Προς το περιεχόμενο

Την γνώμη σας για την παρακάτω υδρόψυξη

patatoylis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μας δουλεύεις ε ? γιατί δεν τα έκανες κορνίζα ένα ένα να τα βγάλεις μετά photo....

Cpu Block καλό το είχα και εγώ και είναι μια χαρά...

VGA Block διάλεξε κάποιο σοβαρό και χάλκινο...

Ram Shinks χάλκινα καλύτερα

Rad ποιο είναι αν μπορείς σε τετραπλό ακόμα καλύτερο αλλιός καλά είναι και το Τριπλό

Αντλία Ποια Eheim είναι ?

Tank βάλε ότι σε βολεύει διαφορά δεν έχει

Ανεμιστήρες αν αντέχεις τον θόρυβο βάλε δυνατούς κατά τα άλλα ότι θες να έχουν 1200 στροφές τουλάχιστον

Ρακορ ? τι να σου πούμε εκεί :P μισή ίντσα με 1/4 σπείρωμα όλα έτσι θα τα πάρεις...

Πάστα έχουμε άπειρες φορές πια είναι και τι άσε που δεν είναι υδρόψυξη :P

Λάστιχα πάρε καλά πες στον Unseen να σου δώσει Tygon και όχι αλφαδολάστιχο γιατί θα τσακίζει στις γωνίες....

Δημοσ.

Ο τρελός του Βέγγου ήταν στο 83%... εκεί τον αφήσαμε. Άραγε να έχει τελειώσει μέχρι τώρα;

Δημοσ.
ελα ρε valtos κάθεσαι και κάνεις up σε τhread του troll..

Αδερφέ κάθε φορά που θα διαβάσω πόστ σου με πιάνουν τα γέλια απάντησα γιατί είδα οτι θα τα πάρει απο γνωστό μου αν τα πάρει....

και μετά το valtos το γράφεις έτσι καταλάθος ή τρέχει κάτι να ξέρω να βρομίσω και εγώ αν είναι :devil:

Δημοσ.
και μετά το valtos το γράφεις έτσι καταλάθος ή τρέχει κάτι να ξέρω να βρομίσω και εγώ αν είναι :devil:

Hahahahahahahahaha :lol:

Δημοσ.
Αδερφέ κάθε φορά που θα διαβάσω πόστ σου με πιάνουν τα γέλια απάντησα γιατί είδα οτι θα τα πάρει απο γνωστό μου αν τα πάρει....

sry για το ανορθόγραφο του μηνύματος μου βαλτός ήταν πως το έπιασες ρε τσάκαλε το error :devil:

edit : ελπίζω να μην μου κρατάς κακία το πρώτο ήταν error το 2 λογοπαίγνιο

edit 2 : τελικά τα έχωσε o lays στον γνωστό σου, δεν μας είπες..

Δημοσ.
sry για το ανορθόγραφο του μηνύματος μου βαλτός ήταν πως το έπιασες ρε τσάκαλε το error :devil:

δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα τι λες αλλά δεν θα δώσω και πολύ σημασία :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...