chrisimone Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Καλησπερα σε ολους ... εχω ενα φορητο σχεδον τετραετιας το οποιο δεν διαθετει wireless Ξερω οτι μπορω να βαλω μιας και εχει μινι Pci καρτουλα ομως αυτο ειναι ακριβη λυση.. δευτερη λυση ειναι να βαλω μια pcmcia καρτουλα και τριτη λυση usb ..(φανταζομαι οτι θα απασχολει περισσοτερο τον επεξεργαστη) ο φορητος ειναι ενας hp pavilion zx5000 τι μου προτεινεται να κανω .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...και αναμενω προτασεις....
zevage Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Καλησπερα σε ολους ...εχω ενα φορητο σχεδον τετραετιας το οποιο δεν διαθετει wireless Ξερω οτι μπορω να βαλω μιας και εχει μινι Pci καρτουλα ομως αυτο ειναι ακριβη λυση.. δευτερη λυση ειναι να βαλω μια pcmcia καρτουλα και τριτη λυση usb ..(φανταζομαι οτι θα απασχολει περισσοτερο τον επεξεργαστη) ο φορητος ειναι ενας hp pavilion zx5000 τι μου προτεινεται να κανω .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...και αναμενω προτασεις.... Φυσικά pcmcia!!!!
stauros772000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ετσι την πατησα και εγω...και τωρα που εχω καινουριο λαπτοπ(με wifi),βριζω που δεν ειχα παρει usb ,ωστε με μια προεκταση αρσ-θυλ. καλωδιου usb να το απλωνω οπου θελω για να πιανω καλυτερο σημα. προτεινω λοιπον usb wifi. και στην pcmcia βαλε pcmcia-usb 2.0 ,αν δεν εχεις πολλες. απο τιμες,η pcmcia-usb =15-20 euro ....pcmcia wifi 14-24 euro ...το usb wifi δεν ξερω ποσο παει αλλα υπολογιζω στα 30 ευρα
21century Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Καλύτερα να βρεις το τσιπάκι του κατασκευαστή, συνήθως η hp χρησιμοποιεί αυτο της Bradcomm, και να βάλεις τους πρόσφατους drivers...
FELIX Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 μια mini pci wifi καρτα κοστιζει περιπου 10 ευρω.εχει ομως τις κεραιες και τα καλωδια ο φορητος σου? Αν οχι αν τι βρεις,(5ε απο εμπαυ),πρεπει να τον κανεις ολον μπιλιες,και την οθονη,για να τις περασεις...οποτε καλυτερα usb wifi,μπορεις να την χρησιμοποιεις με προεκταση,και σε desktop pc.
chrisimone Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 τι μοντελα μου προτεινετε ....της linksys ειναι καλα;;
gtso Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Φίλε μου εγώ πήρα απ'το e-shop μια pcmcia Sweex καρτούλα με 15 ευρώ και κάνω τη δουλειά μ ου μιά χαρά. Καλή σε εμβέλεια αλλά κια σε ταχύτητα δεν υστερεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.