθρώπινα δημιουργήματα. Οι θεότητες που εκπροσωπούν δεν είπαν "δημιουργώ θρησκεία". Η θρησκεία είναι η προσπάθεια του ανθρώπου να συλλάβει το ασύληπτο. 3)Δες το bold στο quote μου , το οποίο είναι απλά ένα από τα 100 που θα μπορούσα να παραθέσω και πες μου αν αυτός που το έγραψε είναι κολλημένος με τη θρησκεία και φοβάται να ψαχθεί. 4)Το κακό με τις αντιλήψεις κάποιων ρευμάτων είναι πως δεν προτείνουν το να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, αλλά να τα ακυρώσουμε όλα και να αρχίσουμε από την αρχή.Αυτό δεν το δέχομαι. 5) ΄Οντως καμία βασική θρησκεία δε λατρεύεται με το σωστό τρόπο. Βασικά ακόμα και ο όρος "λατρεία" προέρχεται από τις παλιές λατρείες θεοτήτων. Είναι η "απαίτηση του ανθρώπου για τον θεό του" . Τον θέλει ψηλά!! Το κάλεσμα "αδέρφια μου" του Χριστού πχ δεν του άρεσε. Ήταν αδιανόητο ένας θεός να μας θεωρεί ίσους. ...Θα έρθει η ημέρα που ο άνθρωπος θα εκτροχιάζει γαλαξίες. 'Ακόμα και τότε δεν θα ξέρει καν τι είναι το ποτήρι!!
Lomar Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 @jimarass --> Τι εννοεί με το γυαλί ο κάθε Σιμόπουλος (ήμαρτον) EDIT ---> εκτός φυσικά αν εννοείς πλαστικό ποτήρι...
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 @jimarass --> Τι εννοεί με το γυαλί ο κάθε Σιμόπουλος (ήμαρτον) EDIT ---> εκτός φυσικά αν εννοείς πλαστικό ποτήρι... Lomar αγόρι μου, με έκανες και γέλασα πρωί πρωί!! Να σαι καλά!!! Όχι εντάξει είχα ήδη προβλέψει για βενζίνη!! Αυτό που μου έδωσες είναι μια περιγραφή του γυαλιού. Δε μου εξήγησες από τι αποτελείται και την φύση αυτών των δομικών στοιχείων. Τελικά, θα χρειαστεί να εξηγήσεις τι είναι ηλεκτρόνιο,φωτόνιο, πρωτόνιο και quark. Εξήγηση για κάθε τι θα πρέπει να μου δώσεις χωρίς να χρησιμοποιείς περιγραφικούς φυσικούς όρους, αλλιώς είναι σα να σε ρωτάει κάποιος τι σημαίνει "επισκευάζω" και εσύ να απαντάς " επισκευάζω σημαίνει επισκευάζω μια βλάβη".
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 jimarass, πας μου φαίνεται για το "απάλευτοςΝο2" στη θέση του "senior member" από κανέναν παιχνιδιάρη μοντ... ...τον νου σου !
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 jimarass, πας μου φαίνεται για το "απάλευτοςΝο2" στη θέση του "senior member" από κανέναν παιχνιδιάρη μοντ... ...τον νου σου ! Ναι το ξέρω, υπάρχει και η χούντα του "δεν κατάφερα να πείσω με τα επιχειρήματα"!!! Άσε γιατί τώρα ψάχνομαι για το καλώδιο!!!!
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ...είναι το humour φασισμός ; ...Να ωραίο θέμα για τόπικ...
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ...είναι το humour φασισμός ;...Να ωραίο θέμα για τόπικ... Χμ..το χιούμορ είναι ζωή, η ζωή είναι φασισμός την σημερον ημέρα, άρα συνεπάγεται ότι το χιούμορ είναι φασισμός!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Χμ..το χιούμορ είναι ζωή, η ζωή είναι φασισμός την σημερον ημέρα, άρα συνεπάγεται ότι το χιούμορ είναι φασισμός!!!!
Lomar Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 @jimarass μαν πραγματικά κουράστηκα να παρεξηγείς ότι γράφω
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 @jimarass μαν πραγματικά κουράστηκα να παρεξηγείς ότι γράφω Είναι το χούι μου.
washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ...κάτσε λίγο τώρα γιατί μάλλον κάτι είχα παρερμνηνεύσει. Το " Ναι το ξέρω, υπάρχει και η χούντα του "δεν κατάφερα να πείσω με τα επιχειρήματα"!!! " μήπως σε 'ΜΕΝΑ πήγαινε ; Γιατί στην αρχή νόμισα ότι ήταν σχόλιο περί του αστείου περί μοντο-χιούμορ... Αν έμεινες με την αίσθηση ότι μετά την όοοοολη ΜΑΣ κουβέντα, "δεν κατάφερα να σε πείσω με επιχειρήματα και το γύρισα στη χούντα", κρίμα την κουβέντα.... ...το Χμ..το χιούμορ είναι ζωή, η ζωή είναι φασισμός την σημερον ημέρα, άρα συνεπάγεται ότι το χιούμορ είναι φασισμός!!!! να το ερμηνεύσω ως πως ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα στο χιούμορ, όσο προσωπικό κι αν είναι...ε ; ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.